icon

Motorka odrážadlo - áno/nie

21. mar 2023

Ahojte, vidim vonku deticky, a 95% su vsetky na tychto motorkach. Odporucate? Vek 2 roky a 2 mesiace.

Zatial nemal ziadne...

autor
21. mar 2023

Vyska sedadla 30cm.

annm81
21. mar 2023

Myslím, že pre dvojročné dieťa zbytočné. V takom veku sa už oplatí kúpiť kvalitnejšie cykloodrážadlo.

x_mery_x
21. mar 2023

Nas uz od 1,5roka jazdil na cykloodrazadle, ale ano vela deti ma toto a pacia sa mi, kedze ich je na nasom ihrisku niekolko pohodenych, ma to stabilitu, kedze stoji same a dieta nespadne pre zaciatocnikov super

tamvtme
21. mar 2023

nasej v 2 rokoch uz bola motorka mala a kupili sme cykloodrazadlo

3petka
21. mar 2023

Tiež si myslím že neskoro. Nás ju mal od ani nie 1 roka potom sme mu kúpili už väčšie ale len 2 kolesové, naučil sa pekne rovnováhe.

oblecenie99
21. mar 2023

Skôr ten Funny wheels, tam sa dá nastaviť poloha vyššie/nižšie, nezakopáva vzadu o kolesá, vieš nastaviť na troj či dvojkolku a je ľahké, stabilné, pevné a nerinčí to v prevádzke... ak teda nechceš hneď cykloodrážadlo - náš ho má už dávnejšie, ale zatiaľ odmieta aj vyskúšať.

tosomja
21. mar 2023

Samozrejme že je v pohode, choďte do prvého cinana a vyskúšajte, nestojí to veľa, ja som kúpila za 10€ 😁 má 3r a stále vytiahne toto, aj keď na aj cykloodrážadlo. Cykloodrážadlo je síce lepšie, ale ak nema stabilitu, tak ho to môže odradiť.

janka_266
21. mar 2023

Mame podobne z tesca, má aj to cykloodrazadlo, ale stále sa vracia k tej motorke, aj keď skúša už aj to druhé 😃

cookie29
21. mar 2023

za mna toto urcite nie. Zavisi to od dietata, ono sa lahko niekomu povie ze uz je neskoro, su deticky, ktore zacinaju chodit okolo 18-20m, takze odrazadlo by este len zacinali. Ale toto nie je vyskovo nastavitelne a je sirsie, podla mna z fyzio hladiska nevhodne.

mogaa
21. mar 2023

už je veľký na také....už by som kúpila s normálnymi kolesami alebo kolobežku....

slavomira236
21. mar 2023

Mali sme posobne od 1,5roka a pouzivalu ho obe deti dlho

simona92101
21. mar 2023

Pre 2 rocne uz nie,kupit cykloodrazadlo,nasa na tom lietala od 15 mesiacov,mali sme od Zopy

magda15
Odpoveď bola odstránená
e3v3a3
25. mar 2023

Náš dvojročný ho ma najradšej. Ešte aj starší 5 ročný sa na ňom povozí 😁