icon

Darčeky na Vianoce pre detičky

iwulka23
21. sep 2012

Založila som to preto lebo nemám ani páru čo kupiť malej na Vianoce,bude mať 2roky mesiac po vianociach.
Preto by som bola rada keby ste sem hádzali akekolvek nápady na darčeky pre detičky..snád si pomožeme navzájom 😀 ocením hlavne nejake náučne darčeky..a aj take vecičky s ktorými máte skusenosť že sa snimi deti hraju a zaujmu.ďakujem 🙂

huxy
24. sep 2012

@iwulka23 inak aj ja mám už odloženú tú kresliacu podložku aquadoodle,tak dúfam,že bude mať tiež úspech.malá rada čarbe 🙂

nicky655
24. sep 2012

http://www.gorila.sk/product/100168 nasa ma tuto,uz dlho ju bavi-je farebna,n a kazdej strane ina vôna,rozne materialy,(je tam napr.pohladkaj kacatko,zebru,dinosaura,-a k tomu prisluchajuci material), aj take vyrazne blikotave obrazky...

irriss
24. sep 2012

Ahoj!
Krasne tema..jelikoz ja jsem jedna z tech bezradnych, ktera nakupuje pouze ke svatecnim prilezitostem...a pro mne je vzdy "kazda rada draha" ☹ 😒

Rada bych poradila maminkam holcicek..."Polly pocket" je vhodny darek pro holcicky od 3 let (z duvodu malych castek) az do veku min. 123 let 😉
Daji se dokupovat panenky,doplnky i domecky..veskere prislusenstvi...

nejkrasnejsi je si sednout na zem ..obklopit se Legeem a Polly pocket... 😉
nedelni zabava pro rodice i deti..proste jak byt spolu... 😉 cele hodiny...

https://www.google.it/search?q=polly+pocket+imm...

p.s. pokud ma nekdo napad pro 9ti lete a 13ti lete..."sem s nim" 😔 🙂

lubkam
24. sep 2012

nie pre detičky, ale pre mamičky http://www.mall.sk/roboticke-vysavace/sencor-sv...

nicky655
24. sep 2012

@lubkam ty brdo,ved to skoro zadarmo!!!!!a ktovie ci je aj na koberce??

lubkam
24. sep 2012

@nicky655 na koberec nemal dobré recenzie,je na plávajúce podlahy, dlažbu

nicky655
24. sep 2012

@lubkam a mas ho doma?ta funkvia mopu,znamena,ze aj na mokro umyva?ci len prach to zoberie?

lubkam
24. sep 2012

@nicky655 nie, nemám. ale objednali sme ho. v stredu bude doma. za tú sumu 😎 mám iba jeden koberec, ostatné je dlažba a plavajúca podlaha.

nicky655
24. sep 2012

@lubkam ved to,super cena.veru aj ja uvazujem🙂

lubkam
24. sep 2012

@nicky655 trochu sa poteším i ja 😉 nech vysáva za mňa niekto 😀

vikinikol
26. sep 2012

Ahojte maminky, mam dcerku ktora ma rok aj osem mesiacokov 🙂 co mi poviete na vianocny darcek prenu? pri domacich pracach by mi chcela strasne pomahat ako napr. vesat pradlo,zehlit,zametat atd. myslite si ze su niak detske verzie napr.zehlicky alebo vesiaku na pradlo alebo takychto domacivh veci? babulky poradte mi kde taketo najdem 🙂

huxy
Odpoveď bola odstránená
adrikadt
3. okt 2012

@iwulka23 Existuje🙂 Moja trojrocna neterka ju ma a fakt super zabava. Videla som ju aj v Draciku.

adrikadt
3. okt 2012

@nicky655 http://hracie-domceky.heureka.sk/domcek-jura-lo... my mame tento, maly dostal na Vianoce minuly rok, skladala sa cela rodina🙂 ale je vyuzity maximalne, v zime dnu a jar, leto, jesen von....vojde tam aj maly plastovy stolik s dvomi stolickami, takze si tam moze kreslit, popripade papat a tak. Urcite nelutujem vyber.

nicky655
3. okt 2012

@adrikadt my sme rozmyslali vyrobit malej normalne z dreva-taky len na von zahradny-a by sme ho pomalovali spolu s nou🙂

adrikadt
3. okt 2012

@nicky655 dobry napad🙂 Ja som planovala vyrobit malemu len taky z kartona, ze si ho tiez vymalujeme spolu a podla "vlastneho vkusu"🙂 ale nakoniec sme ho kupili.

bibistec
3. okt 2012

@vikinikol ano su moja ma skoro tri roky a od 10 mesiacov vyklada umyvacku, pracku pomaha vesat pradlo, ked zehlim ma malu zehlicku zehli aj ona, teraz som videla maly zmetacik s lopatkou tak asi kupim...ju to stale bavi, uz ma aj malu kuchynku kde si vari aj umyva riad...

nicky655
3. okt 2012

@bibistec jaj,aj moja je taka🙂🙂🙂som zuvedava,dokedy jej to vydrzi🙂

miruska73
12. okt 2012

@babulatko ahoj moja ma 22:12 dva roky,myslis ze sa s kuchynkou uz zahra?tiez som nad nou uvazovala 🙂 no ale toto fakt super tema ...

miruska73
12. okt 2012

ozaj a nasa naj hracka treti suflik na linke z vareskami naberackami atd.... 😀 😀 😀

babulatko
12. okt 2012

@miruska73 no moja dcéra už teraz varí v hrnčekoch a pohárikoch, dokonca má aj takú vkladačku od fisher price v tvare hrnca a v tom varí koláčiky 🙂 my sme jej teraz kúpili takú menšiu kuchynku vhodnú od 2 rokov, tak dúfam že ju to bude baviť, kúpili sme ju v dráčiku http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=... a neskôr jej chcem kúpiť nejakú väčšiu a lepšiu 😉

miruska73
12. okt 2012

peknucka je ,ja idem zajtra do polska tak rozmyslam ci kupit...no a este popozeram co tam budu mat.....mali sme v plane odrazadlo no to dostala vcera len tak od starkej veeeeeeeeeelka radost... dnes jej na nej skoro zamrzli ruky ked sme boli vonku 😀 no netrapilo ju to 😀 a potom pol hod.rev chcela snou aj spat....

gangy
12. okt 2012

ahojte, uvažujem o darčeku pre osemročného syna na vianoce, niečo podobné ako kedysi bývala videohra do ruky vlk a zajac ako zbierali vajíčka, poradte nejakú vychytávku pre túto vekovú kategóriu, lebo ja fakt nemám ani "šajnu" čo mu kúpiť...díky

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
lenka1804
15. okt 2012

Moj syn mä 15 mes.no mam pocit,ze vsetky hracky uz mame.Minulle Vianoce boli jeho prve a s darcekmi som to pprehnala.ASkuste mi niekto poradit nieco fakt super.

ichbinich
16. okt 2012

Ja sa to pokusim roztriedit podla veku, co dostal moj syn (od nas rodicov, starych rodicov,...):

- necely mesiac: nejaku hrkalku, plysaka, obliecky do postielky, od svagrinej vlastnorucne ustrikovanu decku. Samozrejme, ze mu vsetko bolo jedno, ale islo o princip.

- cosi cez 1 rok: smykacie auticko Bobby Car, Lego Duplo, plysak (bol mu uplne jedno), nejake to oblecko (suma fuk), knizky. Najviac sa mu pacilo trhat papier z darcekov a pozerat na stromcek 😀 BobbyCar a Duplo aj knizky su ale dodnes veeelmi oblubene.

- cosi cez 2 roky: Lego Duplo, knizky, dalsie diely drevenej zeleznice (od tej chvile ho nic ine nazaujimalo 😉), vybavu do kuchynky - hrnceky, silikonove jednotlive formicky na muffiny a pod. a par dni po Vianociach aj kuchynku, "lekarsky kufrik". So vsetkym sa hra doteraz. Oblecenie som mu uz vobec nebalila, to je zbytocne. Proste kupujem najma vo vypredajoch alebo podla potreby a potom mu jednoducho vymenim satnik. Ale ked si napr. vyberie nejake tricko s autom (co ine 😉), tak mu niekedy nieco kupim aj takto pomimo, "bezdovodne".

- toho roku bude mat cosi cez 3 roky a mame v zalohe, ale este nevieme, co dostane na narodeniny a co na Vianoce a ci vobec dostane vsetko:
- puzzle
- puzzle cestu, teda na kazdom velkom dieli puzzle je nakresleny kusok cesty a da sa to pospajat na zemi a potom po tom jazdit autickami: http://www.orchardtoys.com/products/giant-road-...
- este stale nejake diely drevenej zeleznicky 😅
- Lego Duplo, mame velke poziarnicke auto a nejaku sadu s roznymi kockami
- knizky z jednej serie, ktoru uz mame a ktora je super (Wieso? Weshalb? Warum?)
V poslednom case ale stale rozprava o tom, ze chce zeriav. Tak sa musim poobzerat, ake maju. Lebo to uz naozaj niekolkokrat spomenul, tak asi mu to splnime.

Ja to mam navyse "stazene" tym, ze si piseme listy Jeziskovi, a teda musim nieco vymysliet aj od Jeziska u starkych z jednej aj druhej strany 😉

Co ho este bavi je plastelina, kreslit, lepit konfeti alebo farebne papieriky, no a donekonecna sa hrat s autickami. Ale tych ma kopu a tie mu vzdy donesie alebo kupi moja mama, tie od nas teda nedostane. Ale farbicky, lepidlo, mozno uz aj vodove farby a stetce, omalovnaky su take vdacne malickosti, podla mna.

@gangy: To poznam, to som mala aj ja a hrala som to donekonecna. S tou chobotnicou sa mi to tak nepacilo 😉 Taketo hry do vrecka su napr. PSP - Playstation Portable alebo Gameboy alebo myslim aj firma Nintendo ma taketo male hracie konzoly. Ku nim sa potom extra dokupuju hry, maju rozne a pre rozne vekove kategorie. Zhruba v tom veku 8 rokov dostali dievcata jednej kamaratky takuto konzolu a hru, v ktorej sa starali o zvierata a nejaku logicku hru. To si priali a potesili sa.

@irriss:
Co takto mp3 prehravac? Alebo tiez taku malu hraciu konzolu pre 9-rocne? CDcka oblubeneho spevaka? Alebo potom zazitky: jazdu na koni a podobne, co sa paci dievcatam? Koncert oblubeneho spevaka/spavacky?13-rocnej mozno uz aj nejaku mascaru? U mna vzdy ficali knihy, raz som dostala bicykel, lebo tie zdedene mi boli male, dostala som fungel novy. Ale dnesne deti su ine ako sme boli este my za komunizmu 😅

mmaatt
16. okt 2012

ja dám malý tip pre rodičov (pretože ja som v hračkách bezradná a ani netuším čo kúpiť), od cca 2,5 roka sme písali list ježiškovi a to takou formou, že som doniesla katalog a spolu sme vybrali 3-4 darčeky (od nás, od mojich rodičov, manželových rodičov a krstnej), potom sme to vystrihli, nalepili a dali večer za okno. A ja som si vystriehla akcie a nakúpila. Teraz už chodí do školy a má jasnú predstavu čo by chcel, už iba korigujeme, aby neboli ceny premrštené (ani starí rodičia nemajú toho nazvyš), nie som zástancom drahých hračiek, tobôž keď viem, že u nás je najlepšou hračkou papierová tuba z látky a iný papierový odpad (aj plastový), malý z toho tvorí dielka (a drahé lego leží poskladané na polici).

brnka
16. okt 2012

ma niekto doma detske telefony alebo vysielacky? Zahraju sa s tym deti?

filomena
16. okt 2012

@brnka mali sme, boli na nic, syn sa s tym nehral vobec.

janka9898
17. okt 2012

JA SOM TERAZ MALEMEMU bude mat roky objednala v osbotu teltubieka je na nich zavisli furt na to cumi na obrazkoch v knizke tak sme mu ho objednali a dufam ze uz coskro pride.-D