Spoločný účet so svokrovcami
Mam otazku....Resp.ma niekto skusenost?
Mame moznost byvat u svokrovcov. Mali by sme vlastne pochodie a vchod. Maju velky niekolkogeneracny dom a zije tu este muzova sestra s rodinou.
Dnes ked sme tuto moznost rozoberali, svokrovci navrhli aby som potom zrusila ucet.Vraj oni vsetci maju spolocny.
Vsetko sa z neho plati (ucty, telefony, nakupy).Ked by som sla kupit potraviny tak pohoda.No ak by sme chceli nieco vacsie, poradili by sme sa. Napr.umyvacku...
Hlava mi to neberie...
🤯
toto je len žart však 🙈
Ak by som nebola v nočnej, rovno sa nahúlim 🤦🤦🤦🤦🤦 toto neverím....
S týmto by som nikdy nesúhlasila, to je cesta do pekla.
Ja len rozmýšľam ako to reálne funguje 🤷, to svokra vydeľuje peniaze na každú rodinu zo spoločného účtu?
Fakt si to neviem predstaviť, niekto zarobí viac, niekto menej, takisto pri nákupoch, to kontroluje každý bloček, čo kto kúpi?
Veľmi som zvedavá na odpovede autorky.
Teraz bývate vo svojom ? Účet by som ja osobne nikdy nechcela zo svokrou,jej sa náhodou niečo stane a vy sa nedostanete k svojim peniazom hneď. Samozrejme dávať na inkaso atď treba . Ak sa môžem opýtať koľko rokov má svokra ?
No ja so svojou povahou ani spoločné bývanie. Mam rada slobodu, vo všetkom, aj vo financiách aj neznášam, keď mi niekto hovorí čo mam a nemam robiť. Asi tak. Toto mi pride ako vtip roka🤣 Takže tvojmu mužovi toto pride normálne? V tomto prípade by som sa s mužom odsťahovala čo ďalej od jeho rodičov, aby na vás nemali dosah. Vy ste už sami rodina a mate gazdovať sami.
Nikdy. Ešte ako vyššie písali ze nejaký spoločný účet, na ktorý by ste posielali peniaze na energie a spoločne výdavky. Každopádne som zvedavá, co všetko sa autorka dozvedela po rozhovore s manzelom. Beriem si 🍿🪑 a čakám
Nesúhlasila by som.... Vôbec
To budeš bývať u matovica? 😂😂😂 Ten tiež nemá kartu a Pavlína mu nadeluje vreckové
Tak toto som ešte nepočula
Milá autorka,mám dojem že tam nosí trenky jeho mama ,že?ona generál ,montuje sa do všetkého a ovsetkom ona rozhoduje že?to nikdy nikdy ,si svojpravna a nepotrebuješ aby ťa niekto vo všetkom dirigoval .
Inák má napadlo do teraz ako kde bývate? Bývate spolu? Že nevieš že tvoj muž odvádza výpalné matke?
Ad.1 precitala som to mužovi, tak pozeral jak puk, ad.2. moju svokru velky...do toho kolko zarabam, ok aj maju spolocny ucet tak tam poslem inkaso - voda, plyn, elektrika, pripadne net a tv, a ani o cent viac, a vyuctovania chcem vidiet vsetky a ci je navyse tak bud si zalozit fond oprav alebo späť.
Dnes ma napadla myslienka, ze som dlho necitala knihu aaaaz na tento prispevok😂👌 tak to je ina kava, v 21. storoci😅🙏 este aj moj muz sa pobavil😃👏 len mi tu chybaju blizsie info ako dopadla debata s muzom, vsak ja by som nemohla zit ani len so svojou mamou nie to este svokrou a este k tomu bonus spolocny ucet, vsak moja svokra v zivote tolko penazi pokope nevidela aky mame spolocny prijem s muzom😆
uaaaaaau tak toto je psycho sila! a este ti to povedia predpokladam pri kolaciku akokeby nic... ano ak chces byt totalne pod svokrinou kontrolou...javi sa ti ona inak vpohode? nezaznamenala si nejake sekta varovne signaly, manipulativne, uplatnovanie si moci a pod? to ak by ste chceli ist potom napriklad na dovolenku, tiez si budete musiet pytat povolenie ci vas pustia? j
V žiadnom prípade.. väzenie
Toto nie je normálny nápad, mať spoločný účet so svokrovcami, resp.s hocikým okrem manžela. Neviem si predstaviť to fungovanie.
Fúha tak toto je iná sila. Pripínam sa🍿
Nakoniec to dopadne tak, že Ešte ti bude hovoriť kedy sa môžte milovať !!
Nazory väčšiny poznas. Pises, ze nevies ako to chodi. Tvoj manzel nech pekne peniaze posiela na tvoj ucet a nie mamičke. Nech svokra povie ake su naklady a pekne jej prispej iba taku sumu ako su naklady. Ak teda chcete byvat s nimi. Ak sa bude nieco kupovat ako umývačka, tak nu prispejes. Za mna, ja by som nesla byvat do domu ak by som nemala vlastnu kuchynu, kúpeľku, aspon dve-tri izby. Idealne vlastny vchod. Si zober, ze 3 zeny na jednu kuchynu, by ma drblo. 🙈🙈🙈 uz na chate som nervozna, ked ideme 4 rodiny a je iba jedna kuchyna, mam toho dost po 3 dnoch 🤣🤣🤣.
🤣🤣🤣🤣
Dúfam že to je vtip, lebo inak voláme žandare 😀😀
Ale vážne, to bývanie je pohroma a to o tom spoločnom účte, tak to je riadne psycho.
Ak by muž na tom trval, tak to je na rozvod.
Pre mna sú takýto chlapi úplne antisexualne stvorenia, mamickari, fuj…
Zubnú kefku by si mohla mat svoju, či aj tu budete mat spoločnú ?
Uff…uz som pocula vsetko ale toto nie:D ja osobne mam skvely vztah so svokrovcami,dokonca s nimi byvame v jednom dome (oni na prizemi vlastny vchod a my v podkrovi s komplet vlastnym pristupom/vchodom do domu) no aj napriek tomu neexist spolocny ucet. Posielame im peniaze na plyn vodu elektroku co sa plati za dom a svokra ma nastavene inkasa. Hocico je treba poplatit neni problem ale ucet spolocny? Hlava mi to neberie naco je to dobre..
Takze ty s chlapom, muzova sestra s rodinou a svokrovci vsetci v jednom dome a vsetci vyplaty na jeden ucet 🤦🤦🤦🤦🤦🤦 jasne a este navrhli aby si si zrusila ucet ....normalne rozmyslam co je toto za bacovanie a z akeho storocia...sme naozaj v 21.storoci??? ...lebo po takomto niecom by ine isto skor utekali podat o rozvod nez do banky rusit vlastny ucet 😁😁😁😁😁😁
Prepáč, mne to pripadá ako nejaká sekta! 😱
Neverím, že niekto tak žije dobrovoľne 😳... Toto by som si napr. v telke pozrela radšej ako reality show miesto farmy a ostatných priblblych programov...
Bože žieňa nedaj sa .Ja osobne by som bežala kade ľahšie. Už len to ze chcete bývať u svokrovci je moc a to ze tam býva ešte aj muzova sestra s rodimou tak to uz je upne strašne to by som nedala. Keby chceli spoločný účet tak rovno beriem.nohy na plecia a idem kade ľahšie. Toto by si fakt nezvládla psychicky by si zložila. Ak zarábať a oni budu cimet na tvoju výplatu tak ako ty si budeš pýtať vreckové, nič si kúpiť ty sa budeš o nákupe radiť ci sa to kúpi alebo nije no vieš co mňa by jeb..o 🙂držím päste
Držím palce,aby si to predychala všetko.
Inak mňa by aj zaujímalo aký je ten sestrin (švagrinej) muž, to je nejaký ťuťko? Že na toto prikývol 🙈
No tu sa ja pripnem, lebo ma naozaj zaujíma, ako to napokon dopadlo..

to bude ina sranda pri dedicskom konani u notara...toto by som chcela vidiet