Zruší vláda pomoc s hypotékami?
Myslite ze to uz zrusia? Tu pomoc s hypotekami.
Ja dufam, ze zrusia. Radsej nech tie peniaze vrazia do najomnych bytov. Ale aby sa pracujuci skladali niektorym na vlastne byvanie je nespravodlive.
Nezrusia, ved to bol nezmysel, kt.oni vyprodukovali.
Za mna, mohli by to zrusit.
Kto vie, čo vyčarujú títo kúzelníci. Ale je to dosť pravdepodobné. Za chvíľu pôjdu úroky dole.
Mohli by. Radšej by mohli tie peniaze použiť na zdravotníctvo, školstvo alebo dopravu.
Neviem ci este na svete je tento unikat, ze pracujuci narod sa sklada na hypoteku inym ludom.
Zrusit a hned, na hlavu padnute.
Presne tak, politici museli často padať na hlavičky.
To bol populisticky krok, ktory nema vo svete obdobu. Je to chore.
Ja som zachytila nejake vlaky zadarmo pre policajtov . Toto je snáď už choré … pracujúcim sa skladať na vlaky , ktore potrebujú obrovské investície urgentne
@jednoduchomaria89 ka by som zrusila aj vlaky pre studentov, tie nech nechaju zadarmo na trase skola - miesto bydliska.
@anesim absolútne nič nie je zadarmo a nič by nemalo byt . Všetko platia pracujúci
@jednoduchomaria89 a aj obedy zadarmo zrusit, je to plytvanie - nielen peniazmi vsetkych ,ale aj jedlom
Nič by nemalo byť zadarmo, pretože nič zadarmo reálne ani nie je.
@anesim určite , súhlasím . Pomáhať chorým , chudobným a nevladnym je absolútne v poriadku , ale dotovať hocičo a prezentovať to ako “zadarmo “ nie je normálne. To si môžu dovoliť krajiny ako Luxemburgsko alebo Emiráty , ale táto zbedačena krajina fakt nie . Našťastie od spoplatnenia finančných transakcii upustili , ale čítala som , že pre firmy to zavedu , opäť to zaplatia len klienti . Wow to sú super opatrenia
Neviem sa dočkať čo tie trúby vymyslia. Šetriť na strane štátu nie, ale brať a brať, to už je jednoduché.
A ohľadom politikov co vymyslia? Žijú z peňazí pracujúcich a jediné čo ich trápi ako im zobrať viac peňazí aby ich rozdali svojim čo ich znovu zvolia...
@vlastnynazor u nás je viacero takých pomoci ktoré by mohli zrušiť.

Nemuseli by, avšak upraviť by mohli, že pomoc sa bude vzťahovať len na tu nehnuteľnosť, kde ten kto o pomoc žiada, reálne aj býva.... Nie na investičné byty... Prenajíma a ešte žiada o pomoc so splátkou....