Ste spokojní s energopomocou?
Ahojte, ako ste spokojní s energopomocou? Pomôže vám to?
@nyusika a simeckov pes a soros a caputova ..ano este po 30tej konsolidacii to budeme pocuvat :/...vie aspon niekto ci tie seky su na stvtrok? Zeby som si zalohove vedela vypocitat..ani na poste nevedeli :O
@toccara su na stvrtrok a pokryju iba cca 20-30% percent zvýšenie, zvysok je na domácnosti. nam este neprisiel sek, ale zvysenie uz ano - 760 eur/rok to vyjde na byte (máme vlastnu kotolnu pre par bytových domov) - nie centrálne vykurovanie - teda ako sa to vezme...
@toccara su na stvrtrok a pokryju iba cca 20-30% percent zvýšenie, zvysok je na domácnosti. nam este neprisiel sek, ale zvysenie uz ano - 760 eur/rok to vyjde na byte (máme vlastnu kotolnu pre par bytových domov) - nie centrálne vykurovanie - teda ako sa to vezme...
@oriesocek mne prislo sekom 20, 11 ..prosim pekne a este aj ten 1 cent mi dali co si mozem tak do vitrinky dat lebo ich zrusili :/ ..ale ked to je na stvrtrok tak na rok mam 80 eur ..teda o 7 eur musim zdvihnut
@oriesocek mne prislo sekom 20, 11 ..prosim pekne a este aj ten 1 cent mi dali co si mozem tak do vitrinky dat lebo ich zrusili :/ ..ale ked to je na stvrtrok tak na rok mam 80 eur ..teda o 7 eur musim zdvihnut
@toccara 1 cent nie je zrušený, je platný. Nazbieraj 5 a môžeš ich použiť na zaplatenie..
preco by ste mali dostat energo pomoc ked mate velke domy ??
@brontofuz veľké domy... Ja som sa dnes dozvedela, že strašne závidím, keď nechápem adresnej pomoci, keď ju niekto dostane na štyri byty. Tri prenajíma, samozrejme prenájom je priznaný a platí z nich dane a spolu svoj plat a tri prenájmy neurobia sumu, aby nemal nárok.. som si myslela, že väčšiu hlúposť ako hypo pomoc naša vláda nevymyslí a aha, vymyslela 🙄
Je to neskutočná hlúposť a snaha kúpiť si tých menej bystrych. Toto nemôže fungovať donekonečna,presne tak ako 13. dôchodky
@rozculena na poste to pravdepodobne zaokruhlia a ten cent jej nedaju ...
@anonym_autor spokojni? To je taky vysmech. Poslu 13 eur a inde zvysia o viac.
preco by ste mali dostat energo pomoc ked mate velke domy ??
@brontofuz a prečo nie? Pozri sa na Oravu, Liptov a pod. Tam sú len veľké domy. Myslíš, že tí ľudia majú veľa peňazí?
Okrem toho tí, čo tue peniaze majú, ich už investovali do tc a ftve a teda tú energopomoc až tak nepotrebujú, lebo ich spotreby nie sú vysoké.
@brontofuz a prečo nie? Pozri sa na Oravu, Liptov a pod. Tam sú len veľké domy. Myslíš, že tí ľudia majú veľa peňazí?
Okrem toho tí, čo tue peniaze majú, ich už investovali do tc a ftve a teda tú energopomoc až tak nepotrebujú, lebo ich spotreby nie sú vysoké.
@tilly nanho netreba reagovat, mimo clovek
@rozculena na poste to pravdepodobne zaokruhlia a ten cent jej nedaju ...
@anonym_e107dc na pošte jej ten cent dajú.Rozpravala som sa z poštárkou dávajú aj centy, lebo dôchodcovia, ktorí mali dôchodok napr 600eur aj 2 centy sa sťažovali ked im tie centy nedali
@mizoko tym, co kuria drevom, by som dala poplatok za znecistovanie ovzdusia a nie energopomoc
@anonym_4a6c2c ty si lresla aspon zakladnym skolstvom a mali ste chemiu? Nas chemikar nam na hodine spaloval papier, bavlnu, drevo, aby dokazal, ze vznikne rovnaky popol a ziadny zapach, tos prirodniny, ty znecistovanie👹uhlie, to su splodiny, ale nevidela som 20 rokov niekoho kupit uhlie▪️
Energopomoc sa bude prehodnocovať každeho pol roka, takže to, čo platí dnes, nemusí platiť o pár mesiacov
Koľko ste dostali? Svokra dostala 58 eur, čo som myslela, že bude oveľa menej.

@hopatko no tak ti poviem ze ani spravca nema info ci a kolko mam dvihnut zalohove :/
@toccara verim ti. Uz som to pisala inde, budem sa opakovat. Naschval je to urobene tak aby sa v tom ani diva svina nevyznala.