Poradíte mi nejakú dobrú hračku pre 2-ročnú dcérku?
Mamičky,neviete o nejakej dobrej hračke pre 2 ročné dievča kt.by veľa nestála?Niečo ako farbičky a pod.Potrebovala by som niečo také,aby sa s tým dcéra vedela zabaviť aspoň 30 minút a sama.Aby si s tým neublížila ,ale aby ani nepoškodila napr.nábytok. 😀 pretože mám ešte 6 mes.syna,ktorému sa musím venovať a preto ju potrebujem niečím zamestnať,aby sa nenudila.Zatiaľ čo mi radili korálky(no to sa bojím,aby ich nedala do úst a nedusila sa),kocky-to ju moc nebaví.máme aj tú magnetickú tabuľu,čo sa tam kreslí s takým perom.Možte pridať aj nejaké linky.Ďakujem za všetky nápady.
ahoj, aj ja som mala podobny problem 🙂
moja ma rada knizky, tak si pozerala obrazky, ale najviac zo vsetkeho ju bavilo pozerat bambulku na dvd. Pozeraju ju teraz uz spolu aj s bracekom....
A este som zabudla na babiky, stale ich vyzliekala a obliekala, popripadne vozila v kociku
možno nejakú kuchynku, alebo riadiky na varenie, detský vysávač.
u nas frci plastelina, farbicky a taka omalovanka, vola sa "maluj vodou"... obrazky su potiahnute farbou a dietatko ju vodou rozpatlava a vyfarbuje obrazok... to ju velmi bavi... 😉 🙂 ...kupila som to carrefoure pri detskych knizkach... 😉
u nas ficia magnetky na chladnicke, plastelina (alebo linecke cesto - potom z toho aj napecies 🙂), pexeso a podobne hry s vela obrazkami, vkladacky, pečiatky, omalovanky....
goralky na navliekanie nie (mame aj take velke drevene co do pusy nedava), ale starsia dcerka dostala hru kde sa davaju goralky husenici do ruk a mala sa s tym vydrzi zabavat aj pol hodinu (akurat ta hra do kategorie lacnych zabaviek nepatri)
ahoj...aj ja som mala taku istu situaciu pred dvoma rokmi 🙂
poradila by som nejaky umelohmotny cajovy riadik...nasa velmi rada organizovala "caj o piatej" pre svojich plysakov a babiky 😉, nejake vkladacky...aj modelina (plastelina je na nas moc mastna a tazsie som ju davala z koberca dolu...)...nedavno som zasa kupovala sadu pre nasho spekulanta v tescu-Funny Family a ma velky uspech (aspon pol hodku mam k dobru, ked kuchtim v kuchyni...)
DVD spievankovo (canaky a podhradska)
puzzle (do cca 20 ks)
detska kuchynka
U nás tiež frčia vláčiky, drevené koľajnice. Baví ju variť, plastelína je super ( tá v kelímkoch, nelepí sa na koberec), rada maľuje vodovými farbami. A tiež dvd Včielka Maja.
neviem si predstavit hracku, s ktorou by sa moja dvojrocna sama hrala pol hodinu 😀 😀 😀 😀 to jedine DVDcka 😅 😝
no u nas to boli peciatky...a bavili ho veru dlho / patka 😉 /...dokonca som mu dala vyrobit taku, kde bolo jeho meno...mal maly stolik, plastovu stolicku,/takye stacilo poutierat a bol poriadok/ tam presedel pol dna a peciatkoval....zbierala som mu aj blocky v potravinach 😀 .
Nasa leuska rada sa hra s drevenymi kockami,s legom[podobny ako duplo su tam aj zvierata] rada pozera DVD-cka -Barbie Jahodka...rada sa hra s gulovou drahou
nalepovacie knizky - to u nas funguje na stopro aj na hodinku 😉
my máme obľúbené rozprávky na you tube pri ktorých vydrží aj trištvrťhodiny, sú len také 10 minútové takže každú chvíľu jej to musím prísť zapnúť ale aspoň vtedy mám pokoj, pri telke nevysedí ani 5 minút, nech jej tam pustím hocičo, no na nete obsedí, hračiek máme habadej no najviac ju baví kuchynka aj keď tam sa sama nevyhraje stále tam s ňou niekto musí byť čo koštuje tie jej dobrotky čo navarí
mi sme vcera kupili v draciku plastovy riad za 4,50€ a mam snou pokoj ma tam dva hrnce, hrnceky, pohariky, naberacku, varesku, pribor... proste sa sama vyhra :D
u nas fici plastlina - modelina. su rozne druhy s vykrajovackami. nas malyma k tomu nozik na natieranie a umele misky a prehra sa s ty do umoru.
Vsetko ,co tu je spominane-plastelina,magnetky na chladnicke,kuchynka,lego,a pomahat upratovat...
ahoj, moja dcerka mala teraz 2 roky a najdlhsie sa vie zahrat s malymi zvieratkami, ktorym postavim vzdy z lega domcek alebo konikom stajnu a ona sa s nimi hra aj pol hod. bez toho aby ma potrebovala, teraz cakame druhe babo, takze mi to velmi pomaha. a este som jej kupila najnovsie v Ikei sadu fixov, z jednej strany su take male peciatky a z druhej nomale, a stali asi do 2 euro, a velmi rada si peciatkuje.
a este jedna jej zabava, s plastelinou a kuchynkou. z plasteliny jej spavim male gulicky a dam jej ich vzdy do kastrolika, ona ich vari akoze vajicka a potom na stoliku si ich kraja a vobec ma pri tom nepotrebuje. ;) vela stastia
U nas okrem DVD Bambulka a Spievankovo a vyssie spomenutych hraciek este tzv. magneticka tabulka na kreslenie - kresli sa na nu magnetovym perom (neda sa nim nic poskodit, lebo "pise" len na tu tabulku) a su tam take magnetky na otlacanie: http://www.obchodhraciek.sk/item/magneticke-tab... - su rozne druhy, aj za 5€ sa da kupit, aj za menej, aj za viac som videla v Draciku 😉 A u nas este zabera rucny vysavac, ked vytiahnem na omrvinky, tak mi ho mala zoberie a je schopna vysavat aj pol hodiny - len skoda, ze vysavac ma baterku len asi na 10 minut 😀 A este sa hrava s takymi vkladacimi kockami, napr. toto: http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=...

plastelina a vykrajovacky napriklad