icon

Skupinové investovanie - váš názor

gangstro
1. mar 2013

Admin - moju pôvodnú diskusiu zrušil bez udania dôvodov. Ani neodpísal na správu. Asi bol zlý názov 🙂
Ospravedlňujem sa všetkým, ktorým som už nestihol odpovedať na otázky.

Takže rád by som poznal vaše názory a nápady na kolektívne investovanie. Kam by mohol kolektív investovať?

Strana
z3
gangstro
autor
3. mar 2013

@bubulka722
A ty sa ako tomu ubrániš? Tým, že kúpiš pôdu?

bubulka722
4. mar 2013

@gangstro V najhorších časoch ťa tá pôda dokáže aspoň nakŕmiť, ale z cenných papierov sa naješ ťažko.

mamavera
4. mar 2013

@gangstro na Sk s jeho "fungujúcimi" zákonmi, ktoré chránia každého okrem poškodených a s jeho rýchlosťou v riešení súdnych procesov....

gangstro
autor
4. mar 2013

@bubulka722
To máš pravdu - ale nato aby si si kúpila pôdu, potrebuješ peniaze a tie môžeš získať viacerými spôsobmi: že niečo zdedíš, že zarobíš prácou a časť investovaním. Lebo pôda - sa ti sama nerozmnoží

gangstro
autor
4. mar 2013

@mamavera
Takže keď ja budem lepší - tak aj Slovensko bude lepšie 🙂 Zlepšujem sa každý deň

mamavera
4. mar 2013

@gangstro aj ja sa neuveriteľne zlepšujem, z hodiny na hodinu 😀 😀 😀 , ešte niečo zdediť by mi bodlo a potom môžem mudrovať o investovaní

gangstro
autor
4. mar 2013

@mamavera
Takže Slovensko sa zlepšuje oveľa rýchlejšie ako som si myslel. Prečo chceš len dediť - čo tak keby si sama niečo získala, alebo ušetrila?

bubulka722
4. mar 2013

@gangstro Ty si rodený poisťovák, všetko v podstate prekrútiš tak aby sa to páčilo. Veľmi sa líšia naše pohľady na svet a na spoločnosť. Z drístov sa doteraz ešte nikto okrem poisťovákov a dealerov všeho druhu nenajedol, takže ak sa cítiš byť iný, začni poctivou robotou. 😉

mamavera
4. mar 2013

@gangstro ja som už ušetrila, aj postavila (samozrejme nie sama), dokonca aj princíp lodí poznám, investovanie tiež nie je pre mňa úplne neznáma zóna, napísala som to len na odľahčenie

gangstro
autor
4. mar 2013

@bubulka722
ČO som prekrútil? Z drístov žijú politici 🙂 Čo je poctivá robota? Keď niekto robí na poli? Alebo v továrni? Alebo za pc? Alebo keby som bol policajtom? Napíš kde si mám podať žiadosť o zamestnanie.
Jedine kto berie ľudí sú tí poisťováci - proste pravidlá sú také, že poistenie musíš mať . s tým nič nenarobíš. A čo je nepoctivé na spravovaní peňazí a ich zhodnocovaní?

gangstro
autor
4. mar 2013

@mamavera
A do čoho si ty investovala - daj nejaké typy. Každý nápad sa nám hodí - keď získame investorov :D

dafneee
24. júl 2015

Ja osobne som nedavno investovala do spolocnosti kairos http://www.kairosplanet.cz/ vy budete ponukat svoju pamat na pc (musite mat pc minimalne 10hod spusteny) a oni vam budu platit, 250% kazdy rok z vasho vkladu, vyplacaju kazdy den na ucet, vela ludi si mysli ze to je podvod ako aj vsetky pyramidy ale z vlastnych skusenosti poviem ze sa to oplati (ja,manzel, brat) sme investovali a takto si vytvorili pekny pasivny prijem urcite odporucam

maja1113
11. aug 2015

Založte si účet v mBank a získajte 20 EUR. Stačí pri vypĺňaní žiadosti v poli PROMO akcia uviesť kód 903041617. Platí do 16.8.2015

anka32
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3