icon

Pozastaví EÚ daň z finančných transakcií?

22. okt 2024

Myslite ze ju Európska únia pozastaví?

Strana
z3
egonsk
22. okt 2024

@ekira1 Dansko: https://www.asb.sk/zelena-obnova/zeleny-radar-p...
Ale len taky detail si nespomenula - nas velky vzor USA, GB, lebo tam nie je pitna vacsinou a tepla je cisto uzitkova. 😉

annm81
22. okt 2024

@egonsk Ty génius si asi zo svojej dedinky nevystrčil nos, že? 1. Je dosť rozdiel, či sa bavíme o krajine vo vnútrozemí alebo o krajine pri mori. 2. asi by si odpadol, keby si videl, že v tebou nenávidenych USA majú bežne pitnú vodu zadarmo dostupnú na verejných miestach ako sú parky alebo nákupné centrá.

gribka1
22. okt 2024

No a teraz čo s tou transakcnou daňou, už vieme nejaké pozitívum?

ekira1
22. okt 2024

@egonsk a u nás si teplou vodou z vodovodu čo zalievaš kávu? Inak fakt tvoje myšlienkové pochody majú logiku, úroveň národa sa určuje podľa pitnej teplej vody 🫣

egonsk
22. okt 2024

@annm81 takze ty by si tam rano bezala s poharikom si zapit svoju tabletku na nervy, hej? Ci ty si ani v ziadnom nakupaku alebo na verejnom namesti niektorych nasich miest tiez nebola, ze nevies, ze aj tam to je, hej? ... akoze tvoj mysluenkovy pochod musi byt uzasny 😁😄😋

egonsk
22. okt 2024

@ekira1 ja take nastastie nerobim, ale zaroven sa nemusim obavat wc pobytu, ked predomnou niekto umyl riad prave ... ahaaa.. ty preferujes a pouzivas 2 baterie po stranach umyvadla, ako bezne byva v GB 😁

annm81
22. okt 2024

@egonsk Jasné, na Slovensku sú hygienicky nezávadné pitné fontánky na každom kroku, ako v US, kde podľa teba nemajú pitnú vodu, ty génius...

egonsk
22. okt 2024

@annm81 jasne, vsade maju pitnu vodu, ani nevedia od radosti s nou co robit 😁 ... A teraz prosim tu o tej cervenej ciapocke, dakujem.

gribka1
22. okt 2024

Tak to vyzerá, že tu už nie je čo vylepšovať, žijeme na najviac vyvinutým mieste sveta. Kam sa hrabú USA, GB, európske staty. Raz tu všetci emigruju. Keď sa dozvedia, že si splachujeme pitnou vodou, môžme sa kúpať v potocikoch, ešte aj dažďová voda je pitná. Sme úžasným miestom. Lebo my sme úžasní národ. Glupota všade inde.

ekira1
22. okt 2024

@egonsk no tečie mi teplá I studená voda, zrejme ako na trištvrte sveta 🙄 úplne Švajčiarsko na Slovensku keď máme pitnú vodu a dokonca i teplú 🥴

ekira1
22. okt 2024

@gribka1 presne preto bolo Československo za socializmu ohradené ostnatým drôtom, nie aby náhodou naši neušli na západ, ale aby sa nám tu nenapchali kapitalisti zo západu a nezneužívali náš blahobyt a slobodu čo sme tu mali..

gribka1
22. okt 2024

@ekira1 Raz aj tak prídu, budú hladovať a my tu máme zemský raj...

ekira1
22. okt 2024

@gribka1 hlavne máme ako jediný v európskej únii pitnú vodu, dokonca i teplú..

kvietok_123
23. okt 2024

@michaela412 pozri si odvody Slovenska do eu sú to verejne dostupné čísla a koľko dostaneme naspäť. Nehovoriac otom že sú presne vymedzené načo sa môžu použiť. To že dostávame oveľa viac je absolútny bullshit. Veď ak niesi malé dieťa musíš predsa vedieť že zadarmo ti nikto nič neda.

rusalinka
23. okt 2024

@kvietok_123 sú to verejne dostupné čísla a koľko dostaneme naspäť. Nehovoriac otom že sú presne vymedzené načo sa môžu použiť. To že dostávame oveľa viac je absolútny bullshit. /// prosím, pošleš mi nejaký link na toto? Lebo ja nech hľadám ako hľadám, stále nachádzam len čísla o tom, že sme dali omnoho menej ako sme dostali.

fido69
Odpoveď bola odstránená
fido69
23. okt 2024

@egonsk napísal "dotykove sklo co na mobile denne pouzivas sme vynasli my slovaci,"

Tak o tomto mi prosím napíš viac, lebo tomu akosi nemôžem uveriť.

fido69
Odpoveď bola odstránená
egonsk
23. okt 2024

@fido69 vidim, ze si nastupil na sichtu. Prepac, ale na osobne invektivy nebudem reagovat a informacie ktore pozadujes si dokazrs aj sam dohladat, su verejne dostupne.

mondolina
23. okt 2024

@egonsk
nevieš mu odpovedať ? 😂 ty zvrchovaný

fido69
23. okt 2024

@egonsk a keď čítam ďalej, tak si myslím, že tvoje príspevky sú na úrovni konšpiračného smeráckeho trola. Chýba ti všeobecný prehľad. Cestuj! A teraz nemyslím nepriateľský kapitalistický západ, kde všetko funguje, ale choď do krajiny, kde zajtra znamená predvčerom - do tvojho milovaného Ruska.
Možno im tam tečie vo vodovodoch pitná voda a pri troche šťastia tam možno nájdeš aj splachovací záchod. A ozaj - vieš odkedy v Moskve tečie teplá voda? Pozor toto nie je vtip! To je skutočná otázka či máš prehľad o svojom veľkom vzore. 😉

stanulienkat
23. okt 2024

@fido69 on je taky hejslovak. Narodovec, ktory je hrdy na velke slovenske hovno. To, ze zapad je pred nami popredu 20 rokov nevidi. On len velebi nasu zaostalost. Stavim sa, ze na FB ma na profile Sk zastavu, alebo znak.

fido69
23. okt 2024

@egonsk napísal "dotykove sklo co na mobile denne pouzivas sme vynasli my slovaci,"
Len mi to prosím napíš. Kto a kedy vynašiel dotykové sklo pre mobilný telefón. Veď ma poznáš. Som hĺbavý typ. Fakt ma to zaujíma. 😉

annm81
23. okt 2024

@fido69 A ty si gdo, há? :D Taký smerácky troll to pokojne môže dotiahnuť na ministra, že? (Zdravíme Šutaja)...

fido69
23. okt 2024

Ešte k dani z finančných transakcií - transakčná daň vo svete existuje, ale nie vo forme a v rozsahu ako má byť zavedená na Slovensku.

Maďarsko - náš vzor, aplikuje transakčnú daň pri bankových prevodoch a platbe kartou 0,45%, pri výbere hotovosti 0,9%. Ale niekto tu zabudol povedať jednu dôležitú vec - Maďarsko má daň z príjmu právnických osôb vo výške 9% (slovom DEVäŤ percent) a nie 21% ako na Slovensku. (15% daň je len pre subjekty, ktorých príjmy nepresiahli 50 tisíc eur)

michaela412
24. okt 2024

@kvietok_123 trošku logického zamyslenia: ak by sme do EU dávali viac ako dostávali, museli by sme byť na úrovni Nemecka a krajinám podobným. Neviem z čoho by sme toľko peňazí vyprodukovali 😀 Všetky krajiny EU od nás na Západ robia na NÁS! Nie Rusko nám dáva peniaze sa zobuď už. Rusko dáva peniaze tím čo robia demagógiu, ktorej veríte ....

kvietok_123
13. nov 2024

@michaela412 pre Kristove rany kde spomínam Rusko? 😂😂😂 hneď ak ma niekto skepticky názor voči eu hneď musí automaticky vyznávať Rusko ?? Eu je skvelý projekt pokial ide o spoločnú menu a voľny pohyb tovaru a osôb ale na niektoré veci mam iný názor .Ty musíš byt extrémne obmedzená keď do diskusie zapojiš niečo čo v nej ani nepadlo😂😂

michaela412
14. nov 2024

@kvietok_123 extrémne obmedzená sa ti ospravedlňuje, že som ťa hodila k tým 98% ľuďom čo tak rozmýšľa 😉 lebo EU nám iba zle robí, celý západ nám zle robí o USA nemusím ani písať (toto bolo všeobecné na tých 98% ľudí)

Strana
z3