icon

Zvýšenie mesačných platieb za byt v 2026?

10. mar 2026

ahojte o kolko vam navysili zalohove platby za byt / 3izbak,69m2)
nam o 25 euro na mesiac.
energo pomoc sme dostali 80 euro
petrzalka

Strana
z2
autor
Včera o 17:16
@anonym_5e3ece

@anonym_2d58a0 ale najlepsie na tom ze ze v rozpise mesacnej zalohy FO nie je, ze vraj to platia nejak zvlast. Priznam sa prvy krat som videla taky mesacny zalohovy predpis, robim danove ludom co prenajimaju, a kazdy v nom mal aj FO. Tento zaloh predpis sice vyzera vizualne rovnako, ale nie je tam FO a vysledna suma 290 šokujuca, najvacsie polozky su na teplo - cez 100 eur/mes. A tepla voda tiez cez 100 eur/mes.

@anonym_5e3ece aj my tak za teplo az okolo 80 euro, a pritom tam nik nebyva / teplo a voda/

anonym_5e3ece
Včera o 17:18
@anonym_autor

@anonym_5e3ece aj my tak za teplo az okolo 80 euro, a pritom tam nik nebyva / teplo a voda/

@anonym_autor a kolko si mala povodny predpis a teraz novy?

autor
Včera o 17:19
@anonym_5e3ece

@anonym_autor a kolko si mala povodny predpis a teraz novy?

@anonym_5e3ece musim pozriet do papierov, celkovo navysenie o 25 euro ale nepozrela som konkretne, len som si vsimla v novom 75 euro za teplo. ( nekurime vobec)

zuzanka.zuzu
Včera o 17:48
@canany

Bratislava 56 m2, 2 izbak, sama s 2 detmi a dvihli ako keby to bolo nic o 50 eur a to mi teraz konci fix na hypo, cize z 1,39 % mi dvihli urok na 3,69 %. Platovo som sla dole, uz sa tesim ako budeme zivorit.

@canany choď pýtať nižší úrok 🤷

danusskaaa
Včera o 17:59

Žilina, 65m2, mesačná platba +45 energopomoc (kurenie) na 3 mesiace 74€ 🤷‍♀️ elektrika + plyn s energopomocou približne rovnaká cena

Strana
z2