Ktoré odrážadlo je najlepšie pre 2-ročného chlapca?
Ahojte, vedeli by ste odporucit podla vas najlepsie odrazadlo pre 2 rocneho chlapca? Viem, ze nema byt siroke, ale ani prilis uzke, a ma mat 3 kolesa.
Vy mate ake? Dakujem!
Od 1,5r isiel na cykloodrazadle od 3r jazdi na bicykli od 1roka mal mini odrazadlo
Funny wheels aj my mame. Je paradne. Ale uz 2 rocnemu, ako sa autorka pyta by som ho nekupovala. My ho tiez budeme mat do max 2,5 roka a kupime cyklo odrazadlo.
presne tak ako pise mamicka vyssie, funny wheels mozno do 2r, samozrejme podla vysky dietata ale nam uz v 2r bolo male, my sme v 2r kupovali uz Stiga Runracer C12
Moji 2 ročny chlapci obaja jazdili na normálnom cyklo odrážadle...česká značka yedoo.... sú jedne z najnižších ...a prvý bol pindur maličký....
Do tých dvoch rokov max jazdili na klasickej plastovej motorke...
Dakzjem krasne! Ako citam, funny wheels je mozne dat aj na 2 kolesa, a aj zvacsit trosku. U nas ide o to, ze iba zacina s odrazadlami. 😅 Doteraz sa bal. Toto leto snad vydrzi s tymto.
A kolesa su gumene? Ci plastove?
Moji este pred 2. Narodeninami jazdili ma tomto https://www.decathlon.sk/p/145240-32098_detske-...
Aj náš v 2.rokoch iba zacinal s odrazadlami. A hned smevybrali cykloodrazadlo Puky. Zozaciatku sa trosku bal, ale chcelo to len par dni treningu a tak na nom jazdil. Do 5. Rokov ho mal. Uzasne bolo a nechcel sa ho vzdat, aj ked mu uz bolo male

Pripnem sa 📌