icon

Pomoc s dovozom umeleckej sošky z Talianska na Slovensko

pampusiaci
Dnes o 09:55

Ahojte, obraciam sa na vás s takou prosbou, či by sa našiel niekto, kto sa chystá niekedy v najbližších mesiacoch (február, marec, apríl) cestovať z Talianska na Slovensko a bol by ochotný doviezť mi jednu umeleckú vyrezávanú malú sošku z dreva, veľkosť 15 cm, ktorú by som vopred objednala, zaplatila a dala poslať na taliansku adresu...totiž taliansky obchod, ktorý to ponúka, neposiela poštu na Slovensko, najbližšie by sa to dalo poslať len do Čiech a to poštovné mimo Talianska je tam aj tak neskutočne drahé. Takúto sošku v tejto veľkosti na Slovensku neviem zohnať a má to byť darček, po ktorom viem, že adresát túži 🙂
Som z KE, ale ak by teda niekto prišiel s tým na Slovensko, vedela by som potom zaplatiť za poštovné do KE a aj za námahu, ktorú si s tým dá (ak teda tá cenová požiadavka za námahu nepresiahne sumu zahraničného poštovného do Čiech, čo bolo 40 euro 🙂))
Ak by sa teda našiel niekto, ozvite sa, budem veľmi rada 🙂

anonym_8bb036
Dnes o 10:03

A na adresu v IT kam? Na Siciliu? Ked chces nieco taketo extra nestandardne, aspon uved konrektne udaje a suradnice, inak je to zbytocne ako tvoj oznam

anonym_dc7510
Dnes o 10:05

Daj si to poslat do ciech na niektoru postu a ked tak ore to zajdi.

anonym_3200fc
Dnes o 10:35

Aj ja potrebujem z Columbie a ten prasok co sa z nej sype si nevsimajte 😇

pampusiaci
autor
Dnes o 10:40
@anonym_8bb036

A na adresu v IT kam? Na Siciliu? Ked chces nieco taketo extra nestandardne, aspon uved konrektne udaje a suradnice, inak je to zbytocne ako tvoj oznam

@anonym_8bb036 To nie je oznam, ale prosba, pre toho, kto by tomu rozumel a kto by mal takú možnosť a bol by ochotný. Ostatní vôbec nemusia reagovať, ak sa ich to netýka. Ak je to talianska firma, ako píšem , tak vie poslať tovar bez problémov kdekoľvek do Talianska, odkiaľ sa to potom dá doviezť na Slovensko.

pampusiaci
autor
Dnes o 10:40
@anonym_dc7510

Daj si to poslat do ciech na niektoru postu a ked tak ore to zajdi.

@anonym_dc7510 Ďakujem za rozumný nápad.

pampusiaci
autor
Dnes o 10:52
@anonym_3200fc

Aj ja potrebujem z Columbie a ten prasok co sa z nej sype si nevsimajte 😇

@anonym_3200fc Vidíš, to mi ani nenapadlo, že niekto to vezme aj z tejto stránky...človek sa pozerá na veci z takého uhla, na aký to má v hlave nastavené 🙂

anonym_d0b66b
Dnes o 11:10

@pampusiaci ved skus oslovit zeny zijuce v taliansku, tusim hagarik sem obcas prispieva

simca06022011
Dnes o 11:25

podla mna by si skor mohla najst niekoho kto si to da poslat k sebe a posle ti to.. ci z ciech alebo z talianska... ako niekoho kto bude mat cestu osobne...

pampusiaci
autor
Dnes o 11:59
@anonym_d0b66b

@pampusiaci ved skus oslovit zeny zijuce v taliansku, tusim hagarik sem obcas prispieva

@anonym_d0b66b Ďakujem, áno, tak som to myslela, že sú ľudia, čo chodia bežne z IT na SK a opačne, či už za rodinou alebo pracovne, tak či by mi to cestou nevzali, keďže je to maličké. Ďakujem za tip.

pampusiaci
autor
Dnes o 12:00
@simca06022011

podla mna by si skor mohla najst niekoho kto si to da poslat k sebe a posle ti to.. ci z ciech alebo z talianska... ako niekoho kto bude mat cestu osobne...

@simca06022011 Ďakujem, aj tak by sa dalo.

betulinka1
Dnes o 12:09

@pampusiaci komunikovala si s tym obchodom? Aj ked to nemaju na stranke, niekedy obchodník spravi vynimku, ked to ma zaplatene vopred. Moj muz tak bezne riesi Eu krajiny, ked neposielajú na Slovensko. Ked im napise, tak na 90% mu poslu. Druha moznost je, si objednat kuriera do obchodu. Ty si objednas zvoz z adresy obchodu domov. Samozrejme, treba komunikovat tiez s obchodom aby balik pripravili. Podla mna to bude stale lacnejsie ako posielat do CZ a potom z Ke ist preto.

pampusiaci
autor
Dnes o 12:37
@betulinka1

@pampusiaci komunikovala si s tym obchodom? Aj ked to nemaju na stranke, niekedy obchodník spravi vynimku, ked to ma zaplatene vopred. Moj muz tak bezne riesi Eu krajiny, ked neposielajú na Slovensko. Ked im napise, tak na 90% mu poslu. Druha moznost je, si objednat kuriera do obchodu. Ty si objednas zvoz z adresy obchodu domov. Samozrejme, treba komunikovat tiez s obchodom aby balik pripravili. Podla mna to bude stale lacnejsie ako posielat do CZ a potom z Ke ist preto.

@betulinka1 Ďakujem, môžem skúsiť sa spýtať.