Trojkolka pre ročné dieťa

vralen
11. mar 2014

poprosim o radu. chcela by som trojkolku pre dceru, ktora ma rok. mala by mat gumene kolieska, slapanie v strede. mate niekto?
ked som pozerakla, tak vsetky maju slapanie na prednom koliesku. ako sa potom slape? nie je to tazke pre male deti? na ake parametre si dat pri vybere pozor?

denisafono
11. mar 2014

@vralen mame 3-kolku slapanie na prednom kolese, na tlacenie je dobra ale ani 3rocne dieta ktore uz vie ako tak byciklovat s pomocnymi ma problem slapad do takejto 3-kolky. My to vyuzivame aj teraz sem tam si na to sadne a na dvore ju tlacim, von na ulicu nechodime s tym. Ma motorku super sa naucila drzat rovnovahu. V juni bude mat 2roky a planujeme kupit uz bycikel s pomocnymi kolieskami.

sissika
11. mar 2014

@vralen my mame tiez na prednom kolese a maly slape na nej jak o dusu od dvoch rokov

anketkarka
12. mar 2014

@vralen skús pozrieť Trojkolka Smoby zooky. Je tu o tom aj diskusia. Máme ju a je fajn, ale aj keď má šlapanie v strede a nie v predu, tak sa na nej šlape ťažko. Ale dobré posilňovanie nožičiek. Je veľmi praktická a môžem ju len odporučiť.

andisko
19. mar 2014

@sissika a aku mate? tiez hladame

applede
19. mar 2014

my sme kupili SMART TRIKE...konkretne tuto a som max.spokojna 🙂

applede
19. mar 2014

ten obrazok som necakala ze bude az taky velky.... 😀 😀 🙂

mihaja
19. mar 2014

@vralen Myslím si že pre ročné dieťa trojkolka ešte nie je vhodná, skôr odrážadlo. Môj prcek dostal trojkolku keď mal skoro 2 a nechcel ju-nevládal ešte otáčať pedále a to musím povedať že je pohybovo veľmi šikovný, zručný a silný. Až teraz posledné 2 týždne už na nej jazdí ako profík. A určite trojkolku s pedálami v prostriedku nie na prednom kolese-tie sú o ničom.

mihaja
19. mar 2014

@vralen Sestra má tiež ročné dievčatko a kúpili jej takú ako tu na foto ale to je tak na parádu voziť v tom dieťa. Malý ju skúšal a strašne ťažko sa mu šlape a hlavne keď sa otáča musí vyktúcať aj nohu. A vôbec sa na tom nechcel voziť. Si myslím že to je fakt len na parádu voziť v tom dieťa ako v bugine.

sissika
19. mar 2014

@andisko je to smart trike, typ ti neviem povedat, kupovali sme pred 2 rokmi v akcii v draciku za nejakych 30 eur