icon

Záleží vám na finančnej podpore od partnera?

pupavka234
27. nov 2023

Ahojte, v poslednej dobe mi na instagrame vyskakujú príspevky v duchu, že na rande by mal vždy platiť muž, mal by vedieť ženu zabezpečiť, zaplatiť celý nájom, plus názory v zmysle že načo bude žena vo vzťahu, ak jej muž ten život finančne nezlepší... rozumiem ak chce mať žena po boku chlapa, ktorý sa vie o seba postarať a nie je žiaden bezdomovec, ale pri dnešných cenách očakávať, že muž zabezpečí aj seba, aj ženu, aj deti.. nie je to príliš veľký tlak na mužov? Čo ak muž chce byť napríklad záhradník a nezarobí toľko? Nie je to voči mužom nefér, očakávať, že zabezpečí ženu a zaplatí celú hypotéku pri dnešných nákladoch na život?

Strana
z2
nikpa
28. nov 2023

@pupavka234 záleží od toho či si zlatokopka alebo nie 😅 tie očakávajú, že sa o ich riť kompletne postará muž bez toho aby samé akokoľvek prispeli.
Normálna žena chápe, že v dnešnej dobe je síce dobré môcť sa spoľahnúť na muža ale ešte viac dobré je byť sebestačná. A teda tú domácnosť ťahať spoločne.

majlo1234
28. nov 2023

Ja chcem, aby financoval nase deti v pripade potreby a aby mi pomahal s vecami, ktore zatial neviem-opravy, papierovacky, vybavovacky, auto veci. S tym sa na neho obraciam, inak nepotrebujem nic😃 zatial sa nezamyslam nad tym, co by bolo, keby vypadol moj prijem. Dajako by sme prezili hadam

pupavka234
autor
28. nov 2023

@zuzanka.zuzu haha ano, mas pravdu, bol to zly priklad, ja som si myslela ze zahradnik ma 800 v cistom

selest
28. nov 2023

Mavala som taky nazor volakedy, ale zivot prinasa vselijake situacie a je ozaj dobre ak ten muz vie zabezpecit tu rodinu aspon do takej miery ze maju kde byvat co jest, co obliect aj ked nie to najdrahsie, maju aspon 1 auto atd. Kedze sama mam zial dieta kt nie je zdrave, vydaje zvysene, moja sanca pracovat minimalna max brigady... Neviem si predstavit ako by sme to zvladali ak by sme financie mali nastavene tak ze musime obaja rovnym dielom prispievat..

konikkon
28. nov 2023

@pupavka234 pre mňa je dôležité, aby sa muž vedel finančne postarať o rodinu.
som na RD s 2 malými deťmi do 2 rokov. Ak by sa manžel o nás nevedel financne postarať, nemohli by sme mať 2 deti.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
2006_1211
2. dec 2023

@pupavka234 myslím ze by to malo byt tak ako financie dovolia. Ked mam peniaze naviac tak vklude aj ja zaplatím večeru Alebo mu kúpim niečo na sebe a keď ma on tak zas naopak.

domkakvet
3. dec 2023

@pupavka234 nezalezi mi na tom.

Strana
z2