Prišiel k niekomu reálne domov exekútor?
Ahojte, prišiel k niekomu reálne domov exekútor?
Ku mne teda nie,ale pracovala som na niekolkych exekutorskych uradoch,aj na sude na exekucnom oddeleni a teda ano,realne exekutori chodia k ludom,ked je to potrebne,pripadne na supis hnutelneho majetku posielaju zamestnancov svojho uradu.Aj v tom totiz spociva pracovna napln exekutora.
Mala som skúsenost, ze prisiel exekutor v doprovode policajtov, takze ak mas problem radsej ho ries a necakaj
Treba sa zatajit, nikdy neotvorit, neodpovedat na ziadne vyzvy, nepreberat postu.. nech si uroky pekne rastu. A az to raz cele potom praskne, treba zacat nadavat na vsetkych okolo, len nie na seba ;)
Áno môjmu bývalému spred 10 rokov, všetko čo
Bolo jeho vlastníctvo brali… aj na byt dali neviem ako sa to vola taký “kolok” že sa tam nikto nedostane
A byt bol na nehnuteľnostisk ešte v ten večer už na predaj… auto tiež
Nejednalo sa konkretne o mna, ale o blizkych ale zrovna som tam zila... Ci im prisiel nejaký papier pred tym na 100 % neviem, ale urcite prisiel papier o zacati exekucneho konania... A ked prisiel osobne s policajtami, tak len prišli a zazvonili, ziadne info dopredu
Ano, moze prist na miesto trvaleho pobytu a tam spisovat majetok, ktory je tvoj... chudak majitel... ak by si mala nejake nehnutelnosti, to on na jeden klik v katastri vidi a hodi ti tam tarchu exekuciu.
Neviem,co je vo veci a koho sa teda exekucia tyka ak sa ty nebojis...tazko odpovedat na veci vytrhnute z kontextu
Tak tu nieco. Nesedi....
Radsek si zisti, ci priatel nemá nejake problemy
To by chcelo viac info, ak tie dlhý urobil tvoj manžel kým ste boli spolu a nebolo zúžené BSM tak bohužiaľ dlh je aj tvoj, a ak tvoj ex neplatí tak budú celý vymáhať na Tebe.
Exekutora vobec nemusi zaujimat, ze ti ex dlhuje. Ak raz na niecom figurujes ako spoludlznik, je to, bohuzial, aj tvoja vec, ze sa to dostalo do takeho stadia, ze to musi riesit exekutor.
Veci, ktore patria tvojmu priatelovi, nespadaju do exekucie, pokial nie ste manzelia
@diewcatqoo nespadajú a prave preto by mala byť prítomná, lebo exekútor to zabaví a povie, aby majiteľ dokázal ze sú jeho nie jej
A co ma trvaly pobyt s tým? Nie je dolezity majiteľ nehnuteľnosti?
Pracujem na ex.urade a za moju viacročnú prax bol šéf len 1x spisovať majetok, ale to už bol extrémny prípad a veľká dlzoba. Tiež sa mu s tým nechce zaoberať a spisovať za pár eur.
Nebolo by riešením dohodnúť sa s exekútorom, vyplatiť to a nech ti pomôže vymôcť výživné, ktoré ti dlhuje ex? Takto iba narastajú úroky a exekučné trovy...
?? Trosku som zmatena....z akého dovodu mas teda exekuciu??? .... Pises to dost chaoticky...

šak mu neotváraj ked sa bojiš a je🙂 neviem,ja s tým skúsenosť nemám ale neotvorila by som nech si zvoni,búcha kolko chce ako prišiel tak by aj odišiel.To fakt netušim či môže aj bez povolenia nejak dvere vylomiť a v úvodzovkách to tam vyrabovať..či je to len vo filmoch tak,ktovie