Kde sa dá zohnať klasická kovová trojkolka?
Neviete mi niektora poradit, kde by som kupila klasicku kovovu trojkolku s pedalmi v stredea/nie na prednych kolieskach/ pre moju 3 rocnu dcerku. Mame ten najmensi bycikel ale mam obavy, ze to uz na jar zvladne. Som z BA.
barila na pesej zone vo vrakuni som ju minuly rok videla ale stoji to tolko c o tie kde vodis dieta ty
ale teraz so ju tam zatial nevidela
ak chces zozeniem ti kontakt na ten obchod ze by si si tam skocila a spytala sa
ale myslim ze trojrocna kocka uz by mala aj bycikel zvladnut podla deti co som videla na ihrisku
ahoj, náhodou som natrafila na túto diskusiu, my máme takúto trojkolku po dcére, stojí v garáži a už ju nepotrebujeme. Ak by si mala záujem, určite by sme sa dohodli.
ahojte. nemate nahodou niektora na predaj kolieska na tu klasicku kovovu trojkolku?
nechce sa niekto zbavit starej, klasickej socikovskej trojkolky?
v pojazdnom stave
@kristina22 Ahoj moj prispevok je este z minuleho roka 🙂 A vtedy som aj kupila . Vdaka
ahoj nevie mi niekto poradiť kde kúpim kovovú trojkolku s retiazkou ? prípadne nemá niekto na predaj ponúknite díks 🙂
Ahojte, klasice trojkolky som nasla tieto:
cesky vyrobca a trojkolka Paja,
cesky vyrobca a trojkolka Berta (JAKU). Berta je pre vacsie deti cca od 4 rokov, uplna ceska kovova klasicka trojkolka ktora stoji asi 2tis. ceskych.
vyrobca v EU a trojkolka Smile,
Ale nasla som aj lahodky od firiem Bergtoys alebo od RADIO FLYER kde su uz ceny okolo 150-180 Eur, ale vyzeraju nepomerne lepsie a trvacnejsie. Otazka je ako dlho na tom bude dieta sediet, aby sa to vyuzilo.
My pouzivame aktualne bicyklove odrazadlo Puky, a manzel neustale dava otazku ci kupime aj trojkolku, lebo on ako dieta jazdil strasne vela na trojkolke, ale netusim. Neviem ci navrat k trojkolesovemu vozitku nie je krok spat.
Ďakujem za odpoveď. He he aj tak je to sranda ako ľudia zháňajú staré klasické trojkolky. Tie z pedálikmi v predu sú hrozné. Inak včera som si našla jednu pani z Košíc, čo predávala starú trojkolku za 5 eur. Aj s poštovným ma to bude stáť 22 €, ale z toho som jej sama 5 eur prihodila, lebo som bola taká rada, že moj syn bude mat k 3. narodeninám presne takú trojkolku, aku sme mu chceli darovat. Manžel ju v robote prestrieka a bude ako nová🙂
Ahojte žienky 🙂 aj ja by som chcela pre svoju dcérku kúpiť takú starú kovovú klasickú trojkolku. Nemá ešte niektorá z vás na predaj aj v horšom stave kľudne manžel by ju porobil. Ďakujem za každú ponuku.
hľadám starú kovovú klasickú trojkoku. nájde sa ešte u niekoho v podkroví? Ďakujem za ponuku

Aj my sme ju dlho zhanali, lebo vsade boli len tie plastove s tymi pedalmi na prednom kolese, co sa mi zda dost o nicom. Nakoniec sme kupili v klasickom bicyklovom obchode. Stale nejakych 1300,- Sk pred dvoma rokmi. Ale doteraz ju pouzivame. Vyborna, je tazka, tak lahko sa neprevrhne.