icon

Spoločná hypotéka pred uzavretím manželstva

9. nov 2020

Ahojte dievcata.
So snubencom uvazujeme nad kupou nehnutelnosti.
Svadba sa vsak zrejme tak skoro konat nebude, kedze mu pred par tyzdnami zomrela mamina ☹ , navyse tato korona...
Nevieme vsak, ako to spravit, aby sme boli vlastnikmi nehnutelnosti obaja? Alebo ako to funguje? Jeden bude dlznik, druhy spoludlznik? Beru sa v banke do uvahy prijmy oboch z nas, ak nie sme manzelia? Dakujem za prakticke rady.

Strana
z2
ciernabrigita
9. nov 2020

@petamich no tak ja mám triezvy pohľad na manželstvo ako také. niektorí ľudia to však vidia zo začiatku len ružovo (dúfam, že preto ostaneme spolu fakt naveky 😀 😀 ). Do vzťahu treba ísť pozitívne a zároveň realisticky.

autor
10. nov 2020

Dievcata, naozaj Vam vsetkym velmi pekne dakujem za reakcie a rady, velmi ste mi pomohli. @aduskatt Dakujem za ochotu, si skvela, este sa ozvem 😇

midka
10. nov 2020

@aduskatt asi si ta ulozim,,, medzi oblubene 🙂

aduskatt
10. nov 2020

Kľudne napíš ak bude treba🙂 ako hovorím, vyriešiť sa dá mnoho vecí🙂 a držím palce

aduskatt
10. nov 2020

@midka pokojne si ma ulož🙂 Ak bude treba, napíš správu

ljzozv
10. nov 2020

@aduskatt môžem sa opýtať odkiaľ si. Som štandardne neštandardný prípad. 😪

aduskatt
10. nov 2020

@ljzozv na tom, čo sa týka mojej práce, nezáleží. Viem obsiahnuť celé SVK, momentálne riešim klientov aj z Košíc a Liptova, aj keď som zo západu🙂. Ak potrebuješ, napíš mi správu🙂

ljzozv
10. nov 2020

@aduskatt ďakujem

aduskatt
10. nov 2020

@ljzozv za máličko🙂

elementissa
10. nov 2020

Obaja ste rovnocenni dlžníci a mate podielové vlastníctvo nehnuteľnosti. Na LV budete taktiež obaja zapísaní ako podielnici 1/2 a 1/2. Budu posudzovať príjem vás oboch

Strana
z2