Ste spokojní s energopomocou?
Ahojte, ako ste spokojní s energopomocou? Pomôže vám to?
@carrot_apple toto sa hovorilo pri milionarskej dani,ze ak stari ludia nebudu mat na dane,nevadi bude sa to scitavat a po smrti dom bude patrit statu alebo teda dedici budu musiet vsetko doplatit
@anonym_9d84cd rada by som vedela, odkial mas tuto stupiditu 😀 😀
milionarska dan sa takych, ako ty opisujes, nikdy netykala a tykat nebude
a znarodnenie tu uz bolo, verim vsak, ze mnohym idiotom by nevadilo ani teraz
@carrot_apple uz yto tu bolo xc krat napisane - vacsinu z tych domov proste NEPREDAS...lebo su nahovno postavene, obrovske, neekologocke, nevykuris to, barabizne Panu Bphu a chrbtom.
@nyusika práve preto, takto to dôchodcovi povedia: čo s tým domom? nemáte na jeho udržanie, zlá lokalita, deti s vami žiť nebudú, dôchodok máte malý..doplatíme vám, prepíšte ho na štát...však nik na jeho prerábku mať peniaze nebude, bude tu stát a chátravieť, nech aspon niečo z neho máte😂
@nyusika práve preto, takto to dôchodcovi povedia: čo s tým domom? nemáte na jeho udržanie, zlá lokalita, deti s vami žiť nebudú, dôchodok máte malý..doplatíme vám, prepíšte ho na štát...však nik na jeho prerábku mať peniaze nebude, bude tu stát a chátravieť, nech aspon niečo z neho máte😂
@carrot_apple a kto im to takto povie ?
@anonym_2a652f lebo AK máš inde trvalý a tam ti uznali energopomoc, automaticky ti platí aj na tú druhú nehnuteľnosť
@carrot_apple nie, na jeden byt mi uznali, na druhy nie
@carrot_apple nie, na jeden byt mi uznali, na druhy nie
@anonym_2a652f zaujímavé, nám uznali,hm.
@anonym_autor co pozerám ze niektorí húfne darujú peniaze na Ukrajinu, tak potom je ta energopomoc uplne zbytočná. Len potom nech nepoznajú na ceny, keď im prode vyúčtovanie. Lebo to je také slovenske
@anonym_autor co pozerám ze niektorí húfne darujú peniaze na Ukrajinu, tak potom je ta energopomoc uplne zbytočná. Len potom nech nepoznajú na ceny, keď im prode vyúčtovanie. Lebo to je také slovenske
@anonym_fa9f24 a kto žiada " energopomoc"? Chceme také ceny, ako ostatné štaty, čo na rozdiel od nás, nie sú samastatný v elektrine napríklad. Zase je to len kúpenie si voličov za ich peniaze a ešte sa i nabalenie..
@mizoko tym, co kuria drevom, by som dala poplatok za znecistovanie ovzdusia a nie energopomoc
@anonym_4a6c2c a kurenie elektrinou ovzdusie neznecistuje??? Alebo to proste nevidis (dym z konina) tak to nie je 🙈🙈🙈🙈
@anonym_4a6c2c a kurenie elektrinou ovzdusie neznecistuje??? Alebo to proste nevidis (dym z konina) tak to nie je 🙈🙈🙈🙈
@anonym_a33412 Vykurovanie elektrickou energiou (priame, tepelné čerpadlá, klimatizácie) lokálne neznečisťujú ovzdušie. Čo sa týka výroby, tak na Slovensku sa v 90% vyrába z "čistej" energie ako jadro, voda, vietor, slnko, biomasa.
A ku kúreniu drevom alebo iným podobným palivom, mám s tým bohaté osobné skúsenosti, od októbra do apríla je to katastrofa. Nedá sa vetrať, ak chcem niečo vonka robiť, idem sa udusiť od dymu a to nehovorím o prašnosti. Teda áno, ja by som tiež uvalil daň na "komín" nech sa tento spôsob vykurovania stane najdrahším, teda drahším ako elektrina.
@anonym_a33412 Vykurovanie elektrickou energiou (priame, tepelné čerpadlá, klimatizácie) lokálne neznečisťujú ovzdušie. Čo sa týka výroby, tak na Slovensku sa v 90% vyrába z "čistej" energie ako jadro, voda, vietor, slnko, biomasa.
A ku kúreniu drevom alebo iným podobným palivom, mám s tým bohaté osobné skúsenosti, od októbra do apríla je to katastrofa. Nedá sa vetrať, ak chcem niečo vonka robiť, idem sa udusiť od dymu a to nehovorím o prašnosti. Teda áno, ja by som tiež uvalil daň na "komín" nech sa tento spôsob vykurovania stane najdrahším, teda drahším ako elektrina.
@miro25 Ty musis byt 100% Progresivec tupelo od narodenie bez toho aby vedel ake je pohlavie

@anonym_3f4776 lenže takého nepresvedčíš že má ísť bývať do menšieho AK na to nemá, celý život niekto žije vo svojom a teraz to má len tak raz dva tri predať? neboj sa, dôjde na takých, však Fico už má nápady zo zahraničia ako dochodcom doplácať k dochodkom ak žijú vo veľkých domoch a nemajú na udržanie = prepíšu dom na štát a štát im bude posielať platby za ten dom napríklad 300mesačne až do smrti = ludia si ale neuvedomujú, že môžu zomrieť za týždeň a štát tak príde k domu a platby už nebude komu posielať, stalo sa to už v susednom POĽSKU,alebo im tam nakáže nastahovať nájomcov aby z toho ešte odvádzal štátu dane...všetko má hajzel premyslené
@carrot_apple uz yto tu bolo xc krat napisane - vacsinu z tych domov proste NEPREDAS...lebo su nahovno postavene, obrovske, neekologocke, nevykuris to, barabizne Panu Bphu a chrbtom.