Aká je reakcia vašich detí na Spievankovo 4?
Zaujalo Vaše deti nové DVD Spievankovo 4? Ja som podľa nových ukážok dosť skeptická a neviem, či ho objednať. Ukážky z DVD nezaujali ani mojho 3 rocneho syna. Vo finálnej verzii je možno pre deti pútavejšie.Odporúčané je pre deti od 2-10 rokov. Preto by ma zaujímala reakcia Vašich detí. Zaujalo alebo nezaujalo? Prosím píšte Vaše skúsenosti aj s vekom Vašich detí. Ďakujem.

ahoj @anima9 ja som mala zmiesane pocity ako zareaguje mala, pustila som jej na youtube 25 minut z natacania, ona vydrzala, mna to nadchlo, spievanka je ako nezabudka prenaaadherna velmi mi pripomina herecku Alyssu Milan z Carodejnic 😀 my sme ho uz objednali z martinusu.
https://www.youtube.com/watch?v=tPFC2mbwiFg..máme doma dve CD,vyberali sme si ich aj na oživenie už zabudnutého..a stačí..a keď deti majú chuť si ich vypočuť,čo býva čím ďalej,tým menej,tak sa ich snažíme púšťať keď je tatino v robote,lebo by mu z nich vypadali aj posledné vlasy ktoré má.. 😀 ..jednoducho ich nemá rád,pília mu uši..osobne v piesni Maľovaná abeceda zase detské prevedenie píli uši mne..🙂
U nas naj letela 3-ka, kupili sme chvilonku pred nastupom do skolky, asi preto. Ale tiez je oblubenejsia. Fiha 1aj 2.
Dcerka ma 22 mes a anglicke pesnicky ju nezaujali. My pozerame Spievankovo 1, obcas 2 a Fiha Tralala.
Afektacku Podhradsku nema ani jedno moje dieta rado, takze cela tato rada ide bokom nas. Je to take hrr tesenie, nasilna radost alebo ako to povedat. Deti maju radi uplne ine typy hudby a piesne.
moji maju 2 a 4 roky a vsetky diely zatial bez dychu, a nebolo to inak ani pri 4ke, som im chodila kuntrolovat vitalne funkcie 😀
Moje dcerky bavia vsetky casti, aj stvorka, aj obe Fiha tralala. Maju 10 mesiacov, 3,5 roka a 6 rokov 🙂
Aj u nás má úspech.🙂 2 a 10 rokov.Všetky časti majú radi.
Moja dcéra má 3 roky, pozrela si ho, ale ak si má vybrať radšej si vyberie tie predošlé v slovenčíne. Jediné, čo stále spieva je "všelička je bee, prasiatka sú pigs.
Podla mna najlepsie zo vsetkych casti... Krasna hudba a jednoduche podanie, dcerka si uz spieva aj po anglicky, aj ja s manzelom... Fakt vydareny projekt.
U nas zaujalo aj 2rocneho a aj 8rocnu 🙂 myslim ze super ze prisli s niecim novym a ta anglictina je vyborna.nemoze to byt stale o tom istom!
4 rocnej neteri sa lubi, je super, ze sa takto pomalicky nieco nauci po anglicky.
dvojrocneho zaujalo, 14 rocna sa stazuje, ze zas furt dokola 😀
No my máme Spievankovo 1,2,3 a 4 je už kúpená bude pod stromíkom, z upútaviek nedokážem usúdiť, či ho zaujme, alebo nie, ale anglické spievankovské CD si púšťa aj spieva, tak uvidíme, nechám sa prekvapiť.Mne osobne sa viac pre neho páči Fíha a keďže nedávno ju mali v škôlke na návšteve, tak verím, že sa nám podarí zohnať aj Fíhu 🙂 😎 😀
doma schované v skrini .... donesie Ježiško...tak som zvedavá do ktorej kategórie z tejto rozmanitej spleti názorov zapadneme...moja má 5 rokov....prvé tri má rada.... tak uvidíme... 😉
dva roky a nezaujem. viac ho zaujme rolling stone, deep purle...atd.. 🙂
tak moja malá frčí na Spievankove už od pol roka, teraz má 1,5. Ani som neváhala a hneď som ho kúpila, malej sa veľmi páči a aj mne, sú to celkom chytlavé pesničky. Konečne niečo, pri čom moje dieťa sedí a pozerá 🙂
ja som videla nejaku ukazku a teda...ehm...ta slovenska anglicka vyslovnost sa mi nepacila... 😖 takze pre nas asi nie, kedze mlady fici na CBeebies. nastasie mame v zalohe "od jeziska" este spievankovo 2 😀
malej sa páči, niektoré pesničky už pozná z CD angl.1. Skôr rozmýšľam či kúpiť aj Fíha 2. Oplatí sa, je lepšie ako 1 ?
Mne ani manzelovi sa sa to nepaci,ale dievcatam ano... najlepsia je 3...
My mame iba 3 ta je super, 4 bude do cizmicky, ale co sme pozerali na youtube tak super rytmicke pesnicky. Planujem zaobstarat aj 1 a 2. Citala som tu prispevky mamiciek, ze kupuju detom aj Fiha, ale tie piesne, ktore su zverejnene, no nic moc podla mna, take uspavacky, moje deti potrebuju nieco pri com mozu skakat a tancovat...neviem ake su ostatne, ale podla tohto u nas jednoznacne vedie spievankovo. Deti su stare 5apol a 1ajkusok roka.
pri spievankove moja sedi akoby ani nedychala ale ma len rocik, 4rka zatial nezaujala ostatne ano, ale tak my sme este malinke 🙂
u nas uspech, vcera ho dostala na 4.narodeninky a pozerali sme ho za ten den asi 4krat. a uz si zacina aj pospevovat anglicke pesnicky, ja odporucam, miluje vsetky dvd-cka spievankova 🙂
maleho velmi zaujalo, ma 4.roky a anglictinu ma aj v skolke a veselo opakuje slova a vela novych sa aj naucil. jemu sa paci vsetky dvd spievankova 🙂... mame aj Fiha no to ho moc to nezaujalo...
takze ja pridavam cerstvu reakciu, kedze nase dostali spievankovo 4 dnes na mikulasa...mladsia 1.5r popozerala kusok... starsia 3.5rocna nechcela ist do obyvacky ani za svet pozriet...ze ona chce Spievanku a Zahrajka a vela deti...uvidime, snad ju to prejde...DVD bolo pustene az do konca, ale neprisla ani nakuknut 🙂....velmi sme sa tesili, ze ich DVD potesi, no zzda sa, ze nepotesilo...lebo prve sa im velmi pacia...
ani mojim detom sa to velmi nezda, tie predchadzajuce im boli take prirodzenejsie, blizsie, toto je uz trocha umele a silno najstajlovane...skor pre starsie deti mozno. dcerkam sa skor pacili ked spievali deti mladsie
zevraj je to najslabsie
moje deti radi sedia pri tv kedze ju nepozeravaju denne, musim ale povedat ze uz 3.spievankovo ich nezaujalo /vek 2 r, 4r/, takze 4.spievankovo uz nebudem objednavat. a zvlast mam vyhraneny nazor na ucenie anglictiny ked este dieta nevie dobre vyslovnost slovenskych hlasok.

vjaja, muzikanti vysli, spievankovo 1 🙂. No a k tej 4, mame dva dni a keby moze, nas maly skoro trojrocny, to ma pustene cely den, takze zaujalo a velmi sa z toho tesi 🙂 dnes hned ako vstal zahlasil ze chce ist do Anglicka 🙂