icon

Aké lego odporučiť pre malé deti?

26. mar 2024

Duplo je asi pre mensich ci stale vhodne?

glorikarebeka
26. mar 2024

Moja sa hrala s duplom skoro do 5 rokov
Duplo je ideálne

pribinak
26. mar 2024

Pre 2,5 ročného je vhodne jedine duplo. Take male dieťa nemá ešte tak vyvinutú jemnu motoriku aby skladal iné lego

kylie1983
26. mar 2024

U nas sa hra s duplom aj 3,5 a aj 7,5 ročná 😃 aj ja sa s ním rada zahrám 😀

beata_k
26. mar 2024

Jedine duplo.

lamonita
26. mar 2024

Pozri aj Mega bloks. Je to skôr stavebnica, nie lego, ale možno sa zapaci

malebiele
26. mar 2024

urcite duplo, moj ma 3,5 a ficime na nom, aj ja sa s nim rada zahram, pride mi krajsie ako klasicke lego 🙂

nikdenikto
26. mar 2024

Duplo ale Megabloks😊

oblecenie99
26. mar 2024

Duplo, aj keď u nás lego nejak nezaujalo, ani dieťa, ani nás. Maximálne tie naše staré legá, z čoho vieme vyskladať, čo chceme, a nie tie tematické, kedy máte vyskladať konkrétnu vec. Dostal napr. na Vianoce smetiarske auto, tuším 5 + (malý má 4 roky), a sám by to nevyskladal, nie že on, ale ani ja bez návodu :D a keď sme vyskladali, zistil, že sa s tým nevie hrať, lebo klasickú hru na auto to poskladané z lega logicky nezvládlo, čiže zapadá to prachom v krabici. Ja by som pre menšie deti fakt poradila buď to Duplo (pre dva a polročné iné ani nie), resp. pre trochu starších Lego Classic.

jaond19
26. mar 2024

Lego duplo uz mame cca 12 rokov odkedy mala dcera rok, je to asi naj hracka ktora sa skutocne oplatila, hraval sa s tym aj prvy syn (teraz uz 8r) a hrava sa s nim aj najmladsí (2).

surama
26. mar 2024

Duplo je super. Vies k tomu kupit aj taku podlozku a skladat na nu 🙂

kiki68
26. mar 2024

Duplo

simkima
26. mar 2024

ano, lego duplo je super, s tym sa podla mna zabavi kazde jedno dieta 🙂 a na vyse mas rozne, rozhodne sa da vybrat.

gvenduska
27. mar 2024

Duplo jednoznacne