Hračky vláčik Tomáš. Poradí mi niekto?
Ahojte, chcela by som poradit ohladom vlaciku Tomas. Planujeme na Vianoce kupit dcere tento vlacik aj s nejakym prislusenstvom. Sme vsak zmateni roznymi rozmermi vlacikov a kolajnic, v roznych cenach 😖 . Chcela by som poradit, co je s cim kompatibilne a cenovo najvyhodnejsie. Vopred dakujem za kazdu odpoved 😵
@monkap ahoj,
syn tuhle masinku dostal loni k narozeninam (prodavalo ji tesco,ze?) nikdy si s ni nehral,mrknu zdali ji mame 😉
zeny ted me napadlo, sesli se nam 3 tomasove a 3 percy a 2 toby, takze rada bych klidne i vymenila za neco (napr.james, gordon,vagony) jooo a jedna se o take n play (die cast metal)
@mamkamarketa ano, predavalo ju tesco ... ale uz vyse tristvrte roka ju zhaname a nemaju ju ....
Ahojte baby, my mame rozrobenu drahu Trackmaster od FP, neviete mi poradit kde to kupit? Na nete je toho strasne malo a v Draciku uz ani nehovorim. 😒 Moja dcera si teraz napriklad vysnivala Molly a teda tu zohnat je fakt zazrak. dik vopred za radu. Gabi
@gabi77 a co konkretne shanis?
@alka221 na slovenskych ani ceskych strankach som ich nenasla. Daju sa kupit na amazon, ebay a dalsich zahranicnych netoch ☹
Vyznam sa celkom dobre, doma mam vlackomila. Zajtra ideme na 1. parny den do Brna. Chodime snad na vsetky akcie pre vlackomilov. Keby bolo po Matkovi, tak byvame vo vagone na stanici a miesto auta mame parnu masinu. 😀
@alka221 postovne je dost vysoke. Zalezi od netoveho obchodu. Na anglickom ebay je to od cca 8 € - 14 €. Matka vlaciky bavia od 1 roku. Teraz sa k tomu pridali dinosauri, najlepsie ak jazdia na vlaku. U nas frci teraz T-rex expres - som zohnala pod stromcek. Jasne ze vlak s kolajnicami na nic ine nepasuje. Takze mame dalsi set kolajnic 😀
maly o nicom nechce pocut,iba vlaciky,kazdy den by sa vozil a chodil kyvat vlakom 🙂 rad tu rozpravku pozera,chcela som ho potesit, ale jedine ze by somsa pripojila k niekomu kto bude objednavat,lebo mame iba klasicku sadu kolajnic.. 😀
@alka221 dalsi vlackomil 😀 . Vzdy lepsie ako keby mal rad terminatorov, gormitov, "termitov" a ine potvory 😀 . Pre nasho Mateja je najlepsie straveny cas, ked sa vozi vo vlaku. Ked je zle pocasie, tak sa chodia vozit s tatinom na vlaku, teraz maju novu s poschodovym vlakom z Noveho Mesta do Trencina a spat 😎 . V sobotu sme boli na parnej olympiade v Brne, najlepsia bola velka lokomotiva z Cierneho Balogu, ktora chodila po kolajniciach na parkovisku
baby pomoooooc.. nas maly chcel asi pol roka dozadu kupit Hira (trackmaster).. Vtedy sme uz mali na vianoce kupenu Mavis a Rustyho, tak sme Hira nekupili a dufali, ze ho to prejde.. Ale on s tym nedal pokoj, tak sme mu slubili, ze Hira dostane, ked zacne spavat u seba v pokojicku. No a uz tam spi 10 dni, zacal sa pytat, kedy k nemu pride Hiro a my ho nevieme zohnat.. Ziadny eshop ho uz nema v ponuke, bola som v hrackarstve na Chodove, Na Flore, v Harfe, v Letnanech a nikde ho nemaju.. este mi ostava Tesco na Narodni a Zlicin.. Neviete mi poradit, kde by som ho mohla zohnat?? Idealne Praha, pripadne okolie.. Alebo Bratislava.. Dakujem moc, nechcem maleho sklamat..

A este ma napadlo, mate tie flexibilne kolajnice ku Take n Play? My sme ich kupili malemu teraz, ale je k nim len jeden pripojovaci diel, takze sa da pripojit ku ostatnym kolajniciam len jedna strana a druha konci len tak vo vzduchu. to tak akoze ma byt? Alebo je to chybna sada a ten druhy diel chyba? Neda sa ani nikde dokupit, takze je to dost o nicom 😖