icon

Majú vaše ročné detičky radi trojkolku?

katkanova
19. jún 2012

ahojte, zaujimalo by ma ci maju vase deticky vo veku priblizne rok radsej take tie trojkolky co tlaci rodic ako kocik - nas maly sa v kociku nudi a je tam nerad tak uvazujem nad kupou, ale ked sa nad tym zamyslim nechapem preco by v tom mal byt rozdiel pre dieta? maju ich deti naozaj radsej ako kocik?

anjelicek26
19. jún 2012

@katkanova - tie trojkolky s pedalmi vpredu a tycou su kolosalna blbost. Tiez jednu mame (je to klasika darcek na prve narodky hehe) a vozil sa na nej mozno par krat, co sme mali chut ho vozit. Rozdiel tam nie je + dietatu este pecie na hlavu a moze zmoknut... Pedale vpredu znamena, ze dieta nikdy na nej nebude pedalovat same, v tom uhle to nejde.. mal to rad, ale pri 120 librach za to to bola investicia o nicom... na tych par krat, co v tom skutocne sedel.

katrinka8
19. jún 2012

@katkanova - nasa mala dostala tiez na 1. narodeniny a musim priznat, ze ju to naozaj bavi doteraz sa vozit (ma 2 roky), aj doma na tom sedava - dokonca sa zacina snazit pedalovat sama a vyzera to tak, ze jej to aj pojde, ked pochopi, ze musi ten pedal dotlacit az dole 😀 Takze u nas to bola dobra investicia. Ale nevyuzivame to specialne namiesto kocika, chodime s tym napr. na ihrisko alebo specialne sa "bicyklovat". Na vybavovacky alebo dlhe prechadzky chodime s kocikom. Musim vsak povedat, ze nasa mala sa rada vozi aj v kociku, takze... neviem, my taketo vacsie investicie obvykle na nej testujeme (poziciame od toho, kto ma), ci sa jej to paci alebo nie. Ak ano, vtedy zvazujeme kupu.

annalena
19. jún 2012

@katkanova ja mam klasicku trojkolku s pedalmi normalne vstrede a s tycou pre rodica a mala ju zboznuje dodnes... kupena na Vianoce ked mala mala 16 mesiacov. Po 4 mesiacoch vedela na nej sama pedalovat 😉
Mame aj odrazadlo, ale to ju zacalo viacej zaujimat az teraz pred mesiacom, doteraz sa hrozne bala na nom jazdit a kazdy pokus ju motivovat skoncil velkym placom.....podla mna zalezi velmi od typu dietata, u nas bola tato trojkolka jednoznacne perfektna investicia, odvtedy sme kocik viacej nevyuzili....teda okrem dovolenky 😉