icon

Aký bicykel kúpiť po dvojkolesovom odrážadle?

6mia6
13. máj 2011

Ahojte, chcela by som sa s vami poradiť aký bicykel ste kúpili deťom po odrážadle. Syn na odrážadle jazdí od 1,5 roka a tento rok by sme mu chceli zaobstarať ozajstný bicykel 😀 . No samozrejme s tých všetkých si akosi neviem vybrať,. Tak keby sa našli nejaké dobré duše čo už majú rozhodovanie za sebou a poradili by čoho sa vyvarovať a čo sa im osvedčilo. Dokonca ani neviem či 12" alebo 14". niekde som čítala že po odrážadle 12" by mal ísť bicykel 14". My máme odrážadlo 10" ale odvezie sa už na ktoromkoľvek. Obzerala som sa aj po bicykli čo je najprv odrážadlo a potom sa primontujú pedále ale na trhu je zatiaľ len jeden a tá cena je tomu adekvátna 250€. Asi im nikto nechce konkurovať 😠 . Aj článkov ako kúpiť bicykel je veľa ale viac menej si každý presadzuje svoju značku. Takže uvítame nejaké rady z reality. Ďakujeme 😎

Strana
z2
zabka788
1. sep 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

ono su aj take bicykliky, kde sa tie zadne bočne kolieska daju dat dole. Tuším to má značka early rider, tak skuste pozriet

essenceee
21. nov 2018

maju to všetky bicykliky, alebo nie? Podla čoho, okrem palcov sa detsky bicykel vybera?

12romi34
25. jan 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

niečo lahučke, idealne Early rider, Frog. Alebo ak sa na to ešte neciti, kludne može ostat a na odražadle

magda15
Odpoveď bola odstránená
anshelia
11. feb 2019

@magda15 my sme dali obom deťom od 2,5 roka a veľkosť "12 s pomocnými kolieskami

erikvie123
Odpoveď bola odstránená
essenceee
2. júl 2019

ono zaleži aj od toho, ako je to dieta velke. Lebo nie všetky deti su rovneko velké a hlavne nie rovnako šikovné. Poznam deti, čo jazdili na odražadle do 4 rokov a nič nezmeškali. KLudme k odražadlu pridaj kolobežku

mareri
Odpoveď bola odstránená
essenceee
9. nov 2019

stači zajst do nejakych cyklospecialit a tam vedia poradit

mareri
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
hana_halenarova
8. dec 2021

My sme tiež začínali po odrážadle s odľahčeným bicykom rovnakej značky - woom. Najskôr s pomocnými kolieskami cca 2 mesiace a potom sme začali drilovať bez nich a po pár dňoch sme mali malého cyklistu

nina_tot
13. dec 2021

My sme pri výbere bicykla kládli dôraz hlavne na váhu, aby bol čo najľahší a tiež sme po odrážadle kúpili rovno 14 a malý nemal najmenší problém. Tých značiek je veľa na trhu, ja môžem odporučiť Rascal a Woom, ale skúste môžno aj naživo vyskúšať.

ivikdurdik
16. dec 2021

kolobežku, odrážadlo aj 1.bicykel sme kúpili na cyklospecialitách, tam majú zrovna tie odľahčené ako je Rascal, Woom, či Early rider

maggieee
18. dec 2021

@ivikdurdik to je najlepší obchod na cyklo veci, aj my sme tam deťom nakúpili všetku výbavu

kozumplikovasandra
20. dec 2021

výborné bicykle, aj aj odrážadlá sú značky woom

nikky1511
22. feb 2022

@kozumplikovasandra neviete prosim plradit ktory woom lupit 3 rocnemu chlapcekovu ktory ma 104 cm ? dakujem 🙂

vevericka554
18. jún 2022

Odporúčam bicykel s pomocnými kolieskami a začali sme tiež s veľkosťou 12.

frederika887
19. jún 2022

My sme kúpili Rascal a dali sme mu na začiatok pomocné kolieska.

krstn003
8. aug 2022

bez koliesok okolo 4 rokoch

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2