icon

Aká je reakcia vašich detí na Spievankovo 4?

anima9
13. nov 2013

Zaujalo Vaše deti nové DVD Spievankovo 4? Ja som podľa nových ukážok dosť skeptická a neviem, či ho objednať. Ukážky z DVD nezaujali ani mojho 3 rocneho syna. Vo finálnej verzii je možno pre deti pútavejšie.Odporúčané je pre deti od 2-10 rokov. Preto by ma zaujímala reakcia Vašich detí. Zaujalo alebo nezaujalo? Prosím píšte Vaše skúsenosti aj s vekom Vašich detí. Ďakujem.

Aká je reakcia vašich detí na Spievankovo 4?
Strana
z3
janocka
6. dec 2013

Nasho zaujalo, velmi sa mu to paci. Keby mohol, pozeral by sa na to najradsej od rana do vecera

atreyu
6. dec 2013

Ani sa nepohne od telky...momentálne všetky ostatné dvd ho nezaujímajú 🙂

jasminet
11. dec 2013

nam priniesol mikulas, malej sa paci, hned prvy den ho dala asi 4x. chodi v skolke na anglictinu, niektore tie pesnicky pozna, tak spievala o 106. malemu sa zas zvieratka pacia... inak je vidno ten rozdiel ked robili spievankovo 1 doma na "kolene" a ked im 4 zafinancovali sponzori... aj ked myslim,ze tie prve boli take...hm... prirodzenejsie, milsie (o ucinkujucich nehovorim, pridu mi vtieravo afektovani vsade).

gretkab
17. dec 2013

Mne sa paci velmi, len ked pocujem "My name is Emily...", tak si to spievam az do vecera 😉. Deti 5 a 7 su s nim tiez ok (ale u nas dvdcka nebezia dookola, skor z casu na cas pustime, ja ho velmi ocenujem.

iwesska
17. dec 2013

Moj ma 3r. a povedal, citujem: " Je to blbost, daj to prec" 😀

siuzi
18. dec 2013

u nás to teraz frčí,mladší 4r. chodí a opakuje anglické slovíčka,takže zatial úspech

kulinan
18. dec 2013

náš miloval všetky predtým, aj pozrie,ale pýta si spiavanku v pyžamku,takže toto až tak nie,ani nášho staršieho moc nie...vek 3 a 7. No a manžel ich už má plné zuby....a aj ja,pravdupovediac,už to pozerame dlhu dobu a boli sme na 2 koncertoch...tak už nas to vobec nebaví,...

dolcegucci
18. dec 2013

u nas bezi teraz fiha.Spievankovo je momentalne bokom 🙂

mirrinka
18. dec 2013

Mojím sa páči (7,5r. a 2roky a 9 mesiacov) Vždy si ho pozrú od začiatku do konca.....Malý vie dokonca už aj anglické slovíčka z tej pesničky One,two,three,včelička je bee.... 🙂

cottoncandy
18. dec 2013

Moju 2,5 ročnú dcéru Spievankovo 4 nezaujalo vôbec, možno si ho pozrela 2x a viac nechce, oveľa viac sa jej páčia tie predošlé...

dazdovka
18. dec 2013

Nasej malej ak pustíme niečo na PC, tak (TV nepozerame-nemame) len v angličtine, nech sa ten jazyk na ňu prirodzene lepí. A aj sa nalepil, iné časti Spievankovo ju nebavili, 4 zaujala náramne 🙂

evina313
21. dec 2013

mojho maleho to tiež nezaujalo, dostal na Mikuláša ☹
viac sa mu páčia anglicke CD s týmito pesničkami, to si pýta púšťať v aute

montinka
21. dec 2013

nasich to bavi,maly uz vie aj nejake slovka naspamat.🙂A dcerka tiez uz pocita a spieva pesnicky naspamat. som sa bala,ze ich to nezaujme ked som tu citala,ze niektor deti to nezaujima.ale nastastie nie.🙂

nativanativa
21. dec 2013

My fičíme na gummy macim,najnovšie však na mirovi jarošovi - veselé zúbky a čisté rúčky,taktiež aj na anglických baa baa black sheep, old mcdonald had a farm, spievankovo eee vôbec - nezaujalo to ani mňa

lubiduch
21. dec 2013

moja ma 17 mesiacov, spievankovo ma rad len diel 2. Pri trojke place tak to vobec nepustam (boji sa zahrajka ked hra na husliach a potom sa boji ked tam s tymi kefkami behaju). a 4ku urcite kupovat nebudeme, radsej fihu, tomu sa maly strasne tesi

cubanka
21. dec 2013

u nas tiez radi pozerame, a po dvoch tyzdnoch obcasneho pozerania uz si moj 3 rocny syn pospevuje anglicke pesnicky alebo niektore slovicka opakuje

alla24
21. dec 2013

Nasho drobca nezaujalo vobec. Ale ani predosle casti od nich. Ked jej to pustim tak len NE NE NE NECEM mi vravi. Som z toho aj smutna kedze ma sesternicu a bratranca v UK a oni inak ani nehovoria ☹ U nas ide od zaciatku iba Fiha tralala a Miro Jaros 😀

monika15
21. dec 2013

sorry ale o nicom :(((a este k tomu ten hnusny prizvuk :(((((
deti naucia na ten prizvuk ((((((
tak urice o nicom, som rada ze sme to len stihali a uz tusim aj vymazane.....
to sa im veru nepodarilo !!!!

ivanka85
22. dec 2013

Maly ma 3 a pol roka,zatial ho nezaujalo

radlinka
22. dec 2013

Celkovo na Spievankovo perfektna, maly si tancuje a este aj blaboce... zaujima ho hlavne 1-prva verzia.....posledna 4 im tak nevysla anglictina je dost slaba a omielaju stale tie iste slovicka dookola, ale je to zase sranda, pre 2-3 a viac rocne deti je to fajn. Necakala som od toho extra boom, ze sa dieta nauci rozpravat, skor ze to bude brat ako FUN. Najlepsia skola je denno-denna komunikacia alebo treba vybrat ucitela = native speaker 😉

mircalla
22. dec 2013

Ziadna, tak ako na predchadzajuce 3, Sievankovo nie je nasa krvna skupina

mrnousjana
22. dec 2013

Mojej sa to velmi paci ma 4 a je nadsena 🙂

lucka011
22. dec 2013

Aj našej 2,5ročnej sa páči. Vždy si ho pýta, mami pusť mi to spievankovo nové 🙂 Prvý krát sa hnevala, lebo nerozumela čo rozprávajú, ale teraz sa snaží po nich opakovať 🙂

zuhana2
22. dec 2013

moje deti do 4 rokov nepoznali Fihu ani Spievankovo. Teraz mame doma vsetky dvd okrem Spiev.3. Podla mna vsetky tie pesnicky by mali spievat mamicky detickam. aby sa to naucili od mamicky a nie od cudzej tety....Moje deticky skoro vsetky pesnicky poznali, ked som im prvy krat pustila spievankovo, dokonca nieco aj zo 4ky. Mne osobne sa paci aj Spievankovo aj Fiha a velmi sa tesim, ze sa este najdu umelci, ktori sa venuju detom. Vazim si ich nazor na rodinu, podla nich rodina ma vyzerat ako v pesnicke My name is Emily. V dnesnej dobe je to velmi dolezite, aby sa aj umelci vyjadrili k tejto problematike, ked nam tu hrozi Estrela a LGBT zakon...

navonka
23. dec 2013

Naše babenky ich majú veľmi rady a už aj spievajú 😉 Dostali DVD na Mikuláša, a veľmi sa tešili 🙂 Myslím, že č.4 sa im najviac páči.

Strana
z3