Aká značka odrážadla pre 3 ročné dieťa je naj?
..... aka znacka je ta naj ...........dakujem 🙂
firstbike.sk/?gclid=CKrQvbvtr6cCFQY03wodiRhyBw
PUKY LR L ,alebo XL 😉
my mame aj puky wutch ,aj puky odražadlo a je to to naj
odrážadlo pre 3-ročné dieťa??? žiadne! skôr už bicykel
hmmm, zalezi od dietata, ale pre 3-rocne sa mi zda odrazadlo malo. Uz sa tesime na trojkolku a kolobezku a ked budeme sikovni, tak aj bycikel 😉 Mozno taky ten bicykel bez pedalov "like a bike"... na chvilu 😉 Hlavne je, aby to drobca bavilo...
my mame puky L, niečo super 🙂
skor bicykel, alebo trojkolku.
BMW Kids' Bike
mame bicykel aj odrazadlo, ale toto odrazadlo jednoznacne vedie v oblubenosti, aj ho mame od tohto predajcu, je cenovo prijatelne, pritom kvalitne a vyhodou su nenafukovacie gumene kolesa
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10686706&tab=3
a urcite netreba zabudnut aj na prilbu 😉
ahoj ...my sme vyuzili odrazadlo najviac prave do tych troch rokov a dcerka ma od troch rokov bicyklik (s pomocnymi kolieskami) a v lete planujeme ucit na bicykli aj synceka 😉...nebudem ta presviedcat, ze bicyklik je lepsi, lebo to zavisi aj od fyzickej zdatnosti resp. sikovnosti deticiek, co je pre ne vyhodnejsie...to vie najlepsie posudit mamicka, alebo ocinko 😉, ci este odrazadlo, alebo ... ale, ak odrazadlo, tak potom uz taky ten bicykel bez pedalov 😉
uz nie odrazadlo, ale bicykel bez pedalov First Bike, plastovy, lahucky, 2,8 kg. Nie je tazky na nosenie ak ho to uz nebavi. Teraz zaciname s bicyklom. Este ma kolobezku.
maleho odrazadlo bavilo tak do 2,5rocka.teraz mame bicykel bez pedalikov KETTLER.je to super vecicka,urcite porozmyslajte.a na narodky mu chceme kupit kolobezku taku co ma na predu jedno a v zadu dve kolieska 🙂 .kamoska ma tiez 3rocneho syna,ma normalny bicyklik s pomocnymi kolieskami a zda sa mi ze ho musi stale tlacit a posuvat,kdesto na tom bez pedalikov to maly drobec zvladne uuuplne sam a este sa nauci fajne drzat rovnovahu 😉
trojkolku a bycikel bez pedalov Puky
cvicny bycikel(bycikel bez pedalov) JD BUG
Ahojko nas maly bude mat v Aprily 3 roky a minule leto sme mu kupili bicykel bez pedálov JD BUG je lahučky čo je na ňom veľká výhoda a aj cenovo dostupny tu na nete je to super vecicka v lete behal snim po dvore a v zime ho máme vnútry a tu šanti na ňom už vie udržať rovnováhu. Už má aj bicykel s pomocnými kolieskami ale ten ho moc nezaujíma toto odrážatko je preňho viacej bezbarierové a lepšie manévrované. Kúpte nebudete ľutovať 🙂 🙂 🙂
my sme kupili odrazadlo ale teraz uz mame trojkolku na zadny pohon nie na predne koleso a za dva dni sa naucila jazdit ako sarkan a to ma 2 roky 9 mesiacov a na ihrisku vymiena za vsetky bicykle male s kolieskami na nich jej to ide tiez za rok kupime bicykel tento rok jej staci trojkolka ona je malicka ma len 85 cm
pre 3 rocne dieta netreba odrazadlo, ale normalny bicykel, kolesa 12´ a pomocne kolieska. naco odrazadlo takemu velkemu dietatu?
aj my mame odrazadlo, kupene na mimibazare, drevene, nazov Tup Tup a sme max spokojni, lepsie ako bicykel 🙂
ja som jednoznačne za značku Puky - také dvojkolesové odrážadlo. je ozaj kvalitné, veľmi sme boli spokojní. ozaj sa potom dieťa naučí na normálnom bicykli rýchlo a bez pomocných.
ja sa pokusim dat na odrazadlo/bezpedalovy bike trosku iny pohlad.
potrebne je si uvedomit, ze vaha odrazadla je neporovnatelne mensia oproti bicyklu. odrazadlo je perfektny dopravny prostriedok pre deti a ked ho aj omrzi na nom ist tak RODICIA vlacia iba 3 -4 kg. kazdy si vsak zrata ci a kam bude tahat bicykel.
znaciek je na trhu vela.
Puky je osvedcena nemecka znacka, na moje gusto su dost tazke.
Firstbike sa mi osobne vobec nepaci, celkovy dizajn - ten plast mi nevoni ale hlavne obmedzenie pretacania riadidiel, hruza !
EarlyRider - je jedno uzasne odrazadlo, najlepsie kolesa co sa daju na odrazadlach zohnat + krasne kvalitne drevo
Strider - najlahsie odrazadlo! krasny dizajn, nerozbitne ! pouzitelne uz pre naozaj male deti (1,5 roka) az do 4 rokov
Kokua - je nieco ako mercedes medzi odrazadlami, proste wow ! len ta cena ☹
Rennrad / BMW - nie velmi rozsirene, ale super ze sa da s neho spravit bicykel
JD Bug, Tup tup, spartan - to hadzem do jedneho vreca - tazke! nie priliz pekne.
vzdy je vsak lepsie vidiet dieta na akomkolvek odrazadle, ako sa pozerat na mordujuce sa dietko na bicykli s pomocnymi koleckami.
Skúsenosti sú rôzne, treba vyskúšať dieťa naň posadiť, to je najlepšie. Dôležité je aby dobre dosiahlo nožičkami na zem, odrážadlá majú rozdielne výšky aj rozdielne rozpätie ako sa dá zvýšiť sedlo.
Napr. my sme mali JD Bug a bolo skvelé, malý na ňom jazdil ako drak a boli sme s ním celkove spokojní. Ale sú mnohé dobré odrážadlá, závisí ak koľko chce človek investovať, ceny sú rôzne, ale všetko je subjektívny pohľad.
Treba brat do úvahy, že jeho využiteľnosť je rok-max dva, pretože od momentu kedy dokáže dieťa na ňom fungovať do chvíle kedy už by zvládlo bicykel viac času nie je. Náš malý na dvojkolesovom odrážadle jazdil od 2 a pol roka (dovtedy zvládal len plastovú motorku) do 3 a pol a potom už sme kúpili bicykel, ktorý ihneď zvládol bez pomocných koliesok.
my mame kolobezku mini micro (do 20kg) a spokojnost 🙂
My frčíme na PUKY, max. spokojnosť, zatiaľ máme 4-kolku, na jar kupujeme 2-kolku odrážadielko🙂
máme odrážadlo z LIdla, ty ako FirstBike,len cenivo oveľa výhodnejšie, okolo 40E, je výborné 🙂

my mame cvicny bycikel bez pedalov a neviem si vynachvalit.............