icon

Spoločný účet so svokrovcami

24. sep 2022

Mam otazku....Resp.ma niekto skusenost?
Mame moznost byvat u svokrovcov. Mali by sme vlastne pochodie a vchod. Maju velky niekolkogeneracny dom a zije tu este muzova sestra s rodinou.
Dnes ked sme tuto moznost rozoberali, svokrovci navrhli aby som potom zrusila ucet.Vraj oni vsetci maju spolocny.
Vsetko sa z neho plati (ucty, telefony, nakupy).Ked by som sla kupit potraviny tak pohoda.No ak by sme chceli nieco vacsie, poradili by sme sa. Napr.umyvacku...
Hlava mi to neberie...

cacianka
30. sep 2022

@rakywanda niekto videl tento príspevok tu na koni a keďže má veľkú sledovanosť, skopiroval ho tam .aby pritiahli pozornosť

bykaterina
30. sep 2022

Tak odpovede na mk jej nestačili

nitranka03
30. sep 2022

@bykaterina niekto už písal, že na FB boli tisíce komentárov....🤦

bykaterina
30. sep 2022

@nitranka03 netuším kde ale toto mi vyskočilo a má to 750 komentárov

katuskamala1
30. sep 2022

@bykaterina to nedala ona. Skopirovali to, aj sam mk to dal na svoj FB. Cakala som to. Vzdy ked je nieco "zaujimave" tak to daju. Od toho momentu som vedela ze autorka sa vyjadrit uz nemoze aj keby chcela.

bykaterina
30. sep 2022

@katuskamala1 toto dávajú anonymné na Tej FB stránke je to tam napísané anonymný príspevok zo správ. Ale je možné že to okopcili z mk.
Podobné hovadiny riešia tuším priznania žien Alebo tak nejak sa to volá

katka700
Autor odpoveď zmazal
bykaterina
30. sep 2022

@katka700 prečo by mal byť tvoj nick? Oni zverejnili status a ľudia komentujú

katka700
Autor odpoveď zmazal
bykaterina
30. sep 2022

@katka700 tak stačí dať link tejto diskusie a ľudia si to vedia prečítať

katka700
Autor odpoveď zmazal
kvet123ka
30. sep 2022

Ja uz len čakám ze to skončí nejakou reklamou na poistenie financii . Lebo realnej odpovede sa asi nedočkame...

victorialucia
30. sep 2022

Nasla som toto na fb tak tu nedockavo cakate na odpoveď a uz to rieši aj inde. Urobme si vlastný názor 😬

bykaterina
30. sep 2022

@victorialucia túto foto som dala vyssie

victorialucia
30. sep 2022

@bykaterina ano uz som vsimla.😁🤭

elenita
1. okt 2022

Inak uz ma konik neskutocne stve s tym prezdielavanim diskusii na svoj facebook. Aj to, ako sa dostavaju tie diskusie kade-tade. Casto sa tym uplne zneguje povodny ucel zalozenia diskusie a pomoc s problemom. Nehovoriac o tom, ze ktokolvek si vie kliknut na profily ucastnicok diskusie, ktore sa tu tiez casto zdoveria (vid ina prispievajuca tu v diskusii) a uz je to rozmazavane a prepierane vsade.

enusamt
1. okt 2022

@victorialucia nemyslim, ze autorka to riesi inde.. ale senzaciechtivy ludia to siria..

zabka1000
1. okt 2022

@elenita presne to napadlo aj mňa....že už by som tu nedala príspevok ani anonymne,lebo sa to dostane kade-tade

ejmi25
2. okt 2022

Nech su svokrovci akikolvek ani v spolocnom dome by som nebyvala.Je jedno ci by mal ten dom aj 5 vchodov.Boze ludia ,neni nad sukromie.

zelenakobyla123
2. okt 2022

@elenita ale to už je vec tých diskutujúcich, čo o sebe a svojom živote vypustia na VEREJNÚ sociálnu sieť. Takisto aj všetky fotky/videá, čo sa na internet pridajú, sa stávajú verejným vlastníctvom😀

allyalenka
2. okt 2022

Určite nie dobrý nápad, stojte za svojím 👍

eternityz
9. okt 2022

@daeen po par stranach odpoved s pointou.
Taktiez si neviem predstaviť takyto zivot ale ako pisete, v niektorych rodinach na to staci 1 osoba, okolo ktorej musite chodit po spisckach, ktora z nejakeho neznameho dovodu ma pocit, ze moze o vsetkom rozhodovat.

Aj my mame v rodine (po mojej matke) dalsiu osobu, ktora mi ani nie je uplne priama rodina (jej mama a moja babka boli sestry), ale dovoluje si kazat mi, co mam komu povedat, ako si musim co zariadit a podobne.

Prosim, autorka, posobite rozumne 🙂 100x merajte a raz utekajte 🙂 sama viete, ze navrh svokry nie je cesta za ziadnych akceptovatelnych moznosti 🫣 je to vydlazdena cesta do pekla.

Drzim palce

katyrose
9. okt 2022

Inak, autorka napísala este niečo?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
kvietocek87
24. jan 2023

Už len bývanie so svokrovcami nikdy a nie ešte nejaké spoločné účty.Zomru a ako sa budete vyplácať a z čoho žiť, keď zablokujú účet do dedičského konania

cacianka
13. okt 2023

Dosť ma sklamalo, že sme sa snažili pomôcť, poradiť, podporiť, ale už ani obraz ani zvuk.

nerfka
12. aug 2024

@lucka867 kedysi.davno som čítala túto diskusiu a zaujíma ma ako sa s deťmi máte, či ešte stále bývate pri svokrovcoch alebo sa niečo zmenilo a dúfam že aspoň minimálne zlepšilo.....

sandra49
Autor odpoveď zmazal
solange7
13. aug 2024

Táto téma bola riadny zdvihák zo stoličky. 😀