icon

Máte cvičný bicyklík Sedco?

mucher
3. máj 2012

Potrebovala by som vedieť výšku min a max sedadla, riadítok a či sú riadidlá pogumované alebo plastové. Ďakujem 🙂

mandragora22
3. máj 2012

ahoj, ja nemam, ale zaujalo ma to, vies mi poslat nejaky link? este som nepocula o cvicnom bicykli 😉 mozes cez IP, ak mas nejaky link, dik 😉

ivett1
4. máj 2012

@mucher ahoj, ja som tiež chcela kúpiť nášmu synčekovi cvičný bicykel z mmb - Sedco a tak som zisťovala presne to, čo ty a našla som si, že výška sedadla sa dá nastaviť od 40-50 cm a výška riadidiel od 50-60 cm, ale o rúčkach som nič nezistila...ale ja som pozerala vlastne Sedco-odrážadlo...t.j. kolesá neboli nafukovacie a výplň nemala špice (tak ako je to už u bicyklíkov) ...mal pevné gumy a pevnú výplň kolesa...nakoniec sme kúpili worker s brzdou (bola som si ho priamo omrknúť), ale je to tiež odrážadlo...inak váhali sme medzi značkami hudora a kettler, ale keď som ich porovnala (parametre, prevedenie, cenu...), tak sú veľmi podobné a riadili sme sa potom cenou (worker má naviac blatníky, ale to je detail...)....neskôr už kúpime rovno bicykel 😉
@mandragora22 cvičný bicykel je vlastne bicykel bez pedálov resp. "odrážadlo"...