Motorka odrážadlo - áno/nie
Ahojte, vidim vonku deticky, a 95% su vsetky na tychto motorkach. Odporucate? Vek 2 roky a 2 mesiace.
Zatial nemal ziadne...
Myslím, že pre dvojročné dieťa zbytočné. V takom veku sa už oplatí kúpiť kvalitnejšie cykloodrážadlo.
Nas uz od 1,5roka jazdil na cykloodrazadle, ale ano vela deti ma toto a pacia sa mi, kedze ich je na nasom ihrisku niekolko pohodenych, ma to stabilitu, kedze stoji same a dieta nespadne pre zaciatocnikov super
nasej v 2 rokoch uz bola motorka mala a kupili sme cykloodrazadlo
Tiež si myslím že neskoro. Nás ju mal od ani nie 1 roka potom sme mu kúpili už väčšie ale len 2 kolesové, naučil sa pekne rovnováhe.
Skôr ten Funny wheels, tam sa dá nastaviť poloha vyššie/nižšie, nezakopáva vzadu o kolesá, vieš nastaviť na troj či dvojkolku a je ľahké, stabilné, pevné a nerinčí to v prevádzke... ak teda nechceš hneď cykloodrážadlo - náš ho má už dávnejšie, ale zatiaľ odmieta aj vyskúšať.
Samozrejme že je v pohode, choďte do prvého cinana a vyskúšajte, nestojí to veľa, ja som kúpila za 10€ 😁 má 3r a stále vytiahne toto, aj keď na aj cykloodrážadlo. Cykloodrážadlo je síce lepšie, ale ak nema stabilitu, tak ho to môže odradiť.
Mame podobne z tesca, má aj to cykloodrazadlo, ale stále sa vracia k tej motorke, aj keď skúša už aj to druhé 😃
za mna toto urcite nie. Zavisi to od dietata, ono sa lahko niekomu povie ze uz je neskoro, su deticky, ktore zacinaju chodit okolo 18-20m, takze odrazadlo by este len zacinali. Ale toto nie je vyskovo nastavitelne a je sirsie, podla mna z fyzio hladiska nevhodne.
už je veľký na také....už by som kúpila s normálnymi kolesami alebo kolobežku....
Mali sme posobne od 1,5roka a pouzivalu ho obe deti dlho
Pre 2 rocne uz nie,kupit cykloodrazadlo,nasa na tom lietala od 15 mesiacov,mali sme od Zopy
Náš dvojročný ho ma najradšej. Ešte aj starší 5 ročný sa na ňom povozí 😁

Vyska sedadla 30cm.