icon

Poplatok za energie

4. jan 2023

To naozaj AŽ toľko na energie, áno ? Nechcu len nahrabať a vyťažiť z veľkého počtu pacientov ? Nie je to priveľa ? Veď aj ZP im platia…

Poplatok za energie
Strana
z2
dori2
4. jan 2023

tak toto je podla mna absolutny nonsens!

dori2
4. jan 2023

normalne ma to tak nasralo ze rozmyslam lde sa to da nahlasit. podla mna si toto nemozu uctovat ako im napadne

dilino
4. jan 2023

To treba nahlásiť na UDZS. Toto nenechaj len tak. Príde príklad na vyšetrenie babka, dedko, ktorý pracovali pre tento štát 40 rokov. A ešte jej majú zaplatiť. Nahlas to čim skôr. ONA nemá čo pýtať od pacientov peniaze že sa zvýšili energie. To s zvýšilo aj v iných ambulanciach lekárov. Preboha čo už sú ti nenažratý lekári pýtať vrchol drzosti.

dilino
4. jan 2023

Môžeš nahlásiť aj na samosprávny kraj.

slavomira236
4. jan 2023

No to je choré už toto

dori2
4. jan 2023

@dilino kazdemu sa zdvihli naklady a plat len malokomu. kokos ked si predstavim kolko rychloviek za den spravi, fajny zarobok🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

dilino
4. jan 2023

@dori2 no ved iste. Len natrčajú ruky a pýtajú ale toto vážne vrchol drzosti. To je už žobranie.

dori2
4. jan 2023

@dilino fakt. to treba nahlasovat, ved to co ma byt? led si to preratame prientacne kolko talto mesacne vyberie- kks to je nadstandardny plat priemerneho cloveka, a nieze zvysene naklady🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

aduskatt
4. jan 2023

VŠ vzdelanie a milý pacienti - nech si z toho uhradí aj doučovanie z gramatiky..... ale inak je to teda hnus...

abbey1
4. jan 2023

Toto je reálne? Či nepodarený 1.aoril?
Pani doktorka tam prevádzkuje saunu s termálnymi bazénmi? Ani vtedy by mi ten poplatok nesedel. Veď keby len 10 pacientov denne vyšetrila, má 100 eur za poplatky vo vrecku. Vtipná je! Nech si dá pokladničku a tabuľku s prosbou o milodary. To by jej tam na to zvýšenie pacienti v drobákoch nahádzali. ;)

autor
4. jan 2023

skutočne je to v BA na ambulancii. Asi s tým musí niečo urobiť VÚC lebo toto je katastrofa čo sa deje. A to nejdem hovoriť o tom, že keď od každého pacienta vezme na mesiac toľko peňazí, že to bude stačiť aj na energie a niečo teda väcšina z toho pôjde jej do vrecka

aurorastone2
4. jan 2023

Keď to prerátam že u nás vyšetrí denne 20 ľudí (taky ma strop na ecasenke) čiže cca 20x10x20 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️... No ako ani sa nebudem čudovať ak sa to už zajtra stihne objaviť niekde na markíze alebo jojke ak to už niekto nahlásil

apolka77
4. jan 2023

Toto nekomentujem, ale zamyslite sa, napr. U nás internistka berie za objednanie 10 eur aj ORL lekárka ,,za deň majú takych pacientov minimálne 10 takze tento nenazraty biznis funguje už zopár rokov ,,,očná ambulancia u nás na objednávku 50 ! Eur ...cez celý deň určite 2-3 pacienti zaplatia....atď atď....ja čím ďalej tým viac začínam lekármi pohrdat keby aspoň to vyšetrenie odpovedalo ...ale to je kapitola sama o sebe ...

zobaka
5. jan 2023

to uz je aka brigadka 😂

maranco
5. jan 2023

Aký je názov služby na bločku z ekasy? Lekári majú rovnakú povinnosť vydávať bločky, tak ako ostatný.
https://podpora.financnasprava.sk/683640-Služby...

stanulienkat
5. jan 2023

Ty kokos. Keby symbolicke 2e. Treba napisat p. Visolajskemu, ked uz strajkovali za vyssie platy, preco nestrajkovali za stratu sudnosti a moralnosti. Normalne odfotit a dat do Markizy.

loginexistuje
5. jan 2023

ak ma 50 ludi denne zarobi za tyzden 2500 na tomto poplatku to je proste uplne mimo nepoviem 2-3 eura ale tolkoto ????

dori2
5. jan 2023

@loginexistuje mne sa zda od veci aj 1€. preco by mali ludia ktorym sa tiez zvysili naklady dotovat jej naklady? tal bude mensi zisk, no… ja som chudobneho doktora este nevidela

slavomira236
5. jan 2023

@stanulienkat ani euro by som im nedala majú dosť..nepoznám chudobných lekárov..

zuziiiii
5. jan 2023

😠😠😠😠😠😠 málo im je?

bloger
5. jan 2023

Toto ale hovoril ten Marián Šóth, že budú musieť vyberať od pacientov. Myslím si ale, že je to riadne svinstvo.

moninah
5. jan 2023

Zaujimalo by ma, ako to vyuctuje, ako to nazve na blocku. To teraz kazdy, kto ma nejaku prevadzku by mohol na dvere vylepit hentaku hlupost. Ale vylepi si to len doktorka... na zamyslenie.

joannita
5. jan 2023

Sila toto. Urcite by som to nahlasila a aj do medii dala.
Nehovoriac o tom, ze ona este ohranicila trvanie vysetrenia??? Ved dlzku vysetrenia urcuje ona??
A este ze o 10eur?
Toto by som nenechala len tak.

joannita
5. jan 2023

Autorka, daj prosim tu fotku aj do komentu, aby som si to mohla zvacsit, takto je to rozmazane, dakujem

autor
5. jan 2023

Je to lepšie ?

joannita
5. jan 2023

Ano super dakujem

lienka.7
5. jan 2023

Nahlasila si to na VUC? oni im schvaľujú poplatky...
Si vezmite ze by vám aj ini teraz dali ze mame vyssie energie, tak budete platiť. V reštaurácii, v obchode, v praci.. toto je co?
@dori2 presne tak, uplne s tebou súhlasím.
@loginexistuje 10k za mesiac len na tomto. Good deal, nie? 👌

autor
5. jan 2023

@lienka.7 Už je to aj na FB nekŕmte nás odpadom, má to cez 540 zdieľaní

kate_cs
5. jan 2023

To, že to zdielas kade tade na internete nie je riešenie. Podnikla si aj nejaké konkrétne kroky? Nahlásiť kam ti baby vyššie radili?

lienka.7
5. jan 2023

Treba to postnut matovicovi na FB... ja nie som na FB😔 Da sa to aj nejako inak nájsť prosim?

Strana
z2