Kde kúpim plávacie kolieska Cherek´s za prijateľnú cenu?
Maminky, už dlhsie hladam plavacie kolieska pre zaciatocnikov Chereks, alebo aj tie pre pokrocilych, no som sklamana cenami ☹ vyse 20 eur je pre nas naozaj vela. Nemate nejake infošky kde sa to dá kupit lacnejsie? alebo aj ina značka, resp. neznačkove co vyzera podobne?
Ja som začala rovno s červenými lebo bola drobnučká, aj inštruktorka na plávaní jej dala radšej červené. Ja viem, že ide o to nakoľko je dieťa pokročilé, ale proste jej boli zelené napriek rovnakému otvoru priveľké. S červenými aj ostala od 1 roka do 5 rokov. Toto leto sa už snáď naučí plávať. Počítam s tým, že jej o 2 roky starší brat (mal zelené rukávky) to bude mať ťažšie
Prosim tie cervene niekto na predaj nemate??? Asi sa stratila moja otazka v dave 😂
Kocky kupim kolieska cherek ci zelene ci cervene je ki to jedno mate niekto na predaj dakujem
ale mám len jedno, preto som písal že predám alebo kúpim
@sasena158 ahoj,takze rukavniky uz mame vyskusane a su super,syn si na ne hned zvykol. 😉👍
Nemá niekto na predaj rukavnik cherek ešte prosím?
Rukavniky
Kúpim červené kolieska Cherek,alebo aj jedno koliesko,ak by niekto predaval
@denysmejko mám jedno zelené na predaj za 5€ alebo kúpim od teba za 5€
Baby nemate na predaj este zelene rukavniky ak ano kúpim ☺😉Dakujem
Baby ja by som rada kupila rukavniky .
Ponuknite 🐬
Prosím súrne kúpim kolieska buď zelené alebo červené,ďakujem 0915960120
Kupim zelene aj cervene kolieska. Ponuknite. Dik
Ja si myslím, že tie kolieska nie sú až také úžasné. Jedno zelené sa mi nepodarilo nafúknuť - zbadala som že je riadne prasknuté. Nebolo kde zalepiť, a syn by už aj tak mal vedieť plávať, tak to jedno prasknuté som mu nechala len pre dobrý pocit. Veď som niekde čítala, že drží aj keď je deravé. Vo vode mu nasiaklo ako špongia a musela som ho žmýkať. Následne som musela nejak dostať vodu von, tak som zistila že vnútri pod dvoma vrstvami je obyčajný molitan. No keby do tých koliesok dávali aspoň niečo čo nesaje vodu ako špongia
@mimiri a čo iné?? :D prasknuté je prasknuté.. je jasné že neplní funkciu už. Oni sa fúkať ani nemusia, my sme čím ďalej tým menej.menej dofukovali.
kolieska sú super 🙂 ale ja odporúčam učiť deti plávať bez nich, ako poistka sú super, ale mtbkym sme dieťa prehovorili aby šli do vody bez nich...
@simca06022011 čo iné??? No napríklad aj bublinková fólia, materiál z ktorého sa vyrábajú karimatky...Alebo jednoducho kostra z kruhov, ktoré sa používajú ako náplň do plávacích viest. Niečo čo ihneď nenasaje vodu, možností je dosť
Kupim ✌
Kupim zelene kolieska ak mate niekto.Dakujem
Alebo aj cervene kupim ak mate niekto na predaj 😉
Ahojte, kupim tieto kolieska. Prosim piste, ak ma niekto na predaj v 100% stave do 15€. Dakujem

ja zelené, alebo predám