MUDr. Lipták Peter

aligator1
9. feb 2015

Všetci vieme ako to funguje s lekármi, ale s akou aroganciou to dnes pomenoval v televíznych novinách na Markíze pán doktor Lipták je neuveriteľné!
Je mi z toho zle...

janinah
9. feb 2015

Však to bude mať odozvu od kompetentných,neboj sa.

tinushka13
9. feb 2015

https://www.facebook.com/video.php?v=1015308733... pre všetkých ktoré majú nízky tlak.. zaručujem že sa im dvihne pomerne turbo rýchlo 😀 😀 nemám slov.. teda mám ale iba takých veľa škaredých..

tinushka13
9. feb 2015

Verím že bude okolo toho ešte haló .. a bude to účelové.. mali by mu ten jeho pripečený úsmev aj s jeho darmi spočítať..

liz_lemon
9. feb 2015

cudujem sa, ze taky odporne slizky clovek, ma vobec nejakych pacientov, a este mu aj uplatky davaju

tinushka13
9. feb 2015

len tak pre info: Napisal ,,pan Daniel Lipsic".. Tento lekár tvrdí, že od pacientov pravidelne berie "dary" a tí, ktorí si to nemožu dovoliť majú smolu. Mám obidvoch rodičov lekárov, a napriek tomu, že niekedy mohli mať pocit, že nie sú "docenení" nikdy nevzali úplatok. Aj preto, že vždy brali svoju profesiu ako službu. O to viac som na nich hrdí. A kvoli tomu, aby nemuseli byť pacienti, ktorí majú "smolu", zajtra podávam na tohto lekára trestné oznámenie pre pokračujúci trestný čin brania úplatku.

bobocka
9. feb 2015

"ked niekto nema,tak ma smolu" ...waw...malokedy ma niekto takto umlci...ale ja vazne neviem co k tomu dodat.azda len tolko,ze ten,kto sa da liecit tomuto "lekarovi" asi potrebuje aj ineho..."na hlavu" 😖

zuzmor002
10. feb 2015

Ja ak by som k nemu chodila, tak po tomto by som si teda určite zobrala kartu a išla inam, to je tak arogantný človek, že to nemá obdoby! Svoje ale o ňom hovoria aj recenzie naňho na stránke www.lekar.sk

michala.s
10. feb 2015

Manzel bol u neho pocas choroby, ked pan doktor zastupoval nasu lekarku. Manzel mal uz 3dni teplotu cez 38,5 a pan doktor mu iba vynadal,ze preco mu chodi nakazovat pacientov do ambulancie. Ked manzel u neho bol uz mal chytene priedusky no pan doktor mu na to dal paralen od teploty a povedal mu nech pije vela caju, ani na pnku ho nevypisal. Manzel nakoniec skoncil v nemocnici potom co doma odpadol.
Podobne spravil aj mne, ked som ku nemu isla z prace s teplotami, hrdlo v haji, sopel sa tahal asi meter za mnou a on ma vypoklonkoval z ambulancie, ze mne nic nie je a nemam simulovat.
Az po zhliadnuti videa som pochopila jeho spravanie voci nam. Nakolko sme mu ziaden uplatok nedali tak nas poslal do pecka.

majuska77
11. feb 2015

Ja som zdravotáčka,ale toto čo som videla, mi bolo normálne zle.To je narušený človek, odobrala by som mu licenciu a skončil by so všetkými darmi.A čo sa týka odbornosti, tak ja vôbec neverím tým obvoďákom,zatial som ešte nenarazila na skutočne odborného praktického lekára.A po tom ako som v bolestiach s hnačkami a teplotou prišla k jednej nemenovanej pani dr. a ta mi len povedala, však ste zdravoťáčka viete čo máte robiť.Dala mi čierne uhlie a že mám piť Lucku .Ani sa ma nedotkla.A čo mi bolo v skutočnosti?zistené po tom ako som si vybavila a obehala urgentný príjem a všetky odbery.Prosím pekne mala som salmonelózu...Asi takí su obvodní lekári.