Výmena vrecúškových aktivít
Baby, presuvam sem temu 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/vymena-vrecuskovych-aktivit/
Tak uz mame aj palicky 🙂 a karticky zvieratiek podla velkosti 🙂 ...DAKUJEME 🙂
Zienky, tak uloha splnena, vsetko odoslane, cakajte hmatove pexeso 🙂 Nech Vas nemyli ze to posielam z Lucenca a nie Zvolena, som teraz este stale u rodicov.... dufam ze sa bude pacit.
no neviem pre koho to je väčšia zábavka či pre deti či pre mamy 😀 zvieratká od @nanulik v bezpečí zalaminované môžem dať trhačom 😀 , som aj paličkové puzzle prelakovávala lakom na vlasy pre zvýšenie odolnosti 😀 a v rámci monk mánie namiesto obeda zatrihávala rožky všetkých laminovaných štvorcových kartičiek aby sa nebodaj drobce neporanili 😅
nám dnes došli zvieratká a čo papajú som čakala že to už by ju mohlo zaujať ale figu borovú, idignorovala, hádam trošku neskôr, ďakujeme @nika.r mne sa to veľmi páči, malá hádam dorastie 😀 , staršia isto bude skladať
a mega úspech od @blumka paličkové puzzle, ani z rúk nechcela dať paličky, z medvedíka bola paf musela som skladať "ete, ete" čiže ešte stále dokola, dokonca aj ona horlivo skladala aj keď nie tak ako má byť ale kládla usilovne paličky vedľa seba 😵 , vďaka za milú aktivitku
inak to po večeroch normálne ani nestíhame všetko robiť, baby sú na to žeravé, sa teším že sa pohráme aj čosi naučíme a vyhrajú sa so všetkým obe
Baby,konecne,vsetko nabalene a zajtra hned posielam 🙂
A prisli nam palicky,zvieratka s ich deti a zvieratka co jedia - dakujeme 🙂
AHojte, vcera som odoslala 15 miniobalok s plastelinovou hrou, tak dufam, ze sa budu pacit..
a dosli nam aj palicky, taniere, anglicke stipce, zvieratka s mladatmi, s jedlom, stipcovy kruh...uz je toho dost doma dakujeme 😀
a auto z filcu
@lumarque nám už dorazila, perfišné to je, poobede skúšame, len tuším budeme musieť viac farieb plastelíny dokúpiť 😀 a v tej hre hore vľavo ti tuším jeden riadok vypadol, nemôžeš to sem napísať ja by som dolepila na papieriku lepiacou páskou, tuším 4-tý v poradí by mal byť, ďakujeme je to veľmi pekné a nápadité, ozaj originálne 🙂
@pusinqa ako rychlo to dorazilo. Somrada, ze sa ti paci.
Pravdupovediac si uz ani nepamatam, co tam malo byt. asi nieco ako "prisiel cas pozbierat úrodu". Napady boli z netu, netu, len som to trochu pozmenila, aby to nebolo na 100 percent okopcené a vymyslela k nim pokec.
Tu podlozku chcem este vyuzit ako maly darcek pre deti kamaratok.
Plastelinovanie u nas zatial vyzera tak, ze malemu vacsinou robim na zelanie veci ja. ON vie len hada a kusky plasteliny za sebou ( vlak). Na tom anglickom linku su super podlozky od vymyslu sveta, len si treba stiahnut nejaky ich toolbar, ale ten sa da potom odinstalovat nastastie.
dnes nam doslo hmatove pexeso 🙂 dakujeme 🙂
AHojte, tak sme vcera prisli domov, plna schranka obalok, mame button snake, kocky, stipce s cislami a anglictinou, zvieratka a mladatka, zvieratka co jedia, palickove puzzle, filcovu babiku, a este ma nieco caka na poste. Dakujemeeeeeee! 🙂
tato tema ma celkom zaujala, mozem sa k vam pridat?
ahojte, mne dnes doslo hmatove pexeso a plastelinova hra..dakujeme 😉
ahojte aj nam doslo hmatove pexeso, je uzasne, a taktiez plastelinova hra tiez dosla, dakujeme
nám dnes došli od @lucosko číslice, ďakujeme, no hodia sa, staršia chce písať čislice a občas ešte váha že čo a ako, ešte jej tam asi ako máme v jednej písanke urobím vedľa bodku kde má začať a šípku ktorým smerom ťahať a očíslujem kde je viac ťahov to už pozná ako idú prvé číslice, u nás totiž je problém že je ľaváčka a jej idú "od ruky" úplne inak ťahy a z inej strany ako sa má takže trošku to máme komplikovanejšie, nech môže trénovať aj sama a tie bodky sa mi páči ten nápad, polepíme
a máme už aj press book od @mamusia akurát som trošku povolila šnúrku že je rozheganejšia ale dajú sa otáčať strany, vďaka
a od @angika hmatové pexesko, vďaka, inak napísané že obálka otvorená, ešteže to bolo v tom sáčku veru inak neviem, neviem
pánečku som pol hodinu sedela nad press book kým som to pochopila o čo tam ide 😅 som si normálne aj pokecy musela vlepiť nech to viem malej komentovať čo urobila a čo sa deje, idem si už aj z tej stránky čo dávala @mamusia asi vytlačiť pdf-ko aj keď tam nie je celá a dáko to zlepiť alebo poskladať alebo čo skúsim 😉
@mima1311 v plastelínovej máš všetko 😉 , veselé hranie 🙂 a skúsim ten link tuto som dala download a to mi stiahlo ako pdf dokument dala som mm vytlačiť uvidím ako to bude vyzerať http://www.chroniclebooks.com/landing-pages/pre... lebo tuto to mne nešlo pozerať dobre, až to pdf -ko stiahnuté mi v pohode išlo
kto by bol natvrdlý ako ja môžem IP-nuť môj pokec k press booku 😅 dnes sme testovali už s pokecom zatiaľ so staršou a páčilo sa jej to, chcela ešte raz 🙂 inak @mamusia také čosi by ma fakt nenapadlo a bolo by to super aj ako tie aplikácie na iphone alebo ipad škoda že sa to nedá u nás stiahnuť a zaplatiť, je to milené
u nás dnes v testovaní čo došlo včera: hmatové pexeso od @angika úspech, malá preberala kartičky, väčšia pekne so zatvorenými očkami hádala tvary a celkom dobre jej to išlo, si aj tvary precvičí, aj štvorček musí povedať aký našla s akým povrchom 🙂
a lepili sme dnes štvorčeky na číslice od @lucosko lepili sme vždy dve vedľa seba ako pár a nad seba skladali, tak sme sa už aj naučili ktoré sú párne že sú tam samé páry a ktoré nepárne 🙂 a staršia sa teší hrozne že vie už sama a správne číslice 😵 som jej tam porobila tie bodky kde začína ťahy, šípky kade ťahať a očíslovala ťahy a je to bomba a sama chcela aj že 10 a ďalej tak som jej ich skladala aj po dve ako dvojciferné a písala ich ona na papier, akurát 11,22 atď. som jej len povedala že ktoré 2 číselka za sebou. no nepovedala by som na začiatku že je to také super také obyčajné šmirglové číslice 😕 , super je to na nácvik ich písania 🙂

nám došli zvieratká, sme sa učili ako sa volajú mláďatká so staršou, ale asi to skočím dať zalaminovať, lebo malý terminátor to hned krčí, vdaka @nanulik