Poradíte poistenie pre dieťa?
Poradte dobré poistenie pre 4 mesačné dieťa s platbou cca 15€ mesačne. Aj so sporením.
Ja mam zaujem dat malu poistit v pripade aj sporenie ale problem je v tom ze dva krat do roks chodi dcerka na rehsbilitacne liecenie ak ma niekto nieco v ponuke piste
Ak chcete platiť 15€ mesačne, tak to mu len sporte alebo ho len poistite. Ak to spojíte v tejto cenovej relácii vznikne mačko - pes, ktorý nebude ani dobrá mačka, ani dobrý pes 🙂
určite odporučam farbičku od allianz, mali sme plnenie do troch dni na učte...velka spokojnost...ak mate otázky tak pište do spravy.viem vám poradit...dakujem
Ak stále hľadáte kde poistiť Vaše dieťatko, tak mi kludne napíšte, mám to zmapované, kde a čo sa oplatí.
Neviem či už to bolo spomenuté, nečítam celú diskusiu, ale najhoršie čo môžete urobiť, je spísať si na sporenie životné poistenie. A je jedno či je to pre Vás, alebo pre dieťatko. Kapitálovky už sú úplne mimo, v kurze boli v 90.rokoch, ale nie sú z hľadiska sporenia vôbec zaujímavé a poisťovne dnes už nedokážu pokryť úroky, ktoré sľubovali. Investičné životné poistenie je zas na sporenie nákladné z hľadiska poplatkov (poplatky sa pohybujú v tisícoch eur) a značne sa Vám takýto produkt predraží. Odporúčam Vám pozrieť si tento článok, pokiaľ to myslíte so sporením pre dieťa seriózne: http://cmorej.blog.sme.sk/c/401627/nbs-investic...
keďže NBS sa aj vo svojej metodike vyjadrila, že IŽP nie je sporiaci produkt. U našich susedov Čechov celkom nedávno za predaj tohto produktu dostala nemenovaná spoločnosť veľmi mastnú pokutu.
Využite na sporenie priamo správsovskú spoločnosť, na poistenie rizikové poistenie, dnes už je chvalabohu veľmi široká ponuka a poistenie cez rizikovku je veľmi lacné.
Nikdy nespájajte sporenie a poistenie na jednu zmluvu, to je produkt, ktorý má zarobiť sprostredkovateľovi (,,poradcovi") a poisťovni, nie Vám ako klientovi.
Ahojte...prosim o radu.chcem dat poistit svoje 2 deti.ale nechcem aby bol produkt sporiaci..mam cisto zaujem len o poistku( uraz, zlomeniny, choroby, denne odskodne v nemocnicii...) ak by ste niekto vedeli poradit prosim IP.Dakujem
Ak chcete sporiť dieťaťu radšej zvoliť niečo, kde sa Vám budú korunky zhodnocovať, ani to stavebné sporenie už není šťastná voľba. Skúsiť dáke investície do fondov. Ak chcete mať dieťa poistené voči úrazom, tak by som odporúčala klasické poistenie pre deti. Do životných poistení, kde sa zameriava na sporenie či kapitálove alebo investičné , sa už v dnešnej dobe neoplatí investovať. Skôr by som volila Rizikové poistenie, kde není vôbec sporivá zložka, ale sa zameriava na konkrétne riziká.
@alias313 Odporúčam zvoliť rizikové poistenie, ktoré nemá žiadnu sporiacu zložku a je možné na jednej zmluve poistiť celú rodinu. Ponúkajú ho v súčasnosti všetky poisťovne.
Ja osobne ale klientom radím, aby zvážili na aké riziká deti poistiť chcú. Malé úrazy, zlomeniny, operácie, hospitalizácia - to všetko sú veci ktoré ak nastanú, neohrozia rodinný rozpočet (za predpokladu že máte vytvorenú rezervu aspoň 2-3 mesačných výdavkov). Ak tie isté peniaze dlhodobo investujete, má to myslím si väčší zmysel. B žiadnom prípade ale neinvestovať cez poistku.
Ak poistiť dieťa, tak by som volil poistenie trvalých následkov a kritických chorôb. Ale v prvom rade by mali byť kvalitne poistení živitelia rodiny.
@janjochmann samozrejme presne tak isto to ponímam aj ja. Dôležité je poistenie živiteľov...Rezerva je vytvorená na 2 roky 🙂 ale jedna veľká pravda, čo ste napísal. Pôvodne som šla konkrétne po zlomeninach, malych urazoch. Nakoľko si nedávno syn zlomil ruku. Ale fakt v podstate sme nevynaložili skoro žiadne prostriedky na jeho uzdravenie. Všetko hradila zdravotná poisťovňa. Od ošetrenia, kontrol, ortézy, rehabilatácie...Presne tak dôležité by pre mňa mali byť trvalé následky a kritické choroby. Určite veru nechcem investovať cez poistku. Na to mám fondy a akcie s ktorými som nadmieru spokojná 😉 Ďakujem veľmi pekne za radu 🙂
@alias313 Nie je začo 😉
@scarletka081 v prípade otázok ma pokojne kontaktujte...veľmi rád Vám pomôžem 🙂

skuste Basler - alebo Deutsche Ring - úrazy, choroby, bolestné, trvalé následky, zlomeniny, denné dávky to všetko online bez nutnosti vyplňovať dotazníky o zdrtavotnom stave, zmluva platná okamžite, platné na celom svete aj doma, dvojnásobné plnenie pri dopravných nehodách alebo ak sa úraz stane v zahraničí...
Vracaju naspäť poistné ak sa ti nestane úraz za 3 roky, možnosť zľavy...a hlavne lacné...myslím, že super ponuka...pre kalkuláciu nemusíš sa nikoho pýtať ani volať ani písať emaile aby ti chodili reklamy a agenti písali...možete si samy skalkulovať cenu pre seba bez nervov: