Zníženie ceny pri kúpe nehnuteľnosti
Podarilo sa niekomu znížiť už dojednanú cenu nehnuteľnosti, v dôsledku neschválenia úveru? Napríklad ešte o 5000e dole? Či to už bude hlúpe.
Jasné treba skúsiť nám sla dole o 8 tisíc..co je dosť
Tak treba zatlačiť na tú realitku,co v to predáva,že toto a toto je v zmluve a na byte to už nie je,nech ona zjednávať to este cenu s predávajúcim.U nás to takto bolo,že sme podpísali zmluvu všetko,a predávajúci neako streckovali,tak som povedala,že toto a toto máme v zmluve a na byte to nie je,tak pokiaľ nebudú súhlasiť zo znížením ceny,tak nám to tam budú musieť dokúpiť(i keď sa makléra vykrucala,že to na obhliadke bytu nebolo,ale realitka urobila chybu,lebo zabudli prerobit zmluvu,a to čo mate napísané v zmluve a podpísané,tak nám pravnik poradil,že keby ideme s týmto ďalej,tak by sme to vyhrali,v prípade súdu)ale sme sa rýchlo dohodli.Tak si to rýchlo rozmysleli a šli s cenou i keď o minimum dolu,ale šli.
@jaroslav81 popravde, už mi je to proti srsti.
Ale na druhej strane, pre neho je to ešte oveľa väčšie nič ako pre mňa.
Tak v tom prípade,ak oni nedodržia čo je v zmluve tak vieš vyjednávať ešte....ak tam je ten nábytok písaný,tak buď nech ti ho tam dodajú alebo znížia sumu...toto je už nieco úplne iné a vieš s tým hýbať...si v práve a máš tam mať všetko čo je v zmluve...ak nie pýtaj zlavu
@deginko hej som síce v práve, ale hadať sa za nejaké dva stoly a stoličky? 😀
Ja nemam rada tieto dotahovacky, raz ste sa dohodli a tak to plati. Ak by si to skusala na mna, vezmem Ti zalohu a paaa... ved, ked si taka gerojka, najdi si inu nehnutelnost a nezatazuj kupujuceho stracanim casu s Tebou
Tvaris sa, ze Ti nezalezi na zalohe a zlavu by si prijala... da trosku zobud

Za to predavajuci nemoze a uz to kup tak ako to je, ved 5000€ snad nie je ani 3% z ceny nehnutelnosti