Majú vaše ročné detičky radi trojkolku?
ahojte, zaujimalo by ma ci maju vase deticky vo veku priblizne rok radsej take tie trojkolky co tlaci rodic ako kocik - nas maly sa v kociku nudi a je tam nerad tak uvazujem nad kupou, ale ked sa nad tym zamyslim nechapem preco by v tom mal byt rozdiel pre dieta? maju ich deti naozaj radsej ako kocik?
@katkanova - nasa mala dostala tiez na 1. narodeniny a musim priznat, ze ju to naozaj bavi doteraz sa vozit (ma 2 roky), aj doma na tom sedava - dokonca sa zacina snazit pedalovat sama a vyzera to tak, ze jej to aj pojde, ked pochopi, ze musi ten pedal dotlacit az dole 😀 Takze u nas to bola dobra investicia. Ale nevyuzivame to specialne namiesto kocika, chodime s tym napr. na ihrisko alebo specialne sa "bicyklovat". Na vybavovacky alebo dlhe prechadzky chodime s kocikom. Musim vsak povedat, ze nasa mala sa rada vozi aj v kociku, takze... neviem, my taketo vacsie investicie obvykle na nej testujeme (poziciame od toho, kto ma), ci sa jej to paci alebo nie. Ak ano, vtedy zvazujeme kupu.
@katkanova ja mam klasicku trojkolku s pedalmi normalne vstrede a s tycou pre rodica a mala ju zboznuje dodnes... kupena na Vianoce ked mala mala 16 mesiacov. Po 4 mesiacoch vedela na nej sama pedalovat 😉
Mame aj odrazadlo, ale to ju zacalo viacej zaujimat az teraz pred mesiacom, doteraz sa hrozne bala na nom jazdit a kazdy pokus ju motivovat skoncil velkym placom.....podla mna zalezi velmi od typu dietata, u nas bola tato trojkolka jednoznacne perfektna investicia, odvtedy sme kocik viacej nevyuzili....teda okrem dovolenky 😉

@katkanova - tie trojkolky s pedalmi vpredu a tycou su kolosalna blbost. Tiez jednu mame (je to klasika darcek na prve narodky hehe) a vozil sa na nej mozno par krat, co sme mali chut ho vozit. Rozdiel tam nie je + dietatu este pecie na hlavu a moze zmoknut... Pedale vpredu znamena, ze dieta nikdy na nej nebude pedalovat same, v tom uhle to nejde.. mal to rad, ale pri 120 librach za to to bola investicia o nicom... na tych par krat, co v tom skutocne sedel.