icon

Logopéd v Košiciach. Poraďte

lucec
9. jan 2011

Babky prosím poraďte nejakú dobrú logopedičku v Košiciach. My sme boli s mojim synčekom pri logopedičke v Trnave pred pol rokom, bola super, mala plno hračiek, vedela malého zaujať. Vlastne ho naštatovala, aby začal rozprávať. Bola fakt skvelá, len je to o držku dochádzať tak ďaleko. Teraz máme problém s plynulosťou reči, môj Kubko toľko rozpráva, že sa mu ústa nezastavia, ale niekedy ho tak zasekne, že nevie povedať ďalšie slovo. A ešte ma trápi, že opakuje na konci nejakého slovesa písmenko napr. urobiťťťť, akoby sa nevedel správne nadýchnuť. Neviem, či je to koktanie, ale tá plynulosť je tam určite porušená. Budem vďačná za každú radu.

niwaa
5. júl 2016

Ahojte mozem nejake cislo poprosit na logopediu okrem srbskej ul.
Dakujem

gabi8
6. aug 2016
gabi8
6. aug 2016

Ahoj, musím tvoju pripomienku na Dr. Obsuthovu negovat. Pani doktorka má bohaté skúsenosti a dlhoročnú prax a preto ma aj právo hodnotiť. Nezáleží na tom ako vyzeráte , či ste mladá mamička alebo nie , záleží na tom či viete čo chcete a naučiť dieťa správne rozprávať je náročné a v prvom rade to rodič musí chcieť a neočakávat že doktorka to dieťa rozprávať naučí. V prvom rade je dôležité ako dieťa vychovávať ako s dieťaťom rozprávate a koľko času mu venujete. Dieťa musí poslúchať a doma musíte s dieťaťom pravidelne cvičiť výslovnosť doktorkou zadaných slov. Takze milá mamička buďte k svojmu dieťaťu prísnejšia aby Vám potom v živote nevyčítalo že nerozpráva správne a v škole sa nemuselo hanbiť. Pani doktorka je perfektná a naučila za celu svoju odbornú činnosť Veľa detí spravne rozprávať. Rada odo mňa, nebuďte aj Vy rozmaznana. Pani doktorku odporúčam mamičkám ktoré seriózne a zodpovedne berú rozvoj svojho dieťaťa.

abigael
6. sep 2016

dobry den odporučte mi nejaku logopedičku pre dcerku a kolko krat sa chodi

terezka52
17. sep 2016

Ahojte mamičky, poraďte dobrú logopédicku v Košiciach, syn má 2,5roka a vôbec nerozpráva ani nejaví záujem, dakujem pekne za každé info.

mata26011981
18. sep 2016

Te
@terezka52 dobry den toje este skoro an pojde dk skolky uvdite rozhovori sa vecsinou sa chidi od 5 rokov

nana123
18. sep 2016

@terezka52 nás syn začal rozprávať až na 3r. A 8 mes. Od 3 rokov sme chodili po Dr že prečo nerozpráva. Vyšlo že všetko OK, len sa mu nechcelo... Teraz má 4 A 3 mes. Rozpráva tak ako niektoré 3r. Ale V pohode. Vidíme že napreduje rýchlo... Chodíme na logopédiu....

nana123
18. sep 2016

Chodíme na firmu Dr. Cena A sme max. Spokojný. Vie veľmi dobré zaujať, plno hračiek, hneď vedela kde je chyba, všetko dobré vysvetlí...

mmmj
18. sep 2016

@terezka52 my chodime k Alene Cernej, logopediakosice.sk
Je super, velmi mila, dcerka tam chodi velmi rada, vzdy sa na nu tesi. Aj nam pomerne rychlo pomohla

terezka52
18. sep 2016

@mmmj ďakujem

terezka52
14. okt 2016

Ahojte mamičky, mam k vám prosbu, mam 2,5rocneho syna a vôbec nerozpráva,mame ísť na logopédia, neviete mi odporučiť dobrú logopédicku v Košiciach, dakujem za každú odpoveď.

nana123
14. okt 2016

@terezka52 nás začal rozprávať až na 3 A pol roka. A boli sme na rôznych vyšetreniach. Logopédicku máme na furci - Alena Černá A sme maximálne spokojný. Vie O čom hovorí A vie veľmi dobré pracovať S deťmi.

terezka52
14. okt 2016

@nana123 ďakujem aj platíte niečo?

nana123
14. okt 2016

Máme dôveru poisťovňu A viem že len s nimi má zmluvu ostatný platia, ale mohlo sa to zmeniť...

mmmj
14. okt 2016

@terezka52 ma zmluvu so vsetkymi poistovnami

terezka52
14. okt 2016

@mmmj ďakujem skúsim jej zavolať

junon
30. okt 2016
junon
30. okt 2016

Dobry den; neporadili by ste mi logopedicku v Kosiciach? Chodili sme k Orembusovej, ale maly tam odmita chodit kvoli jej pristupu a pokrok po roku je skoro ziadny. Dakujem

nana123
30. okt 2016

@junon Dr. Černá na furci.. Pozri diskusiu vyššie...

terezka52
30. okt 2016

Ahoj Černa už neberie detičky, má plno.

abigael
10. nov 2016

dobry den prosim vas poradte mi surne detsku logopedicku ale niekde na moldavskej ale v meste niekde sme vedeni o evy galovej ale potrebujem niekde blizkosti mesta alebo niekde na moldavskej surne alebo nechajte čislo telefonne

palo28
11. nov 2016

@zuzanka1309 dobry mozem poprosit kontakt na logopeda

j_t
13. feb 2017

@bibistec Dobry den. Prosim Vas poslali by ste mi kontakt na pani logopedicku? Dakujem.

bibistec
14. feb 2017

@j_t 055/6403749

j_t
14. feb 2017

@bibistec dakujem. Uz mam, ale ma plno.😞

iukas
14. feb 2017

dievcata, je v Kosiciach este nejaky logoped, ktory berie nove deti? akosi nemam stastie..

lipiancanka
30. mar 2017

@iukas nasli ste niekoho? 5 rocny syn nevie r inak vsetko pekne vyslovuje...volali sme cernej ale ma plno a vela logopédov ma strašne hodnotenia....chodite niekam? Neskusali ste tu dvorakovu?ďakujem🙂

j_t
31. mar 2017

My chodime mesiac a pol priblizne ku Obšuthovej a zatial som velmi spokojna. Je mila, privetiva, dcera sa jej vobec neboji, minule bola u nej sama, ja som stala za dverami, ale vsetko som pocula. Na to ake som videla niektore hodnotenia... Pokial viem berie aj nove deti, akurat potrebuje vymenny listok od pediatricky.😊

iukas
31. mar 2017

@lipiancanka nenasla som nikoho, tak cvičíme doma, už počuť zlepšenie. Cerna ide ma materskú, jej spolusediacim kolegyňa neberie ďalšie deti, dvorakova tiež neberie na individuálne hodiny, len na skupinové sedenia.

iukas
31. mar 2017

@j_t ahoj, vieš mi prosím ta dať číslo na vašu logopedicku? Risknem to teda u nej, ked sa inde nevieme dostať. Dakujem🙂