icon

Hračky vláčik Tomáš. Poradí mi niekto?

lindulienka
1. okt 2010

Ahojte, chcela by som poradit ohladom vlaciku Tomas. Planujeme na Vianoce kupit dcere tento vlacik aj s nejakym prislusenstvom. Sme vsak zmateni roznymi rozmermi vlacikov a kolajnic, v roznych cenach 😖 . Chcela by som poradit, co je s cim kompatibilne a cenovo najvyhodnejsie. Vopred dakujem za kazdu odpoved 😵

flowerfairy
4. jan 2012

A este ma napadlo, mate tie flexibilne kolajnice ku Take n Play? My sme ich kupili malemu teraz, ale je k nim len jeden pripojovaci diel, takze sa da pripojit ku ostatnym kolajniciam len jedna strana a druha konci len tak vo vzduchu. to tak akoze ma byt? Alebo je to chybna sada a ten druhy diel chyba? Neda sa ani nikde dokupit, takze je to dost o nicom 😖

mamkamarketa
4. jan 2012

@monkap ahoj,
syn tuhle masinku dostal loni k narozeninam (prodavalo ji tesco,ze?) nikdy si s ni nehral,mrknu zdali ji mame 😉

mamkamarketa
4. jan 2012

zeny ted me napadlo, sesli se nam 3 tomasove a 3 percy a 2 toby, takze rada bych klidne i vymenila za neco (napr.james, gordon,vagony) jooo a jedna se o take n play (die cast metal)

monkap
5. jan 2012

@mamkamarketa ano, predavalo ju tesco ... ale uz vyse tristvrte roka ju zhaname a nemaju ju ....

gabi77
30. jan 2012

Ahojte baby, my mame rozrobenu drahu Trackmaster od FP, neviete mi poradit kde to kupit? Na nete je toho strasne malo a v Draciku uz ani nehovorim. 😒 Moja dcera si teraz napriklad vysnivala Molly a teda tu zohnat je fakt zazrak. dik vopred za radu. Gabi

mamkamarketa
1. feb 2012

@gabi77 a co konkretne shanis?

alka221
30. máj 2012

@zuzul1310 @trixi baby neviete mi poradit kde by som stiahla rozpravky chuggington a kolko casti to ma? dakujéém

zuzul1310
30. máj 2012

@alka221 My máme z chuggingtonu dve série a sťahovali sme ich cez Rapidshare.

trixi
31. máj 2012

@alka221 ja pouzivam ulozto.cz , my mame asi 5 DVD a este sme nahravali cez minimax, tak to mame vsetko na DVD.

alka221
31. máj 2012

@trixi
@zuzul1310 dakujem volaco sme postahovali..uz aj pozerame.

alka221
1. jún 2012

@zuzul1310 a tie vlaciky ale nepasuju na klasicku drevenu trat ikea,tesco, vsak?

trixi
1. jún 2012

@alka221 ktore vlaciky myslis?

alka221
1. jún 2012

@trixi tie chuggington

trixi
1. jún 2012

@alka221 tie kovove pasuju na tomasovske kolajnice. Este je teraz nova rada motorizovanych vlacikov a tie maju zasa svoje kolajnice 😒 . Je aj rada drevenych Chuggington, ktore pasuju na drevene kolajnice, ale tie som videla len v Rakusku v sieti hrackarstiev Toys'r'us

alka221
1. jún 2012

@trixi a tie drevene sa nedaju nikde objednat cez net?dakujem za informacie..vyznas sa 😉

trixi
1. jún 2012

@alka221 na slovenskych ani ceskych strankach som ich nenasla. Daju sa kupit na amazon, ebay a dalsich zahranicnych netoch ☹
Vyznam sa celkom dobre, doma mam vlackomila. Zajtra ideme na 1. parny den do Brna. Chodime snad na vsetky akcie pre vlackomilov. Keby bolo po Matkovi, tak byvame vo vagone na stanici a miesto auta mame parnu masinu. 😀

alka221
1. jún 2012

@trixi a postovne sa tam ako pohybuje? no je to skoda ze sa to tu neda kupit, no my sme este o polovicu mensi ale cely den sa musime hrat s vlacikmi.. 😉

trixi
1. jún 2012

@alka221 postovne je dost vysoke. Zalezi od netoveho obchodu. Na anglickom ebay je to od cca 8 € - 14 €. Matka vlaciky bavia od 1 roku. Teraz sa k tomu pridali dinosauri, najlepsie ak jazdia na vlaku. U nas frci teraz T-rex expres - som zohnala pod stromcek. Jasne ze vlak s kolajnicami na nic ine nepasuje. Takze mame dalsi set kolajnic 😀

alka221
1. jún 2012

maly o nicom nechce pocut,iba vlaciky,kazdy den by sa vozil a chodil kyvat vlakom 🙂 rad tu rozpravku pozera,chcela som ho potesit, ale jedine ze by somsa pripojila k niekomu kto bude objednavat,lebo mame iba klasicku sadu kolajnic.. 😀

zuzul1310
3. jún 2012

@alka221 ja kupujem cez MMB drevené Tomášovské vláčiky neoriginály za super cenu a ani na tom nevidieť že to nie je originál.

alka221
3. jún 2012

@zuzul1310 a das mi link?

trixi
4. jún 2012

@alka221 dalsi vlackomil 😀 . Vzdy lepsie ako keby mal rad terminatorov, gormitov, "termitov" a ine potvory 😀 . Pre nasho Mateja je najlepsie straveny cas, ked sa vozi vo vlaku. Ked je zle pocasie, tak sa chodia vozit s tatinom na vlaku, teraz maju novu s poschodovym vlakom z Noveho Mesta do Trencina a spat 😎 . V sobotu sme boli na parnej olympiade v Brne, najlepsia bola velka lokomotiva z Cierneho Balogu, ktora chodila po kolajniciach na parkovisku

alka221
4. jún 2012

@trixi wau, vyzera to uplne uzasne, moj sa tiez rad vozi vlackom.tie male masiny su paradne..ked budeme vacsi tak aj my nieco take navstivime..

zuzul1310
4. jún 2012

@alka221 Poslala som ti správu, snáď pomôže 🙂
@trixi Super fotky, krásne strávený deň, naozaj pekný zážitok a super že malého to ešte neprešlo, Danko presedlal na lietadlá 🙂

alka221
4. jún 2012

@zuzul1310 dakujem popozerame. 😉

trixi
4. jún 2012

@zuzul1310 ahoj, ze by vam vyrastal pilot? 😀 My mame doma jedneho, nevlastny syn za pol roka konci a bude lietat. Nas dobry sused je fanatik do lietadiel. Kazdy den chodi tak na hodinu lietat, s modelmi lietadiel 🙂

zuzul1310
4. jún 2012

@trixi To by bolo niečo pre Danka, miluje lietadlá, keď sú letecké dni tak vždy ideme, má modely hádzacích lietadiel, s tým sa hráva vonku najradšej, chcela som mu kúpiť lietadlo na dialkové ale na to je ešte malý, ale máme úplne všetky lego lietadlá ktoré sú v predaji 🙂

evaviki
20. jún 2012

baby pomoooooc.. nas maly chcel asi pol roka dozadu kupit Hira (trackmaster).. Vtedy sme uz mali na vianoce kupenu Mavis a Rustyho, tak sme Hira nekupili a dufali, ze ho to prejde.. Ale on s tym nedal pokoj, tak sme mu slubili, ze Hira dostane, ked zacne spavat u seba v pokojicku. No a uz tam spi 10 dni, zacal sa pytat, kedy k nemu pride Hiro a my ho nevieme zohnat.. Ziadny eshop ho uz nema v ponuke, bola som v hrackarstve na Chodove, Na Flore, v Harfe, v Letnanech a nikde ho nemaju.. este mi ostava Tesco na Narodni a Zlicin.. Neviete mi poradit, kde by som ho mohla zohnat?? Idealne Praha, pripadne okolie.. Alebo Bratislava.. Dakujem moc, nechcem maleho sklamat..

alka221
28. jún 2012

@trixi a tie drevene tomasove kolaje su kompatibilne s tesco?dakujem 😉

trixi
1. júl 2012

@alka221 ano