icon

SLSP - možný podvod

lilly2303
10. jún 2022

Ahojte, volala mi nejaká pani vraj zo Slsp za poistenie osobných vecí. Bola strašne neodbytná a chcela odo mňa osobné údaje a číslo účtu a karty. Myslíte že je to zase nejaký podvod? Jasné že som nedala, nie som trúba. Volala z tohto čísla +421 37/326 07 62 . Bola strašne neodbytná, povedala som jej že doklady mám v aute a že malý mi spí na posteli a ja musím ísť z 10 poschodia na parkovisko že proste nejdem, tak mi asi 5 krát povedala že nech idem že veď malý spí že sa mu nič nestane že je to len chvíľa. Volalo aj vám toto číslo? Je to podvod a mám číslo radšej zablokovať?

Strana
z2
lilly2303
autor
10. jún 2022

@liz_lemon moja zlatá ja nezavadzam a viem čo pani pri telefóne odo mňa pýtala. Telefonovala som s ňou ja a nie ty, takže asi viem čo odo mňa chcela. Alebo si odpočúvala náš hovor keď sa robíš takou múdrou a vieš čo mi pani pri telefóne hovorila 😂 a žiadajú posledné 4 čísla rodného čísla, meno a priezvisko a tiež chcela aj adresu. Potom pýtala odo mňa číslo účtu a číslo karty, keď som povedala že nemám pri sebe chcela aby som sa prihlásila na internetbanking, keď som povedala že IB nemám naliehala x krát nech idem do auta pre peňaženku. To že si ty niečo prečítaš na stránke nezmenená že to aj pani pýtala, tak si tu nerieš svoje ego tým že ma tu obviňuješ že zavádzam, nemám potrebu zavádzať a vymýšľať si nepravdivé informácie. Nepotrebujem niekoho poškodzovať nejakým výmyslom. Prajem ešte pekný zvyšok večera

lilly2303
autor
10. jún 2022

@elli333 áno aj mňa to šokovala ako pani pri telefóne reagovala. Na jednej strane chápem že je to jej práca a je za to platená, ale keď som 3 krát zopakoval že do toho auta nejde a malého nenechám samého a aj napriek tomu žiadala aby som išla že aj tak spí, tak to má dosť zarazilo

lenka2813
10. jún 2022

@lilly2303 aj mne volala tato pani presne z toho isteho cisla...a bola teda mimoriadne neodbitna a otravna...aj ked som jej sto krat povedala, ze nemam zaujem...tak som si potom zablokovala cislo, lebo stale vyvolavala...otras 🤷‍♀️🙈

lilly2303
autor
10. jún 2022

@lenka2813 áno aj mne volala a to 3 krát za sebou, dozvonila a znova. Tak som to nakoniec zdvíhal lebo som sa zľakla keď 3 krat za sebou volala že či sa niečo niekomu nestalo keď tak naliehavo vyzváňa. Pani bola naozaj neodbytná, vôbec by som to tu nebola ani riešila, ale zarazilo ma správanie pani pri telefóne. Ako keď viac krát zopakujte že nie nejdem spí mi tu maličké dieťa a ona aj tak nalieha že je to len chvíľa a nič sa nestane, tak to ma fakt úplne odradilo aby som s ňou vôbec niečo riešila. Chápem že ich tá práca živý ale tým že budú takýmto spôsobom vytvárať nátlak na ľudí ďaleko nepochodia. A už vôbec nehovorím o tom, že nakoniec som z toho telefonátu mala dojem že ma chce niekto ošklbať a je to obyčajný podvod

evaachesa
10. jún 2022

@lilly2303 na tvojom mieste by som poslala email s dotazom, či sú tieto ich praktiky bežné, lebo spôsob akým sa s tebou pani rozprávala bol maximálne nevhodný. Ak hovory nahrávajú, tak by si ho mali preveriť.

mamkalentedkova
10. jún 2022

Ja si také čísla vždy skopirujem do Googlu a dám vyhľadať .Nejaký SLSP telemarketing .

basska_b
10. jún 2022

@lilly2303 Zablokuj cislo a urcite si na tieto praktiky v SLSP stazuj. Pokial dostanu dostatok staznosti, pani prepustia, hoci myslim si, ze keiteriom pre jej (ne)prepustenie je skor pocet uzatvorenych zmluv... oni su velmi agresivni a neprijemni, na kazdu moju vyhovorku maju odpoved, mala som tu "cest" s magormi z Orange, Telekom, Mary Kay a pod.

basska_b
10. jún 2022

Tuto pise pani, ze SLSP sa vyjadrilo, ze je to podvod...

Veľmi agresívna, neodbytná pani, predstavila sa ako Ružena Ježová, chcela osobné údaje. Že vraj je zo Slovenskej sporiteľne. Stále mi vyvolávala. Musela som ju zablokovať. Bola som aj v Slovenskej sporiteľni, povedali mi, že ide o podvodný telefonát. Nemám reagovať a rýchlo zablokovať.

urcite nedavat nikomu po telefone rodne cislo, cislo OP a dalsie citlive udaje. My sme mali na sidlisku nejaku sialenu zenu, ktora od dovercivych teenagerov pytala OP a odpisala si osobne udaje. Moze na vas uzavriet poistku vo vasej nepritomnosti a ziskat za to proviziu, nasledne vy ani neviete, ze ste cosi uzavreli a potom o x rokov vam pridu vyhrazky na exekuciu. Muzovi sa to stalo... dostali sme sa k naskenovanej zmluve, kde mal adresu dakde odveci v Komarne, ale rodne cislo sedelo ...

ariannazara
10. jún 2022

Ja mam zablokovaných asi 30 čísel a mam pokoj 🤣 každého blokujem

lenka2813
11. jún 2022

@lilly2303 ja som bola tiez totalne znechutena z jej spravania a naliehania, furt nejake vymyslene storky aby ma presvedcila na to pripoistenie osobnych veci, pricom stale som jej vravela,ze proste nemam zaujem ...potom ked som zlozila ma tiez napadlo, ci nejde o nejaky podvod, ale ocividne asi nie, ked cislo je aj na stranke slsp.....bolo by dobre asi nejaku staznost napisat, no jedna otrasna zena bez chrbtovej kosti 🙈 ..neuvedomuje si,ze takto skor cloveka len odradi...

hope87
12. jún 2022

@lilly2303 Suhlasim s @evaachesa. Urcite by som sa stazovala. Ci uz e-mailom alebo telefonicky. Alebo, ak by som mala cestu okolo pobocky, tak by som sa zastavila aj osobne.

Strana
z2