Zmizli mi peniaze z účtu v ČSOB banke
Poradte mi prosím. Včera bol posledný deň v mesiaci. Bola som na účte v pluse 6€. Po odpočítani poplatkov: za vedenie účtu: 3€, za informačné SMS 1,65 som zostala v mínuse 4,65. A kde je tých 6 € ktoré som ešte mala na účte?
A neprisiel vam e-mail o zmene v sadzobnikoch? Mozno zvysili ceny za urcite sluzby..
@sunnygirl44
Baby ja mam fio banku a neplatim uplne nic. Ale neplatim uz 10 rokov. Preco platite poplatky banke? 😲 Ved to nie je nutne.
Tak ale vo väčšine bánk síce sú poplatky, ale keď využívaš banking a tak, tak ti poplatok nakoniec vrátia. Ja to mám tak vo svojej banke
Aj ČSOB má účet zadarmo, keď máte úver od nich. 😊😂
@kittykat22 my mame v banke dva ucty..manzel zadarmo..a ma tam hypo...a nam vyhovuje okamzity prevod € z uctu na ucet..kedze je v zahranici..a ja z mojho uctu vela objednavam,tak to skor z opatrnosti,aby nehodou manzel neprisiel o peniaze na ucte...poznam viac ludi,kt sa niekto nabural na ucet...
@janka_266 hypo nie je podmienka...ale su tam ine podmienky
@jarmila2010 daj si 3 trvale prikazy napr. na mamin ucet nech poslu 3 x 1 cent. A mas splnenu podmienku 😉. Aj my sme tak dali a mam vedenie uctu zadarmo.
@erika212 vidis,tak som neuvazovala..skusim..dik 🙂
@jarmila2010 teraz citam, ze s muzom mate 2 ucty. Tak vsetky podmienky splnis ked ich prelejes navzajom. Mozes dat navzajom posielanie trvaleho prikazu na 1 cent a mas splnenu podmienku. Ak je podmienka prichadzajuca suma za mesiac na ucet, tak ju presun z jedneho uctu na druhy a na druhy den presun spat.
🙈 baby sorry, ale niektoré mi prídete ako nesvojprávne.
Niečo mi nesedí na účte, tak radšej založím zbytočnú diskusiu na MK (kde mi zmizlo 6€???), akoby som otvorila napr. Internet-banking alebo zavolala na infolinku a priamo sa v banke opýtala... 🙄 🙈
@erika212 ano,tak to urobim..€ mi prichadza dost..manzel tvrdi,ze vela😂
@jarmila2010 myslim si, ze tvoj strach ze ti niekto vybieli ucet je uplne mimo. A aj keby sa tak stalo, tak tie peniaze su poistene.
@jarmila2010 A nie je problem si vybavit kartu,kde dobijem sumu a platim cez internet,tak isto je moznost virtulanej karty.
@sunnygirl44 veď si pozri pohyby na účte....
Podľa mňa, tých 6eir,co ti ukauovalo, je povinný minimálny zostatok, čiže na účte to máš, ale reálne sú tie peniaze bloknute... A keďže ti odišli peniaze za poplatky, tak si sa dostala do mínusu...
@kittykat22 nejde,len o vybielenie uctu..osobne sa mi stalo,ze som synovi zaplatila hru a karta zostala ulozena..syn ,bol este maly,si nevedomky zaplatil rozne bonusy a prisla som o takmer 60€ za jeden den..a vela veci sa moze stat..a takto nam to vyhovuje..karty,uz teraz,vymazavame,ked nieoc podobne zaplatime a tieto rozne portaly si karty automaticky ulozi...
@niekto2hy to je,uz jedno...ci mam ucet skartou a len urcitym obnosom € alebo kartu,kde si dobijem sumu a nou platim..virtualne karty..to je,uz na mna moc 😀 do takej miery nemam prehlad
@jarmila2010 ziadne portaly si kartu automaticky neulozia.
@simca06022011 hry na PS ulozia..musis ju vymazat...neda sa zaznacit ina moznost,aby ju neulozilo..a je viac,takych
@simca06022011 Tu ta vyvediem z omylu, aj Netflix a HBO go maju kartu automaticky ulozenu. Minule sa mi stalo, ze svokra mi aktivovala Netflix ucet na svojom televizore a nedala mi vediet. Myslela som, ze mi niekto nabural Netflix ucet, tam sa to stava casto, a stalo ma to hodinu casu, kym mi to na helpdesku vymazali (clovek si to sam nemoze). Support maju len v anglictine v US tak to bolo vesele. Myslim ze aj Android market tak funguje. Treba si davat pozor.
@erika212 nemoze si preliat s manzelom....ani nam sa to neda....teda mame UniCredit, 2ucty, ani jeden neplatime poplatky, mame Ukonto....tiez sme to chceli vyriesit, ze si navzajom posleme, ale to nam hned na pobocke povedali, ze to neplati pri manzeloch....tak si posiela mm od otca 😀
@lili2015 Mozno tu teraz ide iba o dotahovanie sa o slovicko "automaticky" 😇 To sa nedeje ani s netflixom a googlom a ani HBO. Tam si to pamata a stahuje platby, pretoze ide o predplatné. A teda suhlasis s tym, ze sa to tam ulozi atd. Pri aplikaciach inych, hrach.. ak nejde o rpedplatene - napr.nejake vyhodne baliky, tak nie je povinnost tu kartu ulozit. ALE napr. taky google/mozno aj ine/ si uklada kartu,ak to ja chcem, tam je velmi dobra moznost to v nastaveniach zabezpecit, ze ak sa ide nieco uhradzat tak si to vypyta heslo (viem, tiez som sa poucila, mala si nakupila somariny do hry za 400EUR, nastastie hned mi zacali pistat SMSky a vyreklamovala som to cez google a vsetko mi refundovali. Zrusit to nechcem, ja platim takmer denne nieco cez to a neviem si predstavit stale vytahovat platobnu kartu a zase nejaky extra ucet nebudem kvoli tomu riesit)
Cize ja som chcela len povedat to, ze nic sa nedeje automaticky, bez vedomia toho co to objednava...
A inak Netflix som rusila v lete bez problemov, tak uz to mozno vyriesili.
@simca06022011 nie, zrušiť je ho úplne ľahké, to sú 3 kliky. Ja som mala problém s vymazaním údajov o karte z účtu Netflix, to si zákazník nevie sám, dá sa to iba ak o to požiada support. Je to tam stále uložené, ja som mala predplatné vyše pol roka zrušené. Ale áno, v tomto súhlasím, že je to s mojím vedomím. Rovnako HBO go, tam proste zadam číslo karty, ktoré sa uloží a súhlasím s ich podmienkami, alebo službu nepredplatim ☺️. Ja som to nakoniec vyriešila tak, že som si nastavila limit na internetové platby 0€, ak chcem niečo zaplatiť on-line, tak by to nemalo prejsť. Ale pre mňa poučenie do budúcna 😊

@majkeel no robim uctovnictvo tisic rokov, vypisov vidim stovky... a vzdy ma banka rozpisane poplatky presne za co su /pokym nie je dany jeden fixne/. Ci za vedenie uctu, alebo za co.. a ked je aj spolocne odratany v jednej sume, tak to ma TB, tak pod nou je tabulka kde je zase len rozpisane za co to je.