Aký bicykel kúpiť po dvojkolesovom odrážadle?
Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť aký bicykel ste kúpili deťom po odrážadle. Syn na odrážadle jazdí od 1,5 roka a tento rok by sme mu chceli zaobstarať ozajstný bicykel 😀 . No samozrejme s tých všetkých si akosi neviem vybrať,. Tak keby sa našli nejaké dobré duše čo už majú rozhodovanie za sebou a poradili by čoho sa vyvarovať a čo sa im osvedčilo. Dokonca ani neviem či 12" alebo 14". niekde som čítala že po odrážadle 12" by mal ísť bicykel 14". My máme odrážadlo 10" ale odvezie sa už na ktoromkoľvek. Obzerala som sa aj po bicykli čo je najprv odrážadlo a potom sa primontujú pedále ale na trhu je zatiaľ len jeden a tá cena je tomu adekvátna 250€. Asi im nikto nechce konkurovať 😠 . Aj článkov ako kúpiť bicykel je veľa ale viac menej si každý presadzuje svoju značku. Takže uvítame nejaké rady z reality. Ďakujeme 😎
maju to všetky bicykliky, alebo nie? Podla čoho, okrem palcov sa detsky bicykel vybera?
niečo lahučke, idealne Early rider, Frog. Alebo ak sa na to ešte neciti, kludne može ostat a na odražadle
ono zaleži aj od toho, ako je to dieta velke. Lebo nie všetky deti su rovneko velké a hlavne nie rovnako šikovné. Poznam deti, čo jazdili na odražadle do 4 rokov a nič nezmeškali. KLudme k odražadlu pridaj kolobežku
stači zajst do nejakych cyklospecialit a tam vedia poradit
My sme tiež začínali po odrážadle s odľahčeným bicykom rovnakej značky - woom. Najskôr s pomocnými kolieskami cca 2 mesiace a potom sme začali drilovať bez nich a po pár dňoch sme mali malého cyklistu
My sme pri výbere bicykla kládli dôraz hlavne na váhu, aby bol čo najľahší a tiež sme po odrážadle kúpili rovno 14 a malý nemal najmenší problém. Tých značiek je veľa na trhu, ja môžem odporučiť Rascal a Woom, ale skúste môžno aj naživo vyskúšať.
kolobežku, odrážadlo aj 1.bicykel sme kúpili na cyklospecialitách, tam majú zrovna tie odľahčené ako je Rascal, Woom, či Early rider
@ivikdurdik to je najlepší obchod na cyklo veci, aj my sme tam deťom nakúpili všetku výbavu
výborné bicykle, aj aj odrážadlá sú značky woom
@kozumplikovasandra neviete prosim plradit ktory woom lupit 3 rocnemu chlapcekovu ktory ma 104 cm ? dakujem 🙂
Odporúčam bicykel s pomocnými kolieskami a začali sme tiež s veľkosťou 12.
My sme kúpili Rascal a dali sme mu na začiatok pomocné kolieska.
bez koliesok okolo 4 rokoch

ono su aj take bicykliky, kde sa tie zadne bočne kolieska daju dat dole. Tuším to má značka early rider, tak skuste pozriet