Darčeky na Vianoce pre detičky
Založila som to preto lebo nemám ani páru čo kupiť malej na Vianoce,bude mať 2roky mesiac po vianociach.
Preto by som bola rada keby ste sem hádzali akekolvek nápady na darčeky pre detičky..snád si pomožeme navzájom 😀 ocením hlavne nejake náučne darčeky..a aj take vecičky s ktorými máte skusenosť že sa snimi deti hraju a zaujmu.ďakujem 🙂
Ja som kupila najlacnejsie v Draciku, mozno to bolata chyba 🙂
nasho maleho teraz bavi gulickova draha,s nou sa vie dost vyhrat na posedenie ,no a kedze inak je on dost "technicky" zatazeny,tak na narodky ma objednany pasovy bager na dialkove ovladanie.
Ja robim jeziska aj za nasich,cize aj vymysliet,aj zohnat.teraz mala dcera meniny a dostala obycajne farbicky,lepidla,struhatko,noznice a papiere a radost prevelka,rada nieco ,vyraba, tip:detsky pribor a supravu plytky,hlboky tanier+salka.
@klauduska:
Nie, v obchode som to nikde nevidela. Ja som vyrobky od Orchard Toys vzdy objednavala cez internet. Toto puzzle priamo v Britanii cez amazon.co.uk. Neviem, ake je postovne na Slovensko (zijem v Rakusku a to sme objendavali naraz viac veci).
Ale mozno najdes niekoho v Anglicku, kto ti to moze kupit tam v obchode alebo objednat do UK, to je urcite lacnejsie 😉
ahojte, náš oliverko bude mať na vianoce 20 mesiacov a tiež už rozmýšľam a pomaly nakupujem, aby toho potom nebolo moc 🙂 zatiaľ máme lego duplo, knižku, detský cd prehrávač, ešte chcem kúpiť nejaké cd s pesničkami a rozprávkami, knižku moje prvé slová, detský hlavolam (to sa mu strašne páčilo, v knihkupectve som mu to ledva zobrala), kladivko s kolíkmi na zatĺkanie, nejaké oblečenie - no z toho on nič mať nebude, skôr ja .-) moji rodičia mu kúpili už elektrické autíčko (mercedes), knihu, rozprávkové dvd. Ja fakt neviem čo ešte, aj náš má toho strašne veľa, plastový domček má - to je super vec, odporúčam, veľa sa tam zahrá, na jednej strane má kuchynku a na druhej opravársku sadu, má aj upratovaciu sadu, vysávač, kopu autíčok, telefóny, odrážadlá, hojdacieho koníka, slimáka, rôzne skladačky....
nemate niekto skusenosti s modelovacou hmotou (plastelina,modelina) PATAMINOS ako sa s tym pracuje? chcela by som to kupit pre maleho na vianoce .
nikto s tym nema skusenost?
@ewana73 pataminos som veru nepocula nevidela ... ale co sa plastelinky tyka moja Emm ju veeelmi oblubuje ma zmrzlinovy set 😀 a tento rok jej od jeziska babka kupila nahradny set plastelinky + formicky k tomu ziadne tie sety typu " pizza,hamburger,zmrzlina,kolaciky a podobne" ...
noo a k veci mam 3 rocnu hviezdicku Emmku nejake typy na darceky?? jedna babka ako som vyssie spominala uz kupila darcek ... este musime vymysliet co od rodicov,od 2 rodin svagrovcov ..nieze mi sem ale budeme hadzat darceky typu ze skrachuju vsetci 😀 dakujeeeeeem a kludne mi mozte poradit co my mame kupit 6 rocnemu a skoro 3 rocnemu synovcom lebo ja mam doma dievca a toto je nas kazdorocny problem co kupit chalanom ....
tento rok plastelina u nas nebude, minule dostal dve sady a bolo to vsade aj ked uschne da sa pekne odstranit, ale mm bol z toho na nervy stale behal s metlou 😀 , krpec ma 4 a pol roka a tiez uz kupujem postupne darceky aby toho nebolo vela, dostane elektronicky klavir, geomag stavebnicu auta, bruder valec a sejacku, pravdaze knizku a ovecku Timmy tu chce, chcela som aj lego aj mm nechce aby mal viac ako 6, nechce ho rozmaznavat aj ked hraciek ma tolko ze dve izby su malo, takze ani ja nechcem toho viac kupovat
ja mám zatial kupene pre dcerku asi 6kusov drevených puzzle, to strašne rada sklada, velku látkovu bábiku skoro ako ona 🙂 disney ruksačik aj nafukovaciu loptu,teplakovu supravu a pančušky...a ešte dreveneho krtka z rozpravky, tiež je to take 3D puzzle, plánujem ešte nejake lego stavebnice,peppa pig 🙂 čižmičky už mam objednané a asi detský kočiarik, lebo ten co máme je jej už malý....a uvidime, zakaždým ked idem do obchodu tak niečo kupim, a to už kupujem od septembra 😀 a do vianoc ešte daleko....
Dobre ranko maminy, poradte darceky pre 13 rocneho syna.Na hracky je velky a oblecenia ma kopec. vobec netusim co by sme mu kupili. Dakujem
maminy poprosim radu co kupit svojej 3 rocnej dcerke ked doma mame uz vsetko
Ahojte, pozná alebo má niekto z Vás Furby(ho) - interaktívnu hračku? Zaujíma ma Váš názor. Zvažujeme totiž ako darček pre dcérku.
Kočky ktorých synovia majú beyblade arénu, ktorú odporúčate? jednu som chytila v obchode, plast nič moc, tenučké, labilné. viac ich tam vtedy nemali. ďakujem
mamicky pomozte mi pohladat jednu knizku pred dvoma dnami som objavila u jednej mamicky fotky co kupuje svojim detom pod stromcek a mala tam jednu knizku co ma velmi zaujala len si neviem spomenut ten mazov aby som ju objednala bola to knizka pre najmensie deti 1-3 roky ako sa s nimi hrat a zabavat namety na hry alebo nieco take ked viete niektora co myslim prosim poslite mi link tej knihy lebo nejako sa mi nedari ju naist
dakujem
kočky, má otázku - máte niekto doma trash pack - tých smetiarov? aká je to hračka, či blbosť? ďakujem
Baby, kto ma rad knizky, omalovanky, vystrihovacky, magnetky ... odporucam kuknut na preskoly.sk. Maju super ceny a postovne je len 0,89e pri platbe vopred. Vcera som tu stranku objavila a uz som aj nakupila 🙂
este mi napadla taka drobnost...mile su rozpravky na CD, dalej pesnicky s menom dietata, na stranke modry slon, mozno poznate.na stranke maju aj ukažky. malý ma 4,5 r. a v aute to dost pocuvame. videla som to predavat aj v stankoch.
spievankovo podla mna zaujme vsetky deti min. do 5 - 6 rokov...

@filomena hmmm, no ja som si myslela, ze by sa zahrali, oni su obaja taki telefonisti 🙂