Problémy s ČSOB
Ahojte, aj vy máte také problémy s touto bankou ako ja?
Veľké poplatky za všetko či vedenie účtu, ešte aj za platby kartou (6€/jeden vyber-co som ani nevedela, tie sumy čo som im niekoľko mesiacov platila nakoniec boli za výbery kartou) a este do toho kazda sms za 0,15€? akoze ked chcu take poplatky za vedenie uctu preco ostatok nieje samozrejme zadarmo??
Volala som tam včera keďže mám zase vyše 30€ (vedenie uctu) že začo to vlastne je odpoveď keď mi zavolala spať že za zdielanie sms že ich mám nejako 200ks mne to ani nenapadlo že šak toľko za mesiac sme neplatili (som tie smsky počítala a to za celé obdobie od kedy sme u nich)
takže môžem odmietnuť vyplatiť týchto 30€? A zrušiť účet aj bez toho že by som to vyplatila? keďže minulý mesiac som platila tiež takto za vedenie uctu cez 20€
Ďakujem za rady
uuch baby vy ste sa teda rozpisali....nakoniec som stihla narýchlo zbehnut do csob... a asi sa niekto riadne kopol keďže sama pani mi počítala smsky a dokopy max 24ks takže asi tak ale bola taká zlatá a že tam napíše o reklamáciu a vrátenie peňazí 😊 a pre tie ktoré tu písali že som podpisovala zmluvy a čítala tak kto v dnešnej dobe ich číta? mám malé dieťa ktoré je vo väčšine všade somnou ... a ešte toľko k tomu som exOTp čiže asi tak všetko išlo automaticky, a ohľadom poplatku za účet šak práve že mám SMART ☝️🤷♀️ ale nevadí ja už mám inú banku sama si zaplatím zato čo chcem a som spokojná ešte mi aj vrátili 😀 ale keďže tu pani komentovala že som "od konkurencie, nebudem menovať akú banku mám " aby som nerobila reklamu ani antireklamu🙏
ešte som zabudla Vám všetkým pekne poďakovať ❤❤💁♀️💁♀️
Príjemný večer 😊☝️
Tiež sa mi to hneď nezdalo🤔 Jediné čo platím ja, je za vedenie účtu 3e. Za žiadne výbery z bankomatu ani platby kartou.
@1sally12 ťažko čo vám poviem snáď sa reklamácia podarí a peniaze mi vrátia aspoň nejaké 🤷♀️ šak 30€ je strašne veľa keď ešte minulý mesiac som platila vyše 20e za toto iste 🙄🤔 ... ale to som už neriešila, chcela som účet zrušiť lebo sa bojím že keď tam nebudú chodiť peniaze naviac tak na konci mesiaca mi dajú nwm aku sumu zaplatiť a ešte aj upomienku za minus alebo ja neviem, človek už nevie čo môže očakávať 😩
ja si v novej banke zaplatím 5€ a som spokojná nič viac nestrhavali 🙏 našťastie
tak snáď nebudem musieť aj za tento smart platiť neviem koľko keď mi celý čas vravela že je bez poplatkov , že si ho nemám rusit
@1sally12 ja som od mája niekoľko mesiac platila za výbery z bankomatov a človek ani nevie že začo a nerieši len to vyplatí, mala som to vtedy viacej riešiť keďže aj táto pani mi vravela že otp mali sme 3mesiace všetko zadara, no ja som platila 6e za každý výber v bankomate a keď som sa bola pýtať tak ešte pokojne mi ina pani vraví šak a neviete o tom že to je za výber že máme spoplatneny 6e skoro ma slak trafil keďže každý mesiac mi odchádzali ešte plus 24-30€ platby ... čiže nechcem zase aby som sa mohla a chcela som ho zrušiť a otvoriť si technický účet, no tvrdia mi že je spoplatneny no neviem koľko
@nikk3y poplatok za vyber z bankomatu je vtedy, ak vyberas z bankomatu inej banky. V CSOB mas spoplatneny vyer na pobocke, rovnako ako v kazdej banke, a rovnako aj vyber z bankomatu inej bank, tak ako kazda banka
Najhorší IB..na 99 % sa neviete prihlásiť.. otras,nechápem, ako na tom môžu fungovať.. nikdy viac..pokiaľ chcete prísť o nervy tak si tam zriadte účet.. hlavne ak chcete niečo rýchlo zaplatiť, tak zabudnite..nepôjde to..

@jane89 nie je to uplny nezmysel. banka si uz uctuje vsetko a to ze je jeho klient neinformovany, je chyba na strane klienta. mala pani zavolat na call center a tam by ju odporucili na smart ucet napr. takisto jej mohli povedat ze sms pohyby si vie zrusit cez Ibanking. kazda banka ma ako svoje vyhodne, tak nevyhodne stranky.