icon

Prišla už všetkým energopomoc?

Dnes o 07:19

Ahojte, prisl uz vsetkym co mate narok energopomoc? Nasej bytovke podla tej kalkulacky vychadza zenpomoc mame, ako rodina tiez, no neprislo este nic.

Strana
z2
anonym_8827cf
Dnes o 16:57
@anonym_6cba58

@anonym_autor manžel volal na úrad, že podľa výpočtov dostupných na nete sú pre náš byt isté nezrovnalosti a rád by vedel, ako to teda je. Pani mu povedala, že keďže býva v byte sám, skrz príjem mu energopomoc nepatrí. Ostal prekvapený, že sme predsa štyria a bývame tu už osem rokov. Zaujímavé je, že všetky faktúry, poplatky, dane chodia na moje meno. V systéme ale bývam v inom byte - u suseda o poschodie vyššie 🤦🏻‍♀️ perlička na záver - keďže to museli prepisovať a vystaviť nám nové potvrdenia o trvalom pobyte v našom byte, vyúčtovali nám za to poplatok 😡 vraj to robili na našu žiadosť (!) no ta aha! ja mám platiť za to, že oni urobili chybu? ani náhodou. Hádali sme sa tam s riaditeľom, až nakoniec "prižmúril oko" a poplatok nám "odpustil" 🤦🏻‍♀️ som zvedavá, čo bude s tou energopomocou......

@anonym_6cba58 toto ozaj treba dat do Hlavnych sprav

sticker
unbeholfen
Dnes o 17:03
@anonym_8827cf

@unbeholfen ty si podareny, neviem ci to je umysel alebo nie, ale tvoje prispevky ma vzdy rozosmeju. ty nemusis nic vlastnit, ale zijes asi s rodicmi? 🙂 resp mas tam TP? obalka vzdy dojde len na jedno meno 🙂 a ty si bol vyvoleny. a prosim, len ich cele neprejedz !!!! lebo este nevies, o kolko Vam dvihnu za teplo a teplu vodu. 🙂 maju posielat teraz januar a dalsia varka v juli. :D dufam ze som ti zlepsila touto spravou naladu.

@anonym_8827cf tak ja sa týmto veciam nerozumiem, tak ma to zaskočilo. S režijným to nesúvisí lebo to platia rodičia, ja im len dám čo zapýtajú. Takže v lete zas bude a medzitým okolo apríla zase z daňového priznania čo musím papiere zháňať od bývalých zamestnávatelov furt, vieš čo raz za rok ondia, aj z toho kvapnú nejaké lóve.

natalka13
Dnes o 17:04
@anonym_1f6340

minuly tyzden napisali email od ZSE, ze nemam narok a vcera mi prisla energopoukazka na postu 10 euro 🙂 , toto je parodia na stat

@anonym_1f6340 a? Ved dobre ti to prislo. Byvas v byte.

anonym_8827cf
Dnes o 17:04
@unbeholfen

@anonym_8827cf tak ja sa týmto veciam nerozumiem, tak ma to zaskočilo. S režijným to nesúvisí lebo to platia rodičia, ja im len dám čo zapýtajú. Takže v lete zas bude a medzitým okolo apríla zase z daňového priznania čo musím papiere zháňať od bývalých zamestnávatelov furt, vieš čo raz za rok ondia, aj z toho kvapnú nejaké lóve.

@unbeholfen v pohode, pripominas mi istym spoosobom mojho brata. za to ti dakujem

Strana
z2