Zmenili ste dodávateľa zemného plynu?
Asi pred mesiacom a pol bol u nás pracovník slov. elektrárni s ponukou , že ako vernému zákazníkovi nám dáva možnosť zľavy na celoročné vyučtovanie elektriny a aj plynu. Samozrejme mi tvrdil, že dodávateľ plynu zostáva ten istý (SPP). 😒 😒 😒 . Dnes mi prišli papiere o zmene dodávateľa plynu na spoločnosť RWE Gas Slovensko.Mate s takým niečim skúsenosť , naletela som ?! Poraďte prosím ako ďalej.
SPP to je firma, nikdy viac ich správanie je strašné. Zabudla som nedopatrením zaplatiť SIPO..vôbec som nevedela, že červené SIPO už je len RTVS. SEE mi poslalo sms a email upozornenie , že písomná upomienka už bude spoplatnená. Hneď som uhradila poslali Vs. a číslo účtu, tak som nejako zaplatila aj SPP bez nejakého ich Vs. a poslala som im email o zaplatení. Ich reakcia , že ešte pokuta za upomienku 5E. Nič neposlali ani sms ani email na upozornenie hneď pokuta , ak to robia aj v prípade SPP+elektrika tak pekne zarábajú. Tvrdili , že poslali upomienku poštou 11.8 3x som im písala, že mi nič neprišlo a nakoniec poslali až 16.8/pečiatka na obálke/ , takže mám zato, že ani ju nechceli posielať poštou len poslali emailom- mali by žiadne náklady a ja by som platila ich akože vynaložené náklady. V tejto dobe aby neposlali sms či email upozornenie ? ich jednanie je otrasné

RWE v ziadnom pripade!!!! Zlodejska banda zmrdov a klamarov!!!! Naslubuju hory doly a skutek utek. Na vsetko maju vyhovorku. Vystavia kartu s chybnou adresou, ale to je ok, v najhorsom pripade sa preukazete OP. Taky bacov!!! Otravuju v jednom kuse, telefonaty, smsky, posta,...ked nieco chcete tak im to trva ako lacnemu sranie. Zrusite zmluvu, a po 1,5mes vam zaslu spatnu fakturu za sluzby davno deaktivovane a nepouzitelnu kartu. Super sluzby, len co je pravda!
12% zlava na plyn na 3r??? Haha, dobry vtip. 8% na 12mes!!!