Prišli vám už peniaze z daňového preplatku?
@babkaland Marcova výplata ešte nebola. Nesledujem účet, pozri si výplatne pásky.
A čo by si ako z podania daňového priznania chcel mat? Ci mal by nám danovy urad za to aj platiť? 🙂 zlaté🙂)
@moniikka tak zamestnávateľ mu ich môže vyplatiť najneskôr vo výplatnej termíne marcovej výplaty tá je splatná v apríli
@simca06022011 volaktorým platí. Furt vyprávali v robote že henten tolko dostal, tamten tolko dostal. Tak daňové priznanie som si automaticky spájal s tým že budú nejaké bubáčiky navyše.
@babkaland NIE NEPLATI. Nik im neplati za PODANIE DP, plati im danovy urad naspat ICH dane, ktore v preddavkoch uhradili navyše, alebo danovy bonus, ktory si pocas roku neuplatnili. NIc ine. Ziadna odmena za podanie DP.
@simca06022011 ja viem ale v tom momente keď im to vracajú tak sú to také peniaze padnuté z neba že prišlo navyše. Ja sa tiež poteším ak dostanem niečo navyše v tejto výplate. Kto by sa nepotešil.
@babkaland tak si zrus uplatovanie odpocitatelnej polozky.. a pri RZD budes mat preplatky :DD alebo danovy bonus mesacne = a pride ti cely za rok.
@simca06022011 on nemá deti ani rodinu už to tu kdesi písal
Však uvidím. Dajú tak dajú. Nedajú tak smola. Je to moja povinnosť takže nemôžem frflať. Len sa mi lúbi keď som odbremenený od byrokracie. Tak ako sa v administratíve postarajú o odvody že ja nemusím nikde nič nahlasovať, tak by mohlo fungovať aj daňové. Že zamestnanec by nemal žiadne papierovačky vôbec.
Mne prišiel 16.3. 🙂
@monika101146560 ale to ti vrátil zamestnávateľ nie finančná správa
Finančná správa - sestrám obom aj mamine prišli ,mne ešte nie 🙂 Topoľčany
Dnes, finančná správa, Košice
Mne prisiel vcera, patrime pod Senec.
Ahojte, je nieco nove? Prisli vam uz preplatky prosim? 🙂
Aha az teraz vidim dnesne komentare.
Dcére študentke prišiel preplatok v stredu 24.4.
Neprislo, mne to chodieva az v maji, mozno zalezi aj od danoveho uradu.... ten bratislavsky ma roboty vyse hlavy
Okres Prievidza niekto?
Ja som posielal koncom februára a stále ešte neprišli a nemám ani odklad ako je to možné?

@nelka93 ona sa nepyta na rocne zuctovanie, ale na daňový preplatok ked podavala danove priznanie..to su dve rozdielne veci...