Príspevok pre prváka
Ahojte, práve mi prišlo 60€ od ÚPSVaR, a mám prváčku. Tých 110 príde neskôr, alebo sa stala nejaká chyba?
@sara07 ďakujem, ako si si ma zastala. Dcéra do druhého ročníka bude, dúfam, chodiť autobusom s ostatnými deťmi, tak som chcela lepšiu, takú, ktorá jej na chrbátik bude sedieť. Má skoliózu, tak si na to potrpím.
Keby niektoré ženy vedeli, koľko stojí výbava na hory, asi by sa za hlavu chytali 🙂 Kvalitná obuv, ako aj batoh je veĺmi doležité a u mňa aj batoh do školy, kvôli jej chrbátiku.
@misana84 jeeej, to naše deti chodia podobne oblečené 🙂 niektoré mamy to skrátka nepochopia 🙂
@misana84 ďakujem, som rada, že sa na to pozerá aspoň niekto objektívne 🙂
@mondolina nepotrebovala som si zisťovať, kedy príde, počula som v telke, že september a tam to haslo. Porzi sa na to objektívne a z toho, čo si napísala, ti samej vyplynie, že som na tie peniaze nečakala, len som sa slušne spýtala, či sa niečo stalo..
Zistenie odpovede na túto otázku mi na googli trvalo asi 3 sekundy, stačilo napísať "kedy chodí príspevok na prváka?". Ale no čo už, zase si sa niečo nové naučila 🙂
Užitočnejšie ako nakupovať predražené handry. 😀
@belllinka áno, ďakujem, že si ma niečo nové naučila 🙂 kúpim aj Tebe, chceš? 🙂
@belllinka viete niekto si na to nepotrpi, niekto ano...ale vedzte, že kupovat predražene handry je lacnejsie ako kupovat jednorazovky...ani jedna predražena handra mi neostala a som ju predala...vlastne po dcere mi maloco ostalo- od kociara, postielky, oblecenia. Viete ta draha handra vyzera uplne inak, nezmolkuje sa a aj po X praniach je ako nova a ked nieco vyskoci tak tie drahe znacky nemaju najmensi problem zreklamovat a vratit peniaze...

@mondolina áno, lebo sú prípady, kedy ľudia naozaj potrebujú tieto peniaze, lebo nie každý má to šťastie, že nečaká na peniaze a na poplatky v škole im nedá nikto. Pozri, skús sa porozhliadať po svojom okolí, či neexistuje niekto, komu môžeš aj ty pomôcť namiesto toho, aby si závidela. Ja tiež veľmi rada pomáhať slabším rodinám, darujem oblečenie a topánky po dcére a aj táto ,,drahá" taška + peračník pôjde niekomu, kto to potrebuje. Kúpila som klasiku backmann a nevidím dôvod, prečo by som mala byť kvôli tomu horšia. Strašne mi je smutno, keď vidím, akí dokážu byť dnes ľudia hnusní..