icon

MUDr. Martinásková v Prešove

sisiska
2. okt 2012

mamicky, ktore chodite k dr. Martinaskovej do Presova, co na nu vravite? Nas dnes objednal nas kozny k nej kvoli podozreniu na mastocytozu a ked som tu tak citala o nej na nete, su tu uplne protichodne nazory...dakujem

sisiska
autor
3. okt 2012

skusam si obnovit temu, lebo dost mi zalezi na tom, aby nas vysetril dobry lekar...tak este raz prosim, nemate skusenosti s pani doktorkou?

janinah
3. okt 2012

prepanakraľa,mne už tie internetové posudzovania lekárov idú na nervy /áno,som zdravotník/,čo už vie laik posúdiť čo sa týka odbornosti lekára? môže tak posúdiť,či sa p.doktorka usmievala alebo mračila,či dlho čakali,či má milú sestričku a pekne zariadenú ordináciu...ale odbornosť? však tam chod,,uvidíš,porozprávaš sa o diagnoze...

sisiska
autor
3. okt 2012

@janinah myslim, ze sa dost mylis, lebo aj laik sa zaujima v odbornych kruhoch o konkretnu diagnozu, ktora sa ho tyka (cita, zhana info...a nielen na nete, ale aj u lekarov), a praveze niektori lekari nemaju ani prilis odborne vedomosti ani empatiu ani vybavenie...tak naco take vysetrenie?

janinah
3. okt 2012

@sisiska Dr. Martinásková je skvelá 😉

janinah
3. okt 2012

@sisiska Dr. Martinásková je nemožná 😒

janinah
3. okt 2012

@sisiska pomohlo ti to? chápeš,o čom som ti písala?...choď tam a uvidíš,nejaký dojem z nej budeš mať,ak nebudeš spokojná,tak POTOM hľadaj iného lekára,ak ťa tvoj kožný tam poslal,tak asi očakáva nejaký výsledok liečby,či ani kožnému a jeho odporúčaniu neveríš?

eldzina
3. okt 2012

@sisiska ahoj, my sme k nej chodili s najstarším asi pred 5 rokmi. Táto Dr, je veľká odborníčka, potvrdili mi to nezávisle 2 Dr. Len problém vtedy bol, že málo ordinovala v ordinácii (2 dni asi po 2-3 hod.) a dlho sa čakalo, aj s bábätkami, kt samozrejme uprednostňovali. Takže áno, choďte k nej, vyzná sa a aj poradí, no pripravte si riadne nervy (aspoň tak to bolo keď sme chodili my...)

sisiska
autor
3. okt 2012

@eldzina dakujem, dufam, ze to uz bude lepsie a nebudeme musiet cakat tak dlho, lebo ideme s malou k nej zo Ziliny a budeme musiet skoro vstavat, tak aby sme tam este nemuseli cakat cele doobedie...

eldzina
3. okt 2012

@sisiska držte sa🙂

rebecca2006
5. nov 2012

môžem len doporučiť, mňa niekedy mala na cvikách na medicíne a je výborná

klaudia83
28. nov 2014

@sisiska Prosím ťa máš kontakt na pani doktorku Martináskovú? boli ste uz u nej? nám včera diagnostikovali mastocytozu

sisiska
autor
28. nov 2014

@klaudia83 nas k nej objednaval prof. Pec z Martina, ale nasla som na nete nejaky kontakt na nu, deviaty riadok v tej zltej tabulke http://www.fnsppresov.sk/odborna-zona/contact/?...

klaudia83
29. nov 2014

@sisiska dakujem pekne, ako s tymto ochorenim fungujete? načo si hlavne davat treba pozor? nas v Blave doktorka upozornila len ze je nemam kupat v prilis teplej ani studenej vode. Nasla som niake info ze na toto ochorenie sa specializuju v Prahe dve kliniky boli ste tam?

sisiska
autor
29. nov 2014

@klaudia83 nie, neboli sme uz potom nikde, lebo MUDr. Martinaskova sa vyjadrila, ze jej sa to na mastocytozu nezda...a vy mate ake prejavy? kolko fliacikov?

klaudia83
1. dec 2014

@sisiska my mame fliaciky na chrbatiku tam ich je asi 15 na brusku cca 10, tri za uskom. vznikne to ako stipanec alebo pupienko z niektorych ostanu fliaciky tie reaguju som si vsimla na chlad a aku mate teda vy diagnozu ked to neni masto? dala vam doktorka v Presove aj niaky zoznam comu sa mate vyhybat?

mirkaa2
22. aug 2018

Táto pani doktorka teda zachránila moju sestru a ako jediný špecializovaný lekár diagnostikovala ochorenie a nasadila účinnú liečbu. V Prešove a Košiciach si teda nikto nevedel dať rady.

veron1994
9. jún 2021

Dobrý večer Prajem.Prosím Vás mamičky ktoré chodievate s detičkami ku pani Martinaskovej v Prešove mate skúsenosti s tabletkami ketotifen? Predpisala to aj vašim detička koli podozreniu na mastocytozu ? Ak áno prosim napište mi potrebujem vedieť ako na tie lieky reagovali vaše detičky ci im to pomohlo ...Dakujem pekne