Skupinové investovanie - váš názor
Admin - moju pôvodnú diskusiu zrušil bez udania dôvodov. Ani neodpísal na správu. Asi bol zlý názov 🙂
Ospravedlňujem sa všetkým, ktorým som už nestihol odpovedať na otázky.
Takže rád by som poznal vaše názory a nápady na kolektívne investovanie. Kam by mohol kolektív investovať?
@gangstro V najhorších časoch ťa tá pôda dokáže aspoň nakŕmiť, ale z cenných papierov sa naješ ťažko.
@bubulka722
To máš pravdu - ale nato aby si si kúpila pôdu, potrebuješ peniaze a tie môžeš získať viacerými spôsobmi: že niečo zdedíš, že zarobíš prácou a časť investovaním. Lebo pôda - sa ti sama nerozmnoží
@gangstro Ty si rodený poisťovák, všetko v podstate prekrútiš tak aby sa to páčilo. Veľmi sa líšia naše pohľady na svet a na spoločnosť. Z drístov sa doteraz ešte nikto okrem poisťovákov a dealerov všeho druhu nenajedol, takže ak sa cítiš byť iný, začni poctivou robotou. 😉
@bubulka722
ČO som prekrútil? Z drístov žijú politici 🙂 Čo je poctivá robota? Keď niekto robí na poli? Alebo v továrni? Alebo za pc? Alebo keby som bol policajtom? Napíš kde si mám podať žiadosť o zamestnanie.
Jedine kto berie ľudí sú tí poisťováci - proste pravidlá sú také, že poistenie musíš mať . s tým nič nenarobíš. A čo je nepoctivé na spravovaní peňazí a ich zhodnocovaní?
Ja osobne som nedavno investovala do spolocnosti kairos http://www.kairosplanet.cz/ vy budete ponukat svoju pamat na pc (musite mat pc minimalne 10hod spusteny) a oni vam budu platit, 250% kazdy rok z vasho vkladu, vyplacaju kazdy den na ucet, vela ludi si mysli ze to je podvod ako aj vsetky pyramidy ale z vlastnych skusenosti poviem ze sa to oplati (ja,manzel, brat) sme investovali a takto si vytvorili pekny pasivny prijem urcite odporucam
Založte si účet v mBank a získajte 20 EUR. Stačí pri vypĺňaní žiadosti v poli PROMO akcia uviesť kód 903041617. Platí do 16.8.2015

@bubulka722
A ty sa ako tomu ubrániš? Tým, že kúpiš pôdu?