icon

Výmena vrecúškových aktivít

pusinqa
31. máj 2012

nám došli zvieratká, sme sa učili ako sa volajú mláďatká so staršou, ale asi to skočím dať zalaminovať, lebo malý terminátor to hned krčí, vdaka @nanulik

mima1311
31. máj 2012

Tak uz mame aj palicky 🙂 a karticky zvieratiek podla velkosti 🙂 ...DAKUJEME 🙂

angika
autor
31. máj 2012

Zienky, tak uloha splnena, vsetko odoslane, cakajte hmatove pexeso 🙂 Nech Vas nemyli ze to posielam z Lucenca a nie Zvolena, som teraz este stale u rodicov.... dufam ze sa bude pacit.

pusinqa
31. máj 2012

no neviem pre koho to je väčšia zábavka či pre deti či pre mamy 😀 zvieratká od @nanulik v bezpečí zalaminované môžem dať trhačom 😀 , som aj paličkové puzzle prelakovávala lakom na vlasy pre zvýšenie odolnosti 😀 a v rámci monk mánie namiesto obeda zatrihávala rožky všetkých laminovaných štvorcových kartičiek aby sa nebodaj drobce neporanili 😅
nám dnes došli zvieratká a čo papajú som čakala že to už by ju mohlo zaujať ale figu borovú, idignorovala, hádam trošku neskôr, ďakujeme @nika.r mne sa to veľmi páči, malá hádam dorastie 😀 , staršia isto bude skladať
a mega úspech od @blumka paličkové puzzle, ani z rúk nechcela dať paličky, z medvedíka bola paf musela som skladať "ete, ete" čiže ešte stále dokola, dokonca aj ona horlivo skladala aj keď nie tak ako má byť ale kládla usilovne paličky vedľa seba 😵 , vďaka za milú aktivitku
inak to po večeroch normálne ani nestíhame všetko robiť, baby sú na to žeravé, sa teším že sa pohráme aj čosi naučíme a vyhrajú sa so všetkým obe

nanulik
31. máj 2012

@pusinqa no vidíš a ja som náročky to dávala ako foto robiť že hádam to bude pevnejšie... no nevadí,
ale už občas aj rozmýšlam čo urobím na budúce 😀

blumka
31. máj 2012

@pusinqa som rada ze sa pacili 😉
ja som tie palicky planovala este parkrat prelakovat, ale stalo sa mi ze potom sa lepili dokopy...neviem ci som mala zly lak aleob co, ale nechala osm to uz tak aby sa vam to nezlepilo v obalko do jednej velkej hrce 😉

pusinqa
31. máj 2012

@blumka mne sa aj zdalo že sú nie len nalepené ale aj dáko ošetrené ale som to pre istotu ešte lakla lebo vyzerá že budú u nás dosť ochytané 😀

tuším nás všetky tie aktivity dobre chytili 😀

blumka
31. máj 2012

@pusinqa to je klasicka servitkova technika takze pod obrazkom je lep a navrchu je 2x lak... 😉

mamusia
31. máj 2012

Baby,konecne,vsetko nabalene a zajtra hned posielam 🙂

mamusia
31. máj 2012

A prisli nam palicky,zvieratka s ich deti a zvieratka co jedia - dakujeme 🙂

lumarque
1. jún 2012

AHojte, vcera som odoslala 15 miniobalok s plastelinovou hrou, tak dufam, ze sa budu pacit..
a dosli nam aj palicky, taniere, anglicke stipce, zvieratka s mladatmi, s jedlom, stipcovy kruh...uz je toho dost doma dakujeme 😀

lumarque
1. jún 2012

a auto z filcu

pusinqa
1. jún 2012

@lumarque nám už dorazila, perfišné to je, poobede skúšame, len tuším budeme musieť viac farieb plastelíny dokúpiť 😀 a v tej hre hore vľavo ti tuším jeden riadok vypadol, nemôžeš to sem napísať ja by som dolepila na papieriku lepiacou páskou, tuším 4-tý v poradí by mal byť, ďakujeme je to veľmi pekné a nápadité, ozaj originálne 🙂

lumarque
1. jún 2012

@pusinqa ako rychlo to dorazilo. Somrada, ze sa ti paci.
Pravdupovediac si uz ani nepamatam, co tam malo byt. asi nieco ako "prisiel cas pozbierat úrodu". Napady boli z netu, netu, len som to trochu pozmenila, aby to nebolo na 100 percent okopcené a vymyslela k nim pokec.
Tu podlozku chcem este vyuzit ako maly darcek pre deti kamaratok.
Plastelinovanie u nas zatial vyzera tak, ze malemu vacsinou robim na zelanie veci ja. ON vie len hada a kusky plasteliny za sebou ( vlak). Na tom anglickom linku su super podlozky od vymyslu sveta, len si treba stiahnut nejaky ich toolbar, ale ten sa da potom odinstalovat nastastie.

mima1311
1. jún 2012

dnes nam doslo hmatove pexeso 🙂 dakujeme 🙂

lucosko
3. jún 2012

smirglove cislice 0-9 a oblaciky s kukatkom na ceste k vam 🙂 verim, ze sa pacia 🙂

angika
autor
3. jún 2012

AHojte, tak sme vcera prisli domov, plna schranka obalok, mame button snake, kocky, stipce s cislami a anglictinou, zvieratka a mladatka, zvieratka co jedia, palickove puzzle, filcovu babiku, a este ma nieco caka na poste. Dakujemeeeeeee! 🙂

sisulka7
3. jún 2012

tato tema ma celkom zaujala, mozem sa k vam pridat?

angika
autor
3. jún 2012

@sisulka7 mozes, aj zapojit, ak bude druhe kolo 🙂

tosijo
4. jún 2012

@angika a druhé kolo bude kedy? dakujem

blumka
4. jún 2012

ahojte, mne dnes doslo hmatove pexeso a plastelinova hra..dakujeme 😉

svetlankat
4. jún 2012

ahojte aj nam doslo hmatove pexeso, je uzasne, a taktiez plastelinova hra tiez dosla, dakujeme

angika
autor
4. jún 2012

@tosijo tak to este neviem, prve sme prave skoncili 🙂 musime nabrat inspiraciu a silu do dalsej vyroby, ale ak sa nas nazbiera viac, tak urcite bude coskoro

pusinqa
4. jún 2012

nám dnes došli od @lucosko číslice, ďakujeme, no hodia sa, staršia chce písať čislice a občas ešte váha že čo a ako, ešte jej tam asi ako máme v jednej písanke urobím vedľa bodku kde má začať a šípku ktorým smerom ťahať a očíslujem kde je viac ťahov to už pozná ako idú prvé číslice, u nás totiž je problém že je ľaváčka a jej idú "od ruky" úplne inak ťahy a z inej strany ako sa má takže trošku to máme komplikovanejšie, nech môže trénovať aj sama a tie bodky sa mi páči ten nápad, polepíme
a máme už aj press book od @mamusia akurát som trošku povolila šnúrku že je rozheganejšia ale dajú sa otáčať strany, vďaka
a od @angika hmatové pexesko, vďaka, inak napísané že obálka otvorená, ešteže to bolo v tom sáčku veru inak neviem, neviem

pusinqa
4. jún 2012

pánečku som pol hodinu sedela nad press book kým som to pochopila o čo tam ide 😅 som si normálne aj pokecy musela vlepiť nech to viem malej komentovať čo urobila a čo sa deje, idem si už aj z tej stránky čo dávala @mamusia asi vytlačiť pdf-ko aj keď tam nie je celá a dáko to zlepiť alebo poskladať alebo čo skúsim 😉

mima1311
5. jún 2012

CAUTE , MNE VCERA DOSLA PLASTELINOVA HRA - inac mala potrhanu obalku 😖 baby co vsetko pri tom bolo ? iba zalaminovany planik a kocka ? ci mi nieco nestratili 😖 , @lumarque .... no snad dnes tiez nieco dostaneme 😀
@pusinqa o akom pdf pises ? som asi nepostrehla , mozes mi dat link ? diiik

pusinqa
5. jún 2012

@mima1311 v plastelínovej máš všetko 😉 , veselé hranie 🙂 a skúsim ten link tuto som dala download a to mi stiahlo ako pdf dokument dala som mm vytlačiť uvidím ako to bude vyzerať http://www.chroniclebooks.com/landing-pages/pre... lebo tuto to mne nešlo pozerať dobre, až to pdf -ko stiahnuté mi v pohode išlo

kto by bol natvrdlý ako ja môžem IP-nuť môj pokec k press booku 😅 dnes sme testovali už s pokecom zatiaľ so staršou a páčilo sa jej to, chcela ešte raz 🙂 inak @mamusia také čosi by ma fakt nenapadlo a bolo by to super aj ako tie aplikácie na iphone alebo ipad škoda že sa to nedá u nás stiahnuť a zaplatiť, je to milené

u nás dnes v testovaní čo došlo včera: hmatové pexeso od @angika úspech, malá preberala kartičky, väčšia pekne so zatvorenými očkami hádala tvary a celkom dobre jej to išlo, si aj tvary precvičí, aj štvorček musí povedať aký našla s akým povrchom 🙂
a lepili sme dnes štvorčeky na číslice od @lucosko lepili sme vždy dve vedľa seba ako pár a nad seba skladali, tak sme sa už aj naučili ktoré sú párne že sú tam samé páry a ktoré nepárne 🙂 a staršia sa teší hrozne že vie už sama a správne číslice 😵 som jej tam porobila tie bodky kde začína ťahy, šípky kade ťahať a očíslovala ťahy a je to bomba a sama chcela aj že 10 a ďalej tak som jej ich skladala aj po dve ako dvojciferné a písala ich ona na papier, akurát 11,22 atď. som jej len povedala že ktoré 2 číselka za sebou. no nepovedala by som na začiatku že je to také super také obyčajné šmirglové číslice 😕 , super je to na nácvik ich písania 🙂

mima1311
5. jún 2012

@pusinqa no mi ten press book este nemame ale rovno mi mozes cez IP to poslat 😀 uz vidim ako budem s tym carovat 😀 😀 😀

pusinqa
5. jún 2012

@mima1311 na tom linku musíš sa posunúť až celkom dole a tam je tá možnosť stiahnuť

mima1311
5. jún 2012

@pusinqa pojdem to pozriet , dakujem