icon

Prišla už všetkým energopomoc?

27. jan 2026

Ahojte, prisl uz vsetkym co mate narok energopomoc? Nasej bytovke podla tej kalkulacky vychadza zenpomoc mame, ako rodina tiez, no neprislo este nic.

Strana
z2
anonym_8827cf
27. jan 2026
@anonym_6cba58

@anonym_autor manžel volal na úrad, že podľa výpočtov dostupných na nete sú pre náš byt isté nezrovnalosti a rád by vedel, ako to teda je. Pani mu povedala, že keďže býva v byte sám, skrz príjem mu energopomoc nepatrí. Ostal prekvapený, že sme predsa štyria a bývame tu už osem rokov. Zaujímavé je, že všetky faktúry, poplatky, dane chodia na moje meno. V systéme ale bývam v inom byte - u suseda o poschodie vyššie 🤦🏻‍♀️ perlička na záver - keďže to museli prepisovať a vystaviť nám nové potvrdenia o trvalom pobyte v našom byte, vyúčtovali nám za to poplatok 😡 vraj to robili na našu žiadosť (!) no ta aha! ja mám platiť za to, že oni urobili chybu? ani náhodou. Hádali sme sa tam s riaditeľom, až nakoniec "prižmúril oko" a poplatok nám "odpustil" 🤦🏻‍♀️ som zvedavá, čo bude s tou energopomocou......

@anonym_6cba58 toto ozaj treba dat do Hlavnych sprav

sticker
unbeholfen
27. jan 2026
@anonym_8827cf

@unbeholfen ty si podareny, neviem ci to je umysel alebo nie, ale tvoje prispevky ma vzdy rozosmeju. ty nemusis nic vlastnit, ale zijes asi s rodicmi? 🙂 resp mas tam TP? obalka vzdy dojde len na jedno meno 🙂 a ty si bol vyvoleny. a prosim, len ich cele neprejedz !!!! lebo este nevies, o kolko Vam dvihnu za teplo a teplu vodu. 🙂 maju posielat teraz januar a dalsia varka v juli. :D dufam ze som ti zlepsila touto spravou naladu.

@anonym_8827cf tak ja sa týmto veciam nerozumiem, tak ma to zaskočilo. S režijným to nesúvisí lebo to platia rodičia, ja im len dám čo zapýtajú. Takže v lete zas bude a medzitým okolo apríla zase z daňového priznania čo musím papiere zháňať od bývalých zamestnávatelov furt, vieš čo raz za rok ondia, aj z toho kvapnú nejaké lóve.

natalka13
27. jan 2026
@anonym_1f6340

minuly tyzden napisali email od ZSE, ze nemam narok a vcera mi prisla energopoukazka na postu 10 euro 🙂 , toto je parodia na stat

@anonym_1f6340 a? Ved dobre ti to prislo. Byvas v byte.

anonym_8827cf
27. jan 2026
@unbeholfen

@anonym_8827cf tak ja sa týmto veciam nerozumiem, tak ma to zaskočilo. S režijným to nesúvisí lebo to platia rodičia, ja im len dám čo zapýtajú. Takže v lete zas bude a medzitým okolo apríla zase z daňového priznania čo musím papiere zháňať od bývalých zamestnávatelov furt, vieš čo raz za rok ondia, aj z toho kvapnú nejaké lóve.

@unbeholfen v pohode, pripominas mi istym spoosobom mojho brata. za to ti dakujem

Strana
z2