icon

Mám kúpiť beyblade pre 4 ročného syna?

maggie59
12. feb 2013

Ahojte, malý má skoro 4 roky a stále ma otravuje či mu kupim bayblade. Musim sa priznať, že doteraz som vôbec netušila, že o čom to vôbec hovorí🙂 a odkial na to prišiel, len, že mamička to je také koliečko čo sa takto točí a svieti🙂 Viete mi nejak poradiť,že či ano či nie.

xlucia
12. feb 2013

ja som to kupila chalanom na MMA, aj s postou ma to vyslo 10e. bola to komplet suprava. lebo v obchode stoji tolko jeden

zanin
12. feb 2013

je to uplne v pohode tiez som na naliehanie 4 rocneho syna kupila taku sadu a hraju sa aj s mladsim synom ktory ma 2 roky takze podla mna absolutne v pohode to mozes kupit. Najradsej sa s tym hraju ked je tma lebo to krasne svieti ked sa tocia a tiez som objednavala z mmb je to ovela lacnejsie ako v draciku tam nevedia co si vypytat.

stanislavao
12. feb 2013

my blade-y kupujeme u conanov po 1e, alebo sset aj s arenou, odpalovacom, klucom a kovovymi hrotmi za 5-6e. na MMB a MMA je to dost drahe. v draciku je to hrozne drahe. take specialne, co aj svietia a hucia som kupila za 1,5-2e u vietnamcov.

mirkami7
12. feb 2013

Moj malý bude mať 6 a tiež to hrozne chcel,tak som mu to kúpila pod stromček.Je to také koliesko ktoré sa takou odpalovačkou vystrelí na zem a tam sa točí,niečo na spôsob vlka,ale ked mám pravdu povedať moc dlho ho to nebavilo,teraz si to už ani nevšimne.

lulu090
12. feb 2013

maju ich v draciku, su tam dost drahe, my sme kupili lacnejsiu alternativu v cinskom obchode za 2,5. len neviem, ci ich maju vsade, my sme ich tam objavili nahodne

anazuz19
12. feb 2013

My sme tiež kúpili na MMA celú sadu aj s arénou pre 7-ročného syna - prváčika, lebo v škole to už mali "všetci". Po 2 mesiacoch si pomaly ani nespomenie... ale náš druhý syn - 2,5 ročný je tým priam unesený a jeho to stále baví... a to bolo na krabici napísané od 8 rokov...

kika050
12. feb 2013

No si predstavte,že to chce aj moja malá. Je prváčka zajtra jej to idem kupit hadam u vietnamcov to najdeme 😉

angua27
12. feb 2013

u nás tiež toto fičí od Vianoc. malý to drankal už dlho, ale nebola som ochotná zaplatiť za to vysokú cenu v Dráčiku. nakoniec dostal túto zábavku od babiny. a teda pod vianočným stromčeko sa s tým zabával on, dedo, krsný, krsná a tatino malého. hra je jednoduchá a určite ju zvládne aj štvorročný chlapec v pohode. babina sadu kupovala tuším tiež u číňanov, tak sa treba len poobzerať po okolí. 😉

michalag
12. feb 2013

u nas sa s tym hravala dcerka ked mala 2,5 roka, aj teraz sa este hraju ked ich to napadne, ale uz malo. Tiez sme prve kupili v draciku a potom uz len u číňanov

ivett1
15. feb 2013

@maggie59 ahoj, my máme 4 a polročného a minulý rok v októbri sme mu "museli" kúpiť beyblade kotúč ... ale našťastie len jeden kus ... videl to u svojho o dva roky staršieho bratranca, ktorý dostal celú arénu aj s nejakou sadou diskov navyše (kúpené v dráčiku) ako darček k narodeninám ... veľmi krátko ho to držalo ... od Vianoc "frčia" na bakuganoch ... 😉 ... ale, všeobecne "vĺčiky", ich (oboch chalanov a dokonca aj dievčatá ...) stále bavia ... čím väčší, hlučnejší a blikajúci, tým lepšie😀 ... tiež sme kúpili u číňanov za pár centov ...
ale, podľa mňa, by ste mu mohli kúpiť na skúšku nejaký beyblade disk ... myslím, že aj v dráčiku mali nedávno dobré ceny... 😉 a dokonca aj aréna s tými bojovnými kotúčmi bola v akcii ... tak skúste, na veku nezáleží 😀

janinah
15. feb 2013

jáj,my sme si tým už prešli v lete,bayblade je celá veda..ja som nabehla ku skupinke chalanov s bb a pýtala som sa aký je naj..no viete,teta,to treba taký...,syna som sa teraz opýtala,takže je dobrý Pegasus..a ešte letia peonzy a z tých naj je Azteka

bambina78
15. feb 2013

moji synovia na "blejdy" nedaju dopustit uz vyse roka, je to jedina hracka, co ich drzi..starsi ma 6 a mladsi ma 2..toho to chytilo ked nemal este ani 2 a je tym uplne posadnuty, niekedy hned rano bezi k blejdom a k arene..Mame vsetky z dracika-kovove, tie su kvalitnejsie a lepsie narazaju a skacu, ale myslim,ze 4 rocny chlapcek by sa zahral aj s takym od cinanov.. ved vyskusajte, tak vas aspon nebude mrziet,ak ho to hned prejde. Moji ich casto dostali aj k sviatkom od ostalej rodiny,lebo vsetci vedia, aky to ma u nas uspech..zatial su vyuzite velmi dobre, aj to na nich patricne vidiet,ake su obtlcene, aj arenu uz lepim lepiacou paskou 😀 😀