Predaj nehnuteľnosti

1. feb 2024

Zdravím baby, nájde sa tu medzi vami) nami niekto,kto sa zaoberá,predajom nehnuteľností? Nejde o nehnuteľnosť na bývanie ( byť, dom, chalupa), aj keď sa to nevylučuje. Už to malo v ponuke niekoľko realitiek, za 5 rokov jedna obhliadka. Keď som si to riešila sama, odozva bola väčšia, aj obhliadky. Jedná sa o väčšiu nehnuteľnosť, objekt (2x250 m). Je k tomu veľký pozemok,1ha, TT kraj. Suma si myslím, že nie je veľká, skôr pod cenu, ani neviem, čo vlastne od tohto očakávam, možno len iný pohľad. Možno skôr asi cez SS, nechcem to riešiť teraz verejne, máme to asi 3 mesiace stiahnuté z ponuky, čakáme na vyjadrenie záujemcu, ten chce, ale nemá peniaze. Hovorila som si, že všetko musí byť raz predajné, ale asi už pochybujem.

zuzanka.zuzu
1. feb 2024

ak chceš, tak pošli správu. názor dostaneš. nezaručujem ale že sa ti bude páčiť 🙊 večer môžem aj porovnať s inými ponukami na trhu

autor
1. feb 2024

@zuzanka.zuzu ďakujem, ja hľadám radu, nie pritakavanie. Ďakujem pošlem.

alickapusinka
1. feb 2024

kde sa nehnuteľnosť nachádza

autor
1. feb 2024

@alickapusinka okres HC

deti95060810
1. feb 2024

veľký pozemok sa nedá rozdeliť na menšie? skôr predáš.

autor
1. feb 2024

@deti95060810 dali sme si spraviť vizualizácie na domy a prerábku budovy na byty,

alickapusinka
1. feb 2024

No niekde chyba je ak nevedia predať ani 5 RK. Možno je vysoká cena alebo miesto. Ak by nepredala jedna pochopím ale nie 5 RK. Ja pomáham vyhľadávať nehnuteľnosti na predaj a mám za každú nehnuteľnosť niečo ale 5 realitiek nepredá jednu nehnuteľnosť niekde problém bude.

autor
1. feb 2024

Realitka každá chcela exkluzivitu, dali to na net a nestarali sa, keď som sa neozvala ja, že či je niečo nové, tak oni nie, aj 2 mesiace. A cena, menej ako 2izbák v BA 🤣

portret7
3. feb 2024

@alickapusinka prosim ta, ako vyhladavas nehnutelnosti? Na aky kraj sa specializujes? My chceme kupi byt, ale ponuka je slaba a realitky jedna velka katastrofa zatial.

alickapusinka
3. feb 2024

@portret7 ja Stredne Slovensko

portret7
4. feb 2024

@alickapusinka dakujem, my hladame v BA kraji. Poradis, ako vyhladavat nehnutelnosti? Mozes aj do ss. Dakujem

alickapusinka
4. feb 2024

@portret7 vieš čo teraz hľadala realitná kancelária Alpia niekoho na vyhľadávanie nehnuteľnosti. Je to rozdelene po krajoch pozri sa .To sa
robí tak že dáš typ realitnému maklérovi ON im zavolá ak majitelia dajú nehnuteľnosť predať A on ju predá tak máš od makléra peniaze na ruku. Po predaji nie po vyplatený rezervačnej zmluvy ale až na celu sumu ako zložia. Niekedy je to 100 EUR niekedy 200 eur. TY nerobíš nič len vyhľadávaš. A telefonuješ s maklérom.

gabrm
4. feb 2024

Tiež si myslím,že v prvom rade za to môže cena. Keď je zaujímavá,tak sa predáva ešte v ten deň resp na ďalší a veľa veci dokonca cash. Ale musí to byť naozaj zaujímavá ponuka a cena,aj keď som veľa krát nevedel na čo mi to bude,ale vedel som že na tom zarobím aj keď možno za rok,tak som to kúpil. Ale aby sa za päť rokov nenašiel žiadny špekulant je naozaj divné.

missdiva
4. feb 2024

Ahoj, napis mi spravu 🙂

bosorkabb
4. feb 2024

No niekde bude pes zakopaný. Buď je to cena alebo lokalita. Veľmi málo info si dala. Veď skús sem dať aspoň foto a cenu a možno nájdeš odpoveď na svoju otázku.

autor
4. feb 2024

@gabrm vieš,keby sa objavil niekto a povedal, je to fajn, len cena vysoká, nemám problém ísť s cenou dole. Nechcem na tom zarobiť, chcem to predať. Ty sa zaoberaš nehnuteľnosťami?

autor
4. feb 2024

@missdiva písala som

tundra
4. feb 2024

Ahoj,mozes poslat aj mne info.o objekte?Dakujem.

autor
4. feb 2024

@tundra písala som

gabrm
4. feb 2024

@autor
Už teraz toľko nie,prenechal som to mladším. Ale kedysi hej,veľakrát som predal niečo aj za polovicu,keď som akurát tu polovicu potreboval na kúpu niečoho,čo som vedel že sa mi oplatí a napr za rok to bude mať raz toľkú hodnotu. A áno,veľakrát to bolo aj cash a 7-miestna suma(ešte v korunách).
Záleží akú tam máte úvodnú cenu,lebo keď vidím niečo nezaujímavé,tak na to ani nereagujem,pretože je málo pravdepodobné že predávajúci spustí napr polovicu.

gabrm
4. feb 2024

@autor
Ak chceš,pošli mi do správy nejaký link,resp čo to je kde to je,koľko toho je a hlavne za koľko. Ďakujem.

luccija
4. feb 2024

Každá realitka sa snaží predať všetko čo je v ponuke musí tam byť nejaký problém miesto na samote?alebo veľké, staršie....

zuzicka1451
4. feb 2024

@autorka ahoj,prosím Ťa pošli mi správu. Kde to je ,ako to vyzerá ,cenu a ak máš aj fotky nejaké aspoň na predstavu .Ďakujem.

portret7
4. feb 2024

@alickapusinka dakujem, ano, rozumiem tej spolupraci teba a maklera. Len mna zaujima, ako vyhladavas tie nehnutelnoti,ktore by mohli byt na predaj. Nemam zaujem o pracu - sprostredkovanie, ale o samotne vyhladavanie.

alickapusinka
4. feb 2024

@portret7 ale ved to nie je žiadna práca TY ani nič nemáš TY len hľadáš povie TI niekto kto chce predáš dáš typ.