icon

Union - neschválený príspevok na zuby

patulieenka
2. okt 2022

Ahojte, ako postupovat prosim ked mi neschvalili prispevok, z dovodu, ze nemam absolvovanu PP. Pritom to nieje pravda, kedze som bola 11.8.2022 ..aj som doktorke 30.8.2022 pisala mail . Ta mi odpisala, ze pp vykazana bola, len nabieha az dalsi mesiac.. tak som caka a dnes mi prisiel takyto mail, mam z toho hlavu smutku , lebo som pravdepodobne prisla o 150€.. da sa to nejako riesit? u zubara som bola 16.8.2020.. dakujem

Strana
z3
trendyy
3. okt 2022

@patulieenka napis mail ,ze kedy ti bola robená, nech si to prekontroluju.
Oni to nestihaju evidovat tie prehliadky.
Ale kazdy lekar vykazuje ukony na poistovne posledneho v mesiaci.Takze poustovna ma chaos.
Len tam napis alebo zavolaj a poziadaj ich vyslovene o prehodnotenie.
Oni hladaju paky ako nezaplatit to je bezne.... vela ludi si povie ze sa im to nechce riesit kašlú na to... a na to oni čakajú

patulieenka
autor
3. okt 2022

@trendyy teraz som volala s pani z Unionu a mi vravela, ze moja vseobecna nema vykazany cely august este.. ze to mam riesit s nou

lenkakravcova
3. okt 2022

@patulieenka To som práve chcela písať.. Lekári si vykazujú úkony 2 mesiace po termíne väčšinou (aspoň moji), takže žiadosť o preplatenie podávam vždy až 65 dní po ich vykonaní. Takto všetko prechádza.

nelca84
3. okt 2022

@patulieenka najskor si to treba preverit, nez tu budes nieco riesit na troch stranach. A nakoniec to ani neni chyba unionu 🤦‍♀️ najskor konam, potom myslim?

patulieenka
autor
3. okt 2022

@lenkakravcova lenze som nato mala 30 dni

patulieenka
autor
3. okt 2022

@nelca84 tak sa pozri, riesila som to az po tomto maily.. nenusis sa tu chytat za hlavu.. tuna aby clovek sa aj bal spytat kvoli takymto ludom, mozes si tlieskat si topka

maris5
3. okt 2022

@patulieenka napis odvolanie, s datumom kedy si bola na preventivke. Mas aj nejaku spravu od lekarky? zeby si dolozila.

nelca84
3. okt 2022

@patulieenka to si riesila s lekarkou, mala si zavolat do unionu co im chyba a nemuseli sme tu cely vecer hadat v com je problem

patulieenka
autor
3. okt 2022

@nelca84 ved ale im nechybalo nic, sledovala som si to v online pobocke.. cakalo sa len na papiere od zubara.. toto, ze nemam PP mi prislo vcera vecer, s cim som vobec neratala…a okrem ineho ak tu mienis skakat domna, mozes vklude opustit diskusiu..

marryen
13. jan 2023

@patulieenka Ahoj, tak ako si nakoniec dopadla?

Strana
z3