icon

Pomoc s neoprávnenou platbou Google Adwords Dublin?

emily7384
10. okt 2024

Ahojte prosím viete mi poradiť?z môjho účtu mi bolo stiahnutých 50 eur ,protistrana GoogleAdwordsEU /Dublin
.Ďakujem.

Strana
z5
simca06022011
12. okt 2024

@emily7384 vsetci su opatrni :DD o tom tu pisem, ze mozes robit co chces, proste ak sa stane, tak sa stane a mne sa teda s "jednorazovymi kartami" a neviem cim saskovat nechce, ja robim nakupy online prilis casto na taketo srandicky :D

maranco
12. okt 2024

@simca06022011 * neviem... popravde aj keby mi niekto sa nabúral priamo do platobnej brány, kt v eshope mame, nevidí čísla kariet, už vôbec nie iné údaje *

ty ako obchodník používaš platobnú bránu to znamená že údaje o karte dostane dôveryhodná platobná brána a tebe len potvrdí transakciu, ty číslo karty neuvidíš, takže ty ani tvoj zamestnanec nemôže zneužiť ani ho nemáš nikde uložené aby ho niekto mohol od teba ukradnúť

Temu a ostatné čínske eshopy ktoré si sami vypýtajú údaje karty tie údaje proste dostanú od zákazníka, takže ak by chceli zneužiť, dá sa

@doriiis * tak by neexistovalo,aby niekto nakúpil bez vášho súhlasu,potvrdenia sms kódom,alebo bez vašej biometrie *

Mimo EÚ sa dá platiť kartou bez potvrdenia sms kódom alebo biometrie

simca06022011
12. okt 2024

@maranco tak ano, a potom prave preto su nachylni na uniky rozne. Staci zdatnejsi hacker a je tam.

slniecko5
15. okt 2024

@maranco obavám sa, že kvôli tomuto Temu vznikla. Lacné veci, vraj sú stratoví na každom nákupe, asi je tam story behind…

vroni
15. okt 2024

Stalo sa mi, že mi odišla z účtu neautorizovana platba. Reklamovala som a banka do dvoch dní vrátila (zadarmo). Tatra. Jediný, kto mal s kartami problém, bola Prima. Tam mi odišli peniaze aj z neaktivovanej karty, s vrátením robili cirkus, netušili prečo peniaze odišli, vystavili novú kartu a to isté. Tak som si počkala, než všetko vrátia a zrušila účty v tejto banke a nikdy viac. Z Temu občas objednávam a autorizaciu to po mne chcelo...

Strana
z5