normalne ma to tak nasralo ze rozmyslam lde sa to da nahlasit. podla mna si toto nemozu uctovat ako im napadne
To treba nahlásiť na UDZS. Toto nenechaj len tak. Príde príklad na vyšetrenie babka, dedko, ktorý pracovali pre tento štát 40 rokov. A ešte jej majú zaplatiť. Nahlas to čim skôr. ONA nemá čo pýtať od pacientov peniaze že sa zvýšili energie. To s zvýšilo aj v iných ambulanciach lekárov. Preboha čo už sú ti nenažratý lekári pýtať vrchol drzosti.
Môžeš nahlásiť aj na samosprávny kraj.
No to je choré už toto
VŠ vzdelanie a milý pacienti - nech si z toho uhradí aj doučovanie z gramatiky..... ale inak je to teda hnus...
Toto je reálne? Či nepodarený 1.aoril?
Pani doktorka tam prevádzkuje saunu s termálnymi bazénmi? Ani vtedy by mi ten poplatok nesedel. Veď keby len 10 pacientov denne vyšetrila, má 100 eur za poplatky vo vrecku. Vtipná je! Nech si dá pokladničku a tabuľku s prosbou o milodary. To by jej tam na to zvýšenie pacienti v drobákoch nahádzali. ;)
skutočne je to v BA na ambulancii. Asi s tým musí niečo urobiť VÚC lebo toto je katastrofa čo sa deje. A to nejdem hovoriť o tom, že keď od každého pacienta vezme na mesiac toľko peňazí, že to bude stačiť aj na energie a niečo teda väcšina z toho pôjde jej do vrecka
Keď to prerátam že u nás vyšetrí denne 20 ľudí (taky ma strop na ecasenke) čiže cca 20x10x20 🤦♀️🤦♀️🤦♀️... No ako ani sa nebudem čudovať ak sa to už zajtra stihne objaviť niekde na markíze alebo jojke ak to už niekto nahlásil
Toto nekomentujem, ale zamyslite sa, napr. U nás internistka berie za objednanie 10 eur aj ORL lekárka ,,za deň majú takych pacientov minimálne 10 takze tento nenazraty biznis funguje už zopár rokov ,,,očná ambulancia u nás na objednávku 50 ! Eur ...cez celý deň určite 2-3 pacienti zaplatia....atď atď....ja čím ďalej tým viac začínam lekármi pohrdat keby aspoň to vyšetrenie odpovedalo ...ale to je kapitola sama o sebe ...
to uz je aka brigadka 😂
Aký je názov služby na bločku z ekasy? Lekári majú rovnakú povinnosť vydávať bločky, tak ako ostatný.
https://podpora.financnasprava.sk/683640-Služby...
Ty kokos. Keby symbolicke 2e. Treba napisat p. Visolajskemu, ked uz strajkovali za vyssie platy, preco nestrajkovali za stratu sudnosti a moralnosti. Normalne odfotit a dat do Markizy.
ak ma 50 ludi denne zarobi za tyzden 2500 na tomto poplatku to je proste uplne mimo nepoviem 2-3 eura ale tolkoto ????
@loginexistuje mne sa zda od veci aj 1€. preco by mali ludia ktorym sa tiez zvysili naklady dotovat jej naklady? tal bude mensi zisk, no… ja som chudobneho doktora este nevidela
@stanulienkat ani euro by som im nedala majú dosť..nepoznám chudobných lekárov..
😠😠😠😠😠😠 málo im je?
Toto ale hovoril ten Marián Šóth, že budú musieť vyberať od pacientov. Myslím si ale, že je to riadne svinstvo.
Zaujimalo by ma, ako to vyuctuje, ako to nazve na blocku. To teraz kazdy, kto ma nejaku prevadzku by mohol na dvere vylepit hentaku hlupost. Ale vylepi si to len doktorka... na zamyslenie.
Sila toto. Urcite by som to nahlasila a aj do medii dala.
Nehovoriac o tom, ze ona este ohranicila trvanie vysetrenia??? Ved dlzku vysetrenia urcuje ona??
A este ze o 10eur?
Toto by som nenechala len tak.
Autorka, daj prosim tu fotku aj do komentu, aby som si to mohla zvacsit, takto je to rozmazane, dakujem
Ano super dakujem
Nahlasila si to na VUC? oni im schvaľujú poplatky...
Si vezmite ze by vám aj ini teraz dali ze mame vyssie energie, tak budete platiť. V reštaurácii, v obchode, v praci.. toto je co?
@dori2 presne tak, uplne s tebou súhlasím.
@loginexistuje 10k za mesiac len na tomto. Good deal, nie? 👌
@lienka.7 Už je to aj na FB nekŕmte nás odpadom, má to cez 540 zdieľaní
To, že to zdielas kade tade na internete nie je riešenie. Podnikla si aj nejaké konkrétne kroky? Nahlásiť kam ti baby vyššie radili?
Treba to postnut matovicovi na FB... ja nie som na FB😔 Da sa to aj nejako inak nájsť prosim?

tak toto je podla mna absolutny nonsens!