Aký dotykový telefón pre 9 ročné dieťa?
Ahojte maminky,viete mi poradit dobry,dotykovy mobil pre 9 rocnu babu? 🙂 Dakujem 🙂
No, si si teda dala...takouto otazkou- to si tu uz mohla radsej hodit delobuch, by narobil menej rozruchu 😀
Damy, otazka neznela CI kupit, ale AKY kupit!!!!!!!!!!!
Skusme sa riadit tym, ze odpovedam, len ak mam co povedat a nie zosmiesnit zakladatelku temy, ci rypnut si do nej, ak ma nastval manzel, ci deti 😉
Ak sa niekto narodil v r.1987, tak v 9rokoch este ani nevedel, ze mobily existuju, tak nechapem, preco to sem pletie....teraz je doba ina a tato diskusia mi silne zacina pripominat nase babky: To za nasich mladych cias... 😀
Ale k veci, ja mam Nokia 5230 a som velmi spokojna, jednoduche ovladanie a robi dobre fotky a moja 9-rocna neter s nim funguje tiez bez problemov 🙂
a nemyslite si ze pre 9rocne dieta je dotykovy telefon zbytocny??? ja mam pocit ze na tuto temu pocuvam viac staznosti ako radosti. ked dieta mobil potrebuje, fajn, ale myslim ze najvhodnejsi je najobycajnejsi mobil na sms, volanie. mozno nech je frajer nech tam ma fotak. a to staci!
aspon ked sa rozbije alebo strati, tak nebude taka skoda. a tiez ho potom nebude tolko rozptylovat od ucenia, ked tam nebude mat internet a niekolko desiatok dalsich viac menej zbytocnych funkcii.
ahoj,ja si myslím,že jej stačí úplne jednoduchý mobil,aby sa jej dalo dovolať a aby ona mohla v prípade potreby telefonovať...
Ja mám 9 ročnú dcéru,pýta dotykový telefon už rok,ale..........nedostane,myslím,že má na to čas,má mobil po mne,dokonca s fotoaparátom.........
Čo tie deti budú od nás chcieť za dva tri roky??? 😕
nase maju obe, brali sme cez t - mobile a maju LG Cookie Fresh , jeden platim ja , druhy plati moja mama, dobijame 12 eur mesacne..teraz je fakt kopu moznosti, telefony sa daju dostat pomerne za lacny peniaz, dievcata mi volaju, ked sa zdrzia v skole / dochadzaju do druhej dediny/.., ked su v meste a tak, myslim, ze u nas je telefon plne vyuzivany na to, na co treba..ak by som mala len prcka a nie velke baby, asi by som sa tiez divila, naco taky hentaky mobil..ale kedze mam aj velke deti..viem o com to je 😉
Rada som si percitala co tu pisete.Mam este sice iba 6 rocnu babu, ale aspon viem co ma moze cakat o cca 2 roky. Ale zacneme asi s niecim jednoduchsim, nie dotykovym 😉
pred takými cca 3-4 rokmi to mal filipko 5-6 som si tiež myslela že mobil tak skoro nedostane,lebo ja som v jeho veku nemala aby nebol rozmaznaný a podobne. potom chalan podrástol,začali krúžky a nielen uňho ale aj u mladšej sestry. ja pracujem na smeny, manžel popri zamestnaní študuje a filipko mobil dostal aby sme stihali zmenežovať rodinu a všetci všetko stíhali. a veruže tami fasne mobiloš hned v 1 ročníku aby sa vedeli decka medzi sebou spojiť a aj ja oboch odkontrolovať.
a teraz k tipom a skusenostiam filipko ma sony ericson nevraví nič asi je spokojný,práve tu sedí jeho kamoška čo ma dotykový LG a vraj ma blbý foťák aj kameru 😀 ja som si kupila polodotykovyNokia X3 a odišiel mi displej takže je v krabici a čaka až budem mať chvíľku a pôjdem ho reklamovať 😀 momentálne fičím na manželovej starej nokii 6600i je to tlačidlový vysuvací mobil a ma perfektný foťák 5 megapixelov robí super fotky,má MP3 ja som s ním veľmi spokojná.manžel ma dotykovu nokiu C5 a je s ňou spokojný,len tá bola drahá. takže @mimomu najlepšie by bolo vysondovať u malej čo všetko ma mobil mať a potom šup šup k operatorovi a vyberať a vyberať.
a ešte maminy "poniektore" 😅 v dnešnej dobe môžu dieťa prepadnuť a okradnuť kôli 1€ nemusí mať ani mobil.svet je zlý
hrackarsky
Ahoj, dcérke sme kúpili dotykový samsung c3300, stál 55€ a je s ním maximálne spokojná. 🙂
iphone a nejaký najnovší model ktorý ani ešte nie je na slovenskom trhu, s ním určite vyhrá v triede súťaž o najlepší mobil. 😉
@maznacik007 takuto hlupu odpoved som asi este nevidela 😕
vies kolko zivotov zachranil monitor dychu? a hlavne, ze ty sedis pri PC na nete a pises bludy ...
ziarlivost je velmi zla vlastnost 😀
k otazke - podla mna by stacil obycajny mobil pretoze je velka pravdepodobnost, ze ho este v tomto veku strati...
Ahoj. Akurat som sa o tomto bavila minule s manzelom (jeho 9r. bratanec dostal ten Google mobil, vraj kvoli hram). Myslim, ze takemu dietatu staci obycajny mobil, kt. moze aj stratit a nebude to vadit. Cize nieco z coho posle SMS a zavola. Ak sa chce hrat, prosim, moze mat k mobilu navyse ine zariadenie- DS/ 3DS alebo PSP/ VITU. To moze mat pocas vyucovania doma a nebude ho to lakat vytahovat ho v skole cez prestavky a gamblit.
moje deti maju obycajny klasicky telefon, v ktorom maju len cisla mna ,manzela, starych rodicov,skoly a 999... uplne staci obycajny mobil,a hlavne bez pristupu na net... by ste nechapali ake svinstva si deti cez to posielaju...kontrolujte im tie mobily,mate na to pravo!! ba priam povinnost v dnesnej dobe!!
ja by som bola skor za nejaky klasicky mt aby sa najprv s nim naucila robit vazit si ho ze to nieje hracka a tak myslim ze na prvy telefon to staci ... ..neriskovala by som z dotykovym je to aj drahe a myslim si ze dieta v jej veku este nieje take zodpovedne moze to stratit alebo jej ho ukradnut mozu v skole sa take veci robia .....
na trhu su aj lacnejsie dotykove skus pozriet stranky o2 alebo orangau ak sa ti cena nebude pacit ale mobil ano tak si len zadas do googlu a vyhladaju sa ti aj lacnejsie alternativy drzim palce
Ja nechápem, prečo sa všetky pozastavujete nad tým, že sú tu niektoré, ktoré majú potrebu urážať... Veď je to tak žiaľ vždy... :-/
No a k téme... Ja by som LG nekupovala. To je jeden nekvalitný telefón, ktorým sa tie dotykové displeje kazia. Z vlastnej skúsenosti a zo skúsenosti môjho okolia. Volila by som Nokiu, to je overená značka a najlepšie by bolo, ak by sa aspoň zložiť a zodvihnúť hovor dalo obyčajnými tlačítkami. Tie vydržia viac ako dotykové displeje - z môjho pohľadu.
ja som mala prvy mobil ked som mala 19...ale HOLD dnes je ina doba.tiez by som asi malej kupila ak by nieco ale s vysvetlenim NA CO ho pouzivat.len v pripade nudze a ked ja chcem jej zavolat.no a dotykovy sama neznasam nemozne su tie telefony to sa mi hockedy vytoci same.najlepsi je asi normlany s klavesnicou daky starsi Nokie su myslim asi najjednoduchsie. 😉
Ahojte, ja tiez nie som zastanca tychto veci, ako napr. telefon v takom mladom veku, a ked telefon, tak nic super moderne, aleobycajny telefon, ktory splni ucel - teda telefonovanie , max. sms, ked je nudza.. Ziaden internet, facebook, to som tak ci tak proti tomu. Ja by som vybrala tiez nejaku starsiu nokiu s klavesnicou, aj ja mam taky, nikto u nas v rodine nema dotykovy, pre mna zbytocne, telefon je na telefonovanie a popr. pisanie sprav. Takze Ti , co sa dotykoveho ani nemam ako poradit...
Normálny, obyčajný mobil. Mať tak tvoje problémy. 😉 😉
Taky ktory si mozete financne dovolit. Je uplne normalne ze 9 rocne dieta chce dotykovy mobil. mam neter ktora ma 8 a tiez ma dotykovy a tiez svoj laptop a fotak...Je to jednoducho tak...Taka je doba...Vsetci v triede maju mobil a 70% DOTYKOVY...Tiez sme boli najprv v soku ale tak clovek si zvykne...A ak mas ty nejaky starsi tak jej posun tvoj...Ono je to take blbe lebo na jednej strane chces dat dietatu to najlepsie a na druhej strane sa clovek boji ze ti dieta prepadne volaky debil lebo ma dobry mobil....Vsetko ma svoje pre a proti....
dieta ma mobil nato aby sa vedelo spojit zo svojim rodicom v pripade potreby, machrovat v skole sa da aj s inymi vecami ked na tom dietatu zalezi, hrat sa moze doma na PC alebo playstation, nepotrebuje na to mobil.
V škole im ho pani učiteľka nedovolila a som tomu naozaj veľmi rada. Ak by sa voľačo dialo zavolá nám sama. Do školy ani zo školy sama nechodí a doma má k dispozícií moj. Takže u nás žiadny. Ale ak to bude neskôr aktuálne, tak určite budem kupovať nejaký lacnejší model - možno s hello kitty alebo ružový, aby sa jej páčil ale aby nelákal nejakých zlodejov, nech ju pre mobil niekto netresne po hlave.
ja nedam dopustit na Sony Ericsson Xperia - teraz uz maju kopec druhov a kazdy si vyberie. Len neviem, ci tam je aj nejaky s peknym babskym dizajnom. My sme manzelovej dcerke kupovali k 8.narodkam len obycajny Sony Ericsson Walkman, ale uz tento rok, hlasila, ze by chcela novy, ze sa jej tam zmesti malo pesniciek 🙂 tak dostala vysvetlene, aky je rozdiel medzi mobilom a mp3 😀. Ale myslim, ze dalsi uz aj pre nu bude dotykovy, kedze normalny tlacitkovy je uz aj problem zohnat a tie, co za nieco stali sa uz nevyrabaju.
len kekupuj Sony Ericsson W150 Yendo ja ho mám a najradšej by som ho bachla o zem
Možno sa budete hnevať na môj názor ale ja si myslím že deťom vo veku 9 rokov telefón je zbytočný. A keď tak len nejaký obyčajný starý a žiaden dotykový. Zbytočné výdaje za nový telefón a o pár dní Vám zahlási že teleón stratilo. A zase aby ostával telefón doma na stolíku, to nemá význam. Ale je to len môj názor.
Tiež som si myslela že mobil dietatu do ruk nedám,ale zmenila som názor,ak skončí škola skôr ,alebo maju neplánovane triednicku,alebo musia zostat na nejakej besede musí mi volať,mala by som strach kde je.
Takže dala som mu mobil,ale starší keby stratil,raz som mu požičala manželovu dotykovku ,lebo sme ráno jeho nevedeli nájst a dopadlo to zle,hodil do tašky a displej doškrabal.......
Teraz nosí Nokiu ktorú keď stratí tak ma neporazí,kredit nemá,len zdarma volania na môj mobil.
Podla mna chod do predajne a tam si na mieste pozri čo vám najviac vyhovuje 😎