MUDr. Martinásková v Prešove
mamicky, ktore chodite k dr. Martinaskovej do Presova, co na nu vravite? Nas dnes objednal nas kozny k nej kvoli podozreniu na mastocytozu a ked som tu tak citala o nej na nete, su tu uplne protichodne nazory...dakujem
prepanakraľa,mne už tie internetové posudzovania lekárov idú na nervy /áno,som zdravotník/,čo už vie laik posúdiť čo sa týka odbornosti lekára? môže tak posúdiť,či sa p.doktorka usmievala alebo mračila,či dlho čakali,či má milú sestričku a pekne zariadenú ordináciu...ale odbornosť? však tam chod,,uvidíš,porozprávaš sa o diagnoze...
@janinah myslim, ze sa dost mylis, lebo aj laik sa zaujima v odbornych kruhoch o konkretnu diagnozu, ktora sa ho tyka (cita, zhana info...a nielen na nete, ale aj u lekarov), a praveze niektori lekari nemaju ani prilis odborne vedomosti ani empatiu ani vybavenie...tak naco take vysetrenie?
@sisiska ahoj, my sme k nej chodili s najstarším asi pred 5 rokmi. Táto Dr, je veľká odborníčka, potvrdili mi to nezávisle 2 Dr. Len problém vtedy bol, že málo ordinovala v ordinácii (2 dni asi po 2-3 hod.) a dlho sa čakalo, aj s bábätkami, kt samozrejme uprednostňovali. Takže áno, choďte k nej, vyzná sa a aj poradí, no pripravte si riadne nervy (aspoň tak to bolo keď sme chodili my...)
môžem len doporučiť, mňa niekedy mala na cvikách na medicíne a je výborná
@klaudia83 nas k nej objednaval prof. Pec z Martina, ale nasla som na nete nejaky kontakt na nu, deviaty riadok v tej zltej tabulke http://www.fnsppresov.sk/odborna-zona/contact/?...
@sisiska my mame fliaciky na chrbatiku tam ich je asi 15 na brusku cca 10, tri za uskom. vznikne to ako stipanec alebo pupienko z niektorych ostanu fliaciky tie reaguju som si vsimla na chlad a aku mate teda vy diagnozu ked to neni masto? dala vam doktorka v Presove aj niaky zoznam comu sa mate vyhybat?
Táto pani doktorka teda zachránila moju sestru a ako jediný špecializovaný lekár diagnostikovala ochorenie a nasadila účinnú liečbu. V Prešove a Košiciach si teda nikto nevedel dať rady.
Dobrý večer Prajem.Prosím Vás mamičky ktoré chodievate s detičkami ku pani Martinaskovej v Prešove mate skúsenosti s tabletkami ketotifen? Predpisala to aj vašim detička koli podozreniu na mastocytozu ? Ak áno prosim napište mi potrebujem vedieť ako na tie lieky reagovali vaše detičky ci im to pomohlo ...Dakujem pekne

skusam si obnovit temu, lebo dost mi zalezi na tom, aby nas vysetril dobry lekar...tak este raz prosim, nemate skusenosti s pani doktorkou?