icon

Pôžička z Profikreditu

eericka
15. nov 2013

Dobry den, potrebujem poradiť brala som si pôžičku, no nechcem aby sa to nikto dozvedel, a chceli by sme prefinancovať hypotéku a bojím sa že v banke zistia že mám pôžičku z nebankovky, chcem proste vedieť či to je niekde v záznamoch, no poviem vam na rovinu nechcem aby sa to manžel dozvedel.

jajitko
15. nov 2013

@eericka podla gramatiky ti asi musel manzel pozicat na dorobenie zakladnej skoly, ze?

eericka
autor
15. nov 2013

Áno máte všetci pravdu som zakomplexovana a chcem aby si ma každý všimla aj keď je to negatívne, som veľmi malička a neviem sa s tým zmieriť mám taky pocit že ma každý berie ako malé decko a nemyslela som to tak že urážkam mamičky tu ale narazala som na svoje rivesnicky

eericka
autor
15. nov 2013

Píšem cez mobil a už som Bc, a za dva roky možno aj Mgr

eericka
autor
15. nov 2013

A my si z manželom nepoziciavame mame spoločne peniaze ale ja mám aj svoje čo si zarobím pomimo cez eskortnu agentúru

eericka
autor
15. nov 2013

Áno som slapka a čo ma byt radšej ako byt chudobná a už som aj požiadala o predčasne splatenie

jajitko
15. nov 2013

@eericka za dva roky mgr??? preboha, to ma uz naozaj vysoku skolu hocikto? ty nevies, ze sa pise " pozicka z profikreditu?" to nie je pisani z iphonu...

eericka
autor
15. nov 2013

Aspoň tu nie je taká nuda už tu musel prísť niekto taky ako ja

eericka
autor
15. nov 2013

Áno viem ale mám to tak nastavene že mi hádže slova ako chce a ja nie som hocikto

kessinka
15. nov 2013

Presne priebeh aký som očakávala, už to začína byť nudné 🙂

eericka
autor
15. nov 2013

A ja sa venujem matike a fyzike a nie pravopisu

eericka
autor
15. nov 2013

Nie Kesinka ty si očakávala že sa budem obhajovať a zase niečo rypnem aké ostala si sklamaná

eericka
autor
15. nov 2013

A ja nie som Slovenka a na to ako píšem si myslím že je to ok

kessinka
15. nov 2013

@eericka No to si neuhádla, bohužiaľ ľudia sú dosť predvídateľní, a tí čo si myslia že nie sú, bývajú obvykle najviac 😉

denkaajejdeti
15. nov 2013

Bože, zakladateľka tejto témy klame až sa jej za ušami práši. Niektoré veci prifarbuje, niektoré zveličuje, podrypáva,...no bieda. Žienky, neprispievajte už do tejto témy, pretože tým len živíte jej zakomplexované ego.

kristina.mihalovicov
15. nov 2013

banka si to zistí, každá z registra a ešte ti nedajú požičku niekoĺko rokov, či mesiacov

eericka
autor
15. nov 2013

Tak keby ste každá jedna tu merala len 142 cm tiez by ste boli zakomplexovane, ja som rada že aj kvôli môjmu vzrastu mám muža aj dieťa aj keď he ju mne zlý a podvádza ma,

eericka
autor
15. nov 2013

Ale to bola pôžička len 300 EUR kvôli takej smiesnej sume?

irriss
15. nov 2013

@eericka mas na mysli Homekredit?tzv. revolvingovou pujcku? 😉

irriss
15. nov 2013

@eericka nedostatek Tvych centimetru vyvazujes nedostatkem charakteru Tveho muze?
no zkus na to jit jinak...sve dite ber jako maximum a honem pryc, kdyz je na Tebe zly. 😉 pokud ovsem jeho zlost neprameni ze Tvych komplexu a tim padem nejsi na vine Ty ☹

irriss
15. nov 2013

@eericka na co jsi pouzila tu pujcku 300 Eur? 😉

fomarik
15. nov 2013

jasné, že si to banka zistí. existuje uverový register apo splatení akehokolvek uveru, požičky tam figuruješ ešte po dobu 4 rokov. Ano, a je možné že ti požičku nedaju, ked nie si samostatne zárobkovočinná. a titul Mgr. za dva roky po Bc.... to kde študuješ ...rýchlosťou svetla? A nikto nezávidí, lebo by nechcel byť v tvojej koži, že si oklamala svojho partnera. Všetko dobré prajem 😉

sissy27
15. nov 2013

@eericka na tvojom mieste poriešim doma vzťahy medzi tebou a manželom, až potom sa rútim do nejakej hypotéky... nie že by môj chlap vedel o každom cente ktorý kde pustím, ale nemusím ho klamať a tak isto nemusím riešiť kde koľko a na čo míňa on...
a áno, banka si vie overiť, či dlžíš aj niekde inde, v zásade to problém nie je, pokiaľ nemáš zameškané splátky...

aduskatt
15. nov 2013

@fomarik no to mas tak, ked si niekto vymysla komplet aj na fore a zabava sa a nezisti si, ze sa zmenil vysokoskolsky zakon a Mgr trva uz tri roky🙂)) jedine, ze by bola na dennom studiu, ale to by zasa nestihala asi pracovat🙂

sue
15. nov 2013

@eericka takže si to zhrňme - zarábaš viac ako 1000 € mesačne v eskortnej agentúre, čiže si prostitútka počas materskej dovolenky, zároveň si externe robíš vysokú školu, na ktorú ti manžel musí dávať peniaze, ale ty si ich minula na handry + vytopilo vás + okrem hypotéky ste si brali medziúver a iné pôžičky ste si brali na exotické dovolenky..jaj a venuješ sa matike a fyzike a tvoj muž ťa podvádza a je na teba zlý... no... asi by som musela spadnúť z riadnej višne, aby som ti uverila aspoň 1/4 😀 😀 😀 😀 😀 😀

irriss
15. nov 2013

@sue 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

sense
15. nov 2013

@sue presne moje slova aspon to nemusim pisat opat....

eericka
autor
15. nov 2013

Na našej škole je stale dva roky a už dávno nie som na materskej moje deti sú skoro v puberte

eericka
autor
15. nov 2013

A viem že zákon s zmenil ale tento rok či sme prijatý na Mgr to mame za dva , nabudúce rok už idu tri roky takze tak

sissy27
15. nov 2013

@eericka ty sa verejne priznáš, že si prostitútka a tvoj muž je k tebe zlý a podvádza ťa... AMEN 😀 😀 😀 keby to robil za prachy, to už by nebola nevera, ale zamestnanie, že? 😅 akože sorry, ale keď on nemá problém s tvojou "brigádou", tak ani za tú pôžičku z nebankovky ti nevynadá... si mala rovno napísať 😀

estate
15. nov 2013

Proficredit aj Provident a podobne spolocnosti maju vsetky pristup do centralneho registra dlznikov. Rovnako aj banky, leasingovky atd. maju do tohoto registra pristup, takze to ci mas niekde pozicku uvidia.